Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nimik είπε

Ναι εκεί σαφώς εννοείται !

Αυτό σκέφτομαι και εγώ,είναι πολύ οριακές οι τίμές, οι τοπ κάρτες με το επόμενο msrp μοντέλο..

12 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Αν και άργησα, χατήρι δεν σου χαλάω

Κ@υλα έιναι το pc!!!

Επεξ/σία από spi79
  • Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, nimik said:

@Alex21121988 ,

δεν φοβάσαι για το τζάμι με το κουτί κάτω στα πλακάκια ?

Tίποτα δεν φοβάμαι πλέον. Τα έχει κάνει ήδη abuse ο γάτος άλλωστε, τι οθόνες, τι πληκτρολόγια, τανα τα κάνει όλα ούτως ή άλλως. Και εννοείται πάντα όταν τα καθαρίζω. Όταν θέλω να λύσω το PC, κάνω deadlift, το μεταφέρω αλλού για να γίνει η δουλειά.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

Tίποτα δεν φοβάμαι πλέον. Τα έχει κάνει ήδη abuse ο γάτος άλλωστε, τι οθόνες, τι πληκτρολόγια, τανα τα κάνει όλα ούτως ή άλλως. Και εννοείται πάντα όταν τα καθαρίζω. Όταν θέλω να λύσω το PC, κάνω deadlift, το μεταφέρω αλλού για να γίνει η δουλειά.

Xaxaxaxa και εμένα η γάτα μου τα ίδια¨)))

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, spi79 είπε

Αυτό σκέφτομαι και εγώ,είναι πολύ οριακές οι τίμές, οι τοπ κάρτες με το επόμενο msrp μοντέλο..

Και κάπως έτσι μπαίνεις στο τρυπάκι κι από την basic 5070 Ti πας π.χ στην Tuf 5080 σχεδόν στα διπλάσια χαχα

Επεξ/σία από nimik
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spi79 είπε

Με το σκεπτικό μου,αν μια 5070τι βασική έκδοση έχει πχ 900 ευρό και η suprim με πάει στα 1050..Γιατί να μη δώσω άλλα 100-150 να πάρω 5080 πάλι βασική έκδοση..Ενδεικτικές οι τίμές,αλλά όχι μακρινές..

Με αυτό που ανέφερα πιο πάνω, κοιτάς στα ίδια χρήματα(900ευρώ)αν βρισκεις καλύτερη υλοποιηση από την Ventus από άλλη εταιρεία ή με λίγα παραπάνω χρήματα πχ 50 με 80ευρώ παραπάνω σε κάτι καλύτερο.

Εννοείται και δεν αξίζει να αγοράσεις υλοποίηση η οποια να ειναι χρηματικά κοντά στην επόμενη κατηγορία.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

YΓ. Αrmoury Crate δεν βάζω που να με χτυπάτε με σιδερόβεργες. Περιμένω OpenRGB να την προσθέσει στα Supported Devices, ώστε να ταιριάξει με υπόλοιπο red theme.

πολυ σωστος

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Αν και άργησα, χατήρι δεν σου χαλάω. Μην κρίνετε φωτό και ποιότητα, και την Megan Fox να φωτογράφιζα με την καλύτερη κάμερα του κόσμου, θα έμοιαζε με την Γεωργία Βασιλειάδου στο τέλος. Επίσης το πάτωμα, χθες καθαρίστηκε και ήδη το περιποίηθηκε ο γατοδυνάστης μου, εξηγούμαι γιατί δεν τόλμησα να βάλω φλας  xD.

Θερμοκρασίες, επιδόσεις κτλ, δεν νομίζω πως έχει νόημα να αρχίσω να γράφω σεντόνια για αυτά που τέσταρα, τα έχει προλάβει ήδη ο προκάτοχος. @d4ydr33m3r (αν θυμάμαι καλά και εσύ TUF έχεις) τα βασικά.

Θα πω μόνο πως είμαι εντυπωσιασμένος το πόσο cool τρέχει ακόμα και με 99% usage σε games με PT όπως Cyberpunk. Το cpu usage σε κάποια cpu bounded games βέβαια είναι τεράστιο συγκριτικά με την 4090 που είχα.  Τεσπα, μεγάλο headroom αν κάποιος θέλει να πειράξει ρολόγια για παραπάνω γκάζια. Εγώ είμαι full συντηρητικό στοιχείο, οπότε 80%PL από τώρα, τα watts που βλέπω να τραβάει άλλωστε είναι εκτός δικού μου comfort zone. 

Αυτά τα ολίγα, αν θέλετε να τεστάρω κανένα game που να υπάρχει στο library, οk. ΜFG δοκίμασα μέχρι το x3 στο Stalker. 3440X1440 DLAA όλα τέρμα +mods πηγαίνει τάπα και μπορώ να το πω smooth experience αν lockάρω στα 141fps με RTSS. Το x4 δεν το δοκίμασα, όπως επίσης δεν κατάφερα να εντάξω το Alan Wake 2 στο Nvidia app να δοκίμαζα  ΜFG x4 στην τηλεόραση σε 4Κ να δω πως είναι εκεί η εμπειρία.
Αυτά τα ολίγα.

image.jpeg.769dbb7fcdc39d06edbdbfdffba02200.jpeg

YΓ. Αrmoury Crate δεν βάζω που να με χτυπάτε με σιδερόβεργες. Περιμένω OpenRGB να την προσθέσει στα Supported Devices, ώστε να ταιριάξει με το υπόλοιπο red theme.

