whiteman7 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, cybernouris είπε Πιστεύω πολύ δύσκολα θα δούμε 5080 κάτω από 1100 για πολύ καιρό, μακάρι βέβαια να βγω λάθος. Σαν σημερινή τιμή είναι καλή και σχεδόν MSRP, αν δεν έχει κάποιο θέμα η κάρτα σε θερμοκρασία/θόρυβο, είναι ΟΚ. Προσωπικά, δεν κρατήθηκα και πάτησα buy now. Δεν έχει καθολου coil whine, θερμοκρασίες εξωπραγματικα χαμηλές και τρελο OC 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Στα χαρτια/specs πάντως είναι χειρότερη της Ventus και ειναι και η μόνη υλοποιηση(σε 5070ti/5080) που γενικά έχουμε δει να παιζει σε Msrp(ούτε η Ventus δεν έχει παιξει σε αυτά τα χρήματα). Στα χαρτιά ναι, αλλά στα forums τοποθετειται και πάνω από Inspire 5 ώρες πριν, cybernouris είπε Μάλιστα, για να δούμε. Πέτυχα και γω στο reddit που λένε και για καλύτερο cooling από Ventus αλλά φαντάζομαι είναι πολύ κοντά αυτές οι 2. BTW, με ακύρωσαν μάλλον γιατί είδαν πως δεν έβγαινα στην παρτίδα που ήταν για 8 Μάη και μετά μου έβγαζε out of stock, οπότε έριξα παραγγελία από amazon FR που μου έβγαζε για 22 Μάη. Λίγες ώρες αργότερα η παραγγελία παραμένει, οπότε μάλλον πρόλαβα. Στο μεταξύ παραλίγο να μην κάνω τίποτα, έχω έναν φίλο που ξενερώνει που δεν παίζει AW2 RT Ultra 4K60 χωρίς frame gen (46 με dlss perf..) και με μιζέριαζε, αλλά τι να κάνεις. Εκεί φτάσαμε 1200 και να παλεύεις πάλι με τις ρυθμίσεις. Edit Σύμφωνα με έναν στο reddit και τις εικόνες στην MSI αυτό μάλλον ισχύει για την 5070 TI Shadow vs Ventus ενώ στην 5080 φαίνονται ίδια τα heat pipes. Απλά το αναφέρω για όποιον το παρακολουθεί. αναμεσα σε shadow και ventus (5080) πας ξεκαθαρα σε shadow Ρίξτε μια ματια και εδω Τα επίπεδα θορυβου σε max load (3dmark) φτάνουν τα ... 44db μόνο Οποιος θέλει infos μη διστάσει να με ρωτήσει Επεξ/σία 2 Απριλίου από whiteman7 2
Alex21121988 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον έλυσαν τα black screen issues. Σε όσα πειράματα έκανα, δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα όσο αφορά αυτό. Θέλει δουλειά ακόμα το app τους και πραγματικά απορώ γιατί δεν μπορούν να το κάνουν. Δεν μιλάμε τώρα για developing team 5 ατόμων, ολόκληρη nvidia είσαι, φτιάξε το να λειτουργεί τέλεια. 20 χρόνια με το Control Panel ήμασταν, τώρα πήγαν λίγο να το κάνουν πιο μοντέρνο και το ένα θέμα πίσω από το άλλο συμβαίνει. Βγαίνουν εδώ και εκεί βιντεάκια και ακόμα με το Nvidia Profiler και Inspector συμβουλεύουν να πειράζεις κάποια πράγματα. Εν ετει 2025 όλα αυτά. ΥΓ. Δεν το πόσταρα χθες, λόγω της ημέρας (θα είχατε αμφιβολίες, λογικό) αλλά όντως μπήκε η 5090 χαