Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ειναι θεμα και του τι ζητας , εμενα μου την δινει να κανουν φασαρια τα φανς της καρτας και δεν θελω να την βλεπω στου 70+ βαθμους. Δλδ η ventus θα ηταν απαγορευτικη για εμενα ,θα προτιμουσα να δωσω +100 ευρω για να εχω ησυχια. 

Σε μια gpu οι περισσοτεροι ζητανε επιδοσεις σε οσο το δυνατον πιο προσιτη τιμη.
Σε καποιες περιπτωσεις 100-150€ παραπανω μπορει να σημαινει και καλυτερη gpu οχι απλα καλυτερη υλοποιηση, εκτος αν μιλαμε για xx80 xx90 που εκει το 100ρικο δεν σε ανεβαζει Tier.
Εγω που παιζω με ηχεια ή ακουστικα δεν μπορω να καταλαβω διαφορα οταν η 4080 ειναι fan stop ή ανοιγει για λιγο τα fans.
Δηλαδη και στο 80% να εφταναν που δεν εχει γινει ποτε, παλι ο ηχος του game θα καλυπτε ολα τα fans του case.
Tωρα αν παιζεις χωρις ηχο και θες ενα ultra silent pc οκ τα δινεις τα 100€ για καλυτερη υλοποιηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Σε μια gpu οι περισσοτεροι ζητανε επιδοσεις σε οσο το δυνατον πιο προσιτη τιμη.
Σε καποιες περιπτωσεις 100-150€ παραπανω μπορει να σημαινει και καλυτερη gpu οχι απλα καλυτερη υλοποιηση, εκτος αν μιλαμε για xx80 xx90 που εκει το 100ρικο δεν σε ανεβαζει Tier.
Εγω που παιζω με ηχεια ή ακουστικα δεν μπορω να καταλαβω διαφορα οταν η 4080 ειναι fan stop ή ανοιγει για λιγο τα fans.
Δηλαδη και στο 80% να εφταναν που δεν εχει γινει ποτε, παλι ο ηχος του game θα καλυπτε ολα τα fans του case.
Tωρα αν παιζεις χωρις ηχο και θες ενα ultra silent pc οκ τα δινεις τα 100€ για καλυτερη υλοποιηση.

Εγω που θα κατσω να παιξω το βραδυ αφου κοιμηθει το μωρο θελω ησυχια. Αλλα γενικα δεν θελω να ακουγονται τα φανς της καρτας ειναι και μικρα και κανουν ενοχλητικο ηχο.

Εβγαλα σημερα τα fans της gainward που ειναι ψιλοχαλια σε θορυβο / θερμοκρασιες  και εβαλα 3 δωδεκαρια ek και ησυχασε το κεφαλι μου. 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εβγαλα σημερα τα fans της gainward που ειναι ψιλοχαλια σε θορυβο / θερμοκρασιες  και εβαλα 3 δωδεκαρια ek και ησυχασε το κεφαλι μου. 

Άψογος,από εξωτερικό τα πήρες?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

deshroud?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, this.is.elia είπε

Δεν κλείνει με X. Εάν δεις πόσα processes της Asus τρέχουν στο παρασκήνιο (και πόσα services τρέχουν στο startup, τα οποία κάνουν hook ένα σωρό service hosts με άσχετα ονόματα)...

Βασικά το συγκεκριμένο δεν είναι software για rgb, είναι σχεδόν malware. Καλύτερα το open rgb το οποίο έχει την επιλογή να κάνεις save ένα επιλεγμένο rgb προφίλ στην eeprom της εκάστοτε συσκευής (για όσες διαθέτουν τέτοιο μηχανισμό).

Το openrgb έχει και την επιλογή να τρέχεις με task scheduler ένα προφιλ χωρίς να το τρέχεις καν.

Εγώ έχω 3 προφίλ ανάλογα με την ωρα της ημέρας.

Το πρωί φωτεινό το απόγευμα πιο χαμηλά όλα το βράδυ ακόμα πιο χαμηλά.

Απλά πρέπει να φτιάξεις 2 ή 3 προφίλ.

Ή 1 και να φορτώνει πάντα αυτό.

Επεξ/σία από thn
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spi79 είπε

Άψογος,από εξωτερικό τα πήρες?

Spoiler

Case fans ειναι ρε 12cm απλα. Τα ειχα.  Τα εχω βαλει προχειρα με δεματικα ,αυριο θα φτιαξω ενα μεταλλικο πλαισιο να γινει ωραιο γτ τωρα ειναι γυφτικο:P

spacer.png

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Case fans ειναι ρε 12cm απλα. Τα ειχα.  Τα εχω βαλει προχειρα με δεματικα ,αυριο θα φτιαξω ενα μεταλλικο πλαισιο να γινει ωραιο γτ τωρα ειναι γυφτικο:P

spacer.png

Ωραίο γυφτογυφτικο 😋αλλά μου αρέσει το λουκ .Είναι πιο αντρικό ,βγάζει μάσκλ κ τεστο😆 Χρήστο είδες σίγουρα διαφορά σε θερμοκρασία ε?

Πάντως δείχνει πιο πριμιουμ από τα μαμά φανς κ ψήκτρα της 

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ωραίο γυφτογυφτικο 😋αλλά μου αρέσει το λουκ . Χρήστο είδες σίγουρα διαφορά σε θερμοκρασία ε?

Πάντως δείχνει πιο πριμιουμ από τα μαμά φανς κ ψήκτρα της 

Spoiler

Θα γινει καλο ρε αμα φτιαξω shroud σωστο να κουμπωσουν τα φανς. Μεχρι και αυτοκολλητο gefοrce rtx θα φτιαξω να βαλω :lol:

Πριν ηταν με τα setting που εχω στους 68-70 με 60% τα φανς ,αρκετα ενοχλητικα ,τωρα ειναι στου 63 με τα φανς  30 εως 40% που εχω βαλει max στο curve και δεν ακουγονται καν. 

καπως ετσι το σκεφτομαι

spacer.png

• Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, akoinonitos είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

θα βαλω φωτο οταν το φτιαξω ,θα γινει καλο  πιστευω 

Και να μην δείχνει ωραίο ....στις μπάλες σου ,έτσι και αλλιώς μόνο εσύ θα το βλέπεις 😆.

Αλλά εσύ έχεις μεράκι και θα το σαξιεις οπως πρέπει.Σου έχω εμπιστοσύνη!

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Και να μην δείχνει ωραίο ....στις μπάλες σου ,έτσι και αλλιώς μόνο εσύ θα το βλέπεις 😆.

Αλλά εσύ έχεις μεράκι και θα το σαξιεις οπως πρέπει.Σου έχω εμπιστοσύνη!

εκανα edit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...