Επιτέλους!

Μεγιες η tufstral!!!😁 

Επίσης το Armoury να ξέρεις ότι πλέον δουλεύει μια χαρά. Εγώ έχω συνδρομή ετήσια signalrgb το οποίο θα φάει cancel γιατί πλέον έγινε χαλι μαύρο. Τραβάει αρκετό cpu. Το armoury σε πληροφορω ότι δουλεύει πολύ καλά εδώ και κάνα χρόνο .

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, azazil1190 said:

Επιτέλους!

Μεγιες η tufstral!!!😁 

Επίσης το Armoury να ξέρεις ότι πλέον δουλεύει μια χαρά. Εγώ έχω συνδρομή ετήσια signalrgb το οποίο θα φάει cancel γιατί πλέον έγινε χαλι μαύρο. Τραβάει αρκετό cpu. Το armoury σε πληροφορω ότι δουλεύει πολύ καλά εδώ και κάνα χρόνο .

Thank you!

Nαι, μου το έχουν πει και άλλοι πως έχει σταματήσει να είναι bloatware η φάση με το Armoury. Εξακολουθώ να μην το θέλω όμως xD. Θέλω να παραμείνω με το OpenRGB που ρυθμίζω rgb σε mobo/ram (περιμένω και την gpu σύντομα) και της Lian Li το app για την ΑΙΟ. Προσπαθώ να περιόριζομαι σε όσο πιο λίγα apps γίνεται όσο αφορά τον φωτισμό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

YΓ. Αrmoury Crate δεν βάζω που να με χτυπάτε με σιδερόβεργες. Περιμένω OpenRGB να την προσθέσει στα Supported Devices, ώστε να ταιριάξει με το υπόλοιπο red theme.

Και στα 3 pc εχω Armoury Crate απλα δεν το αφηνω να τρεχει.
1)Ανοιγω το PC
2)μπαινει Windows και ανοιγει αυτοματα στην εκκινηση το Armoury
3)Aναβουν τα Led στο επιθυμητο χρωμα
4)To κλεινω με Χ
Και ετσι μενουν τα LED οπως τα θελω με κλειστο Armoury και χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη RGB.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MSI GeForce RTX 5070 Gaming Trio OC 12 GB GPU Review – Exceptional Cooling, Faster Than 4070 Ti With OC

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
22 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

4)To κλεινω με Χ

Δεν κλείνει με X. Εάν δεις πόσα processes της Asus τρέχουν στο παρασκήνιο (και πόσα services τρέχουν στο startup, τα οποία κάνουν hook ένα σωρό service hosts με άσχετα ονόματα)...

Βασικά το συγκεκριμένο δεν είναι software για rgb, είναι σχεδόν malware. Καλύτερα το open rgb το οποίο έχει την επιλογή να κάνεις save ένα επιλεγμένο rgb προφίλ στην eeprom της εκάστοτε συσκευής (για όσες διαθέτουν τέτοιο μηχανισμό).

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Δεν κλείνει με X. Εάν δεις πόσα processes της Asus τρέχουν στο παρασκήνιο (και πόσα services τρέχουν στο startup, τα οποία κάνουν hook ένα σωρό service hosts με άσχετα ονόματα)...

Βασικά το συγκεκριμένο δεν είναι software για rgb, είναι σχεδόν malware. Καλύτερα το open rgb το οποίο έχει την επιλογή να κάνεις save ένα επιλεγμένο rgb προφίλ στην eeprom της εκάστοτε συσκευής (για όσες διαθέτουν τέτοιο μηχανισμό).

Μονο το "RoG Live Service" τρεχει που κοιταει αν υπαρχει update και το "Asus Fan Control service" που ελεγχει τα fan curves.
Δεν ειχα ποτε προβλημα οσο το App ειναι κλειστο και αυτο το εκλεινα γιατι διαβαζα αλλους που εκαναν παραπονα, σε εμενα δεν ειχε κανει τιποτα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Inler είπε

Πέτυχα ένα χθεσινό video(ψάχνω να το βρω)με την 5070 ti Shadow 3X και όπως το περίμενα είναι αρκετά ζεστή και θορυβώδης.

Αν θυμάμαι καλά με 2100rpm πήγαινε 70-72 βαθμούς θεωρείται ζεστή.

Εγώ την ακύρωσα την παραγγελία για αυτήν

Δημοσ.
13 ώρες πριν, spi79 είπε

Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι +- 10 βαθμούς, η οποία αναλόγως το airflow του case και του random chip που θα πάρεις,πάλι θα διαφέρει...Από αυτές η galax δεν είναι η φθηνότερη γενικά?

Ειναι θεμα και του τι ζητας , εμενα μου την δινει να κανουν φασαρια τα φανς της καρτας και δεν θελω να την βλεπω στου 70+ βαθμους. Δλδ η ventus θα ηταν απαγορευτικη για εμενα ,θα προτιμουσα να δωσω +100 ευρω για να εχω ησυχια. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...