Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nazarene είπε

Mακάρι να ήταν expo αλλά είναι xmp, γιατί το project ήταν για intel αλλά μετά το ντεμπούτο του ultra 9 ή am de ήταν μονόδρομος....καλά αν η intel βγάλει κάτι αξιόλογο θα φάει σουτ

Και xmp θα παίξουν εφόσον το bios είναι σωστό.Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Καλά περί ουλτρα άστο . Η παρακμή η ίδια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Θέλει να κάνεις overight ένα αρχειακι .dat στον φάκελο του ΑΒ. Μισό να το βρω να σου στειλω το λινκ

Εδώ είσαι....

Απλά να έχεις το 4.6.6 beta 5

https://forums.guru3d.com/threads/msi-afterburner-4-6-6-beta-5-for-nvidia-geforce-rtx-5000-series-cards.455155/#post-6311306

Μη το κατεβάσετε είναι ιός!! το έχει ξανακάνει ο azazil...

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@azazil1190

Ναι επειδή απλά το σεταρα για να μην ασχολούμαι και να μπει το μπλόκ και τέλος επέλεξα xmp και έτοιμο δεν είδα κάτι περίεργο απλά έχω αμφιβολίες μήπως δίνει παραπάνω τάση στον imc του 9800Χ3D, ασε ο ultra 9 ούτε οι ίδιοι δεν κατάλαβαν τι ήθελαν να κάνουν, να έχεις μονολιθικό die που σπέρνει και να πηγαίνεις σε chiplet  οτι να ναι, δεν ξέρω καν αν παίρνει κάποια βελτίωση αυτο το πράγμα...

Επεξ/σία από nazarene
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Μη το κατεβάσετε είναι ιός!! το έχει ξανακάνει ο azazil...

Ναι σε συνεργασία με το guru.

Εσένα θα σε φτιάξω στο γνωστό σημείο μωρη Κοκό 😆

4 λεπτά πριν, nazarene είπε

@azazil1190

Ναι επειδή απλά το σεταρα για να μην ασχολούμαι και να μπει το μπλόκ και τέλος επέλεξα xmp και έτοιμο δεν είδα κάτι περίεργο απλά έχω αμφιβολίες μήπως δίνει παραπάνω τάση στον imc του 9800Χ3D, ασε ο ultra 9 ούτε οι ίδιοι δεν κατάλαβαν τι ήθελαν να κάνουν, να έχεις μονολιθικό die που σπέρνει και να πηγαίνεις σε chiplet  οτι να ναι, δεν ξέρω καν αν παίρνει κάποια βελτίωση αυτο το πράγμα...

Μπα δεν δίνει τίποτα παραπάνω .Εάν θες να είσαι οκ για το ψυχολογικό δώσε εσύ σε imc manual αλλά δεν θα έχει θέμα.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατοχος Gigabyte Gaming OC 5090 εδω και λιγες μερες, κανενα coil whine, δεν λειπουν rops, κανενα black screen και κανενα fan-stop rattle (οπως εχουν αναφερει πολλοι στις φετινες gigabyte 50 series).

Μετρια υλοποιηση μπορω να πω. Σε συγκριση με την 4090 Aorus Master που ειχα πιο ζεστη και θορυβωδης, λογικο αφου ειναι 150W παραπανω και λιγο πιο μικρή.

Εχει κανεις αλλος το συγκεκριμενο μοντελο να μου πει results σε undervolting/oc κλπ?

Επεξ/σία από Warlord1981
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JOHNX2 είπε

Ρε παιδια θα με τρελάνει η 5080 Aorus.

57w σε desktop....

IMG_2092.jpeg

Ποσες οθονες έχεις και τι αναλυση και Hz είναι?

Εμενα σε 3 οθονες: 4Κ 120Hz (main) + 1080p 60Hz (secondary) + 480p 60Hz (stats screen) παίζει στα 30-40W η 5090.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα περι αναλυσης ειναι στην κατωθι εικονα.

Η 5080 ειναι πανω σε τηλεοραση LG C4 42 ιντσων.

Εχω δοκιμασει αναλυση 1080 με 60Hz και δεν αλλαζει κατι, ξανα εκει 50-60w πινει σε desktop.

Τρελο, βασικα μου κραταει και τα ρολογια συνεχεια ψηλα, ισως να φταιει και αυτο....

Επισης αλλο παραδοξο ειναι οτι οι ανεμιστηρες δεν σταματουν, παροτι η καρτα εχει 32 βαθμους και εχω κανει και custom profile για την ταχυτητα τους.

Screenshot 2025-04-07 182050.jpg

Screenshot 2025-04-07 185720.jpg

Screenshot 2025-04-07 190034.jpg

Επεξ/σία από JOHNX2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα να δεις που με αυτα και αυτα του Trump.. θα πουμε και ευχαριστω στο πλαισιο  που πηραμε την 5090  κοντα στα 4Κ και θα λεμε πως φτηνα την πηραμε.

Επεξ/σία από rigel72
  • Haha 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε

Τα περι αναλυσης ειναι στην κατωθι εικονα.

Η 5080 ειναι πανω σε τηλεοραση LG C4 42 ιντσων.

Εχω δοκιμασει αναλυση 1080 με 60Hz και δεν αλλαζει κατι, ξανα εκει 50-60w πινει σε desktop.

Τρελο, βασικα μου κραταει και τα ρολογια συνεχεια ψηλα, ισως να φταιει και αυτο....

Επισης αλλο παραδοξο ειναι οτι οι ανεμιστηρες δεν σταματουν, παροτι η καρτα εχει 32 βαθμους και εχω κανει και custom profile για την ταχυτητα τους.

Screenshot 2025-04-07 182050.jpg

Screenshot 2025-04-07 185720.jpg

Screenshot 2025-04-07 190034.jpg

Μηπως έχεις το prefer maximum perfomance στο mvidia control panel ? Δοκίμασες auto?

Εγω πέτυχα τρελή προσφορά στο amazon uk. 

Από amazon ανοιχτή συσκευασια.  Τελική τιμή 1125 ευρω. Δεν ξερω καν πως την προλαβα😂

Screenshot_20250407_191904_Samsung Internet.jpg

• Like 3
Δημοσ.

για τους ανεμιστηρες. Αν δεν τους εχεις στο auto και φτιαξεις profile χανεις το 0rpm και το min γίνεται 30%

υπαρχει τροπος με το πρόγραμμα fan control

τουλαχιστον στην 4080 super ετσι ειναι

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Μηπως έχεις το prefer maximum perfomance στο mvidia control panel ? Δοκίμασες auto?

Εγω πέτυχα τρελή προσφορά στο amazon uk. 

Από amazon ανοιχτή συσκευασια.  Τελική τιμή 1125 ευρω. Δεν ξερω καν πως την προλαβα😂

Θα εχεις τελωνιο σε αυτην λογικα. Εκτος και εαν στελνει εκτος UK.

To Power το εχω default, δεν εχω πειραξει κατι γενικοτερα απο το control panel της Nvidia

Screenshot 2025-04-07 192741.jpg

4 λεπτά πριν, thn είπε

για τους ανεμιστηρες. Αν δεν τους εχεις στο auto και φτιαξεις profile χανεις το 0rpm και το min γίνεται 30%

υπαρχει τροπος με το πρόγραμμα fan control

τουλαχιστον στην 4080 super ετσι ειναι

Και στο auto παλι δεν σταματανε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...