spi79 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Έλα έστρωσε,είναι και κτήνος η κάρτα,άντε λιώστην τώρα,δε νομίζω να θες format..
mandragoraSCR Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 7:04 ΜΜ, JOHNX2 είπε Gigabyte Control Center απλα σκουπιδι 2
JOHNX2 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 7:10 ΜΜ, spi79 είπε Έλα έστρωσε,είναι και κτήνος η κάρτα,άντε λιώστην τώρα,δε νομίζω να θες format.. Μπα δεν εστρωσε ξανα 2805MHz - 56W ειναι....... Στις 7/4/2025 στις 7:11 ΜΜ, mandragoraSCR είπε απλα σκουπιδι Ναι συμφωνω, απλα για τα χρωματα το θελω να κανω sync..... 1
chrisgewrgi Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου πρεπει να φαμε τον αμερικανο😁 νεο high score top 21 5
spi79 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2025 στις 7:14 ΜΜ, JOHNX2 είπε Μπα δεν εστρωσε ξανα 2805MHz - 56W ειναι..... Πφφφ,τι λέει to gpuz?Πχ σε εμένα..Αν έχεις κάνει αλλαγές σε οτιδήποτε,restart.. Επεξ/σία 7 Απριλίου από spi79
JOHNX2 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 7:18 ΜΜ, spi79 είπε Πφφφ,τι λέει to gpuz?Πχ σε εμένα..Αν έχεις κάνει αλλαγές σε οτιδήποτε,restart.. Μετα απο restart...... Παλι ολα στο θεο.
Grisos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου @JOHNX2 να φανταστώ το διακοπτάκι του BIOS στο silent; Εάν όχι για δοκίμασε.
spi79 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2025 στις 7:24 ΜΜ, JOHNX2 είπε Μετα απο restart...... Έκανες uninstall τα προγράμματα της gigabyte?Κάτι την απασχολεί δε γίνεται,εκτός αν είναι οι μουφοdrivers της nvidia..Άστο το rgb στην άκρη για την ώρα.. Επεξ/σία 7 Απριλίου από spi79
JOHNX2 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 7:26 ΜΜ, Grisos είπε @JOHNX2 να φανταστώ το διακοπτάκι του BIOS στο silent; Εάν όχι για δοκίμασε. Στο performance ειναι το διακοπτακι. Μισο ανοιγω κουτι να του αλλαξω θεση. Στις 7/4/2025 στις 7:27 ΜΜ, spi79 είπε Έκανες uninstall τα προγράμματα της gigabyte?Κάτι την απασχολεί δε γίνεται,εκτός αν είναι οι μουφοdrivers της nvidia.. Ναι τα ξηλωσα ολα, αλλα ξανα τα ιδια, ισως να ειναι και οι οδηγοι, ή το διακοπτακι.
nazarene Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 6:23 ΜΜ, BabisTs είπε Πέρασε το πρώτο κύμα που αγοράζει day1 το Χ90 .....από εδώ και πέρα θα υπάρχουν αρκετές υλοποιήσεις σιγά σιγά και σε λίγο πιο νορμάλ τιμουλες. Εχμ η καμμενοι οπου αρκετοι συναδελφοι βοσκουμε εδω στο παρον τοπικο...😁 1
spi79 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 7:30 ΜΜ, JOHNX2 είπε Ναι τα ξηλωσα ολα, αλλα ξανα τα ιδια, ισως να ειναι και οι οδηγοι, ή το διακοπτακι. Για δοκίμασε και πες μας...
JOHNX2 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Και με το διακοπτακι στο quiet ξανα τα ιδια.... Εχει φαει σκαλωμα....
spi79 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2025 στις 7:34 ΜΜ, JOHNX2 είπε Και με το διακοπτακι στο quiet ξανα τα ιδια.... Εχει φαει σκαλωμα.. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..Εγώ θα την έβγαζα από το pcie,θα φυσούσα λίγο τους ακροδέκτες,και αν δε διορθωνόταν, format.Αν και μετά τα ίδια,θα την έγραφα κανονικά...😁και θα έπαιζα παιχνίδια.... Ξέρω γω,να τρελαθούμε για 20w παραπάνω..? Επεξ/σία 7 Απριλίου από spi79
33Bird33 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αφού βρήκες ότι ανεβάζει όταν ανοίγεις το GCC, άνοιξέ το και κοίτα στο Performance τι profile του χεις βάλει, τι clock κλπ. Στις 7/4/2025 στις 7:49 ΜΜ, spi79 είπε Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..Εγώ θα την έβγαζα από το pcie,θα φυσούσα λίγο τους ακροδέκτες,και αν δε διορθωνόταν, format.Αν και μετά τα ίδια,θα την έγραφα κανονικά...😁και θα έπαιζα παιχνίδια.... Ξέρω γω,να τρελαθούμε για 20w παραπάνω..? δεν είναι αν θα τρελαθείς, αλλά δεν είναι νορμαλ αυτό που γίνεται Επεξ/σία 7 Απριλίου από 33Bird33
spi79 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2025 στις 8:04 ΜΜ, 33Bird33 είπε δεν είναι αν θα τρελαθείς, αλλά δεν είναι νορμαλ αυτό που γίνεται Ε ναι ,γι'αυτό προσπαθώ να βοηθήσω το παλικάρι με ότι ξέρω..Αλλά και η δικιά μου 4070super αν τα αφήσω όλα default,20w τρώει στο idle..Με ρυθμίσεις στα 5w.Δεν θα έπρεπε να κάτσω να ασχοληθώ κανονικά..αλλά anyway...Έχουν ξεφύγει λίγο τα πράγματα και φοβάμαι,όσο περνάει ο καιρός θα χειροτερεύουν... Επεξ/σία 7 Απριλίου από spi79 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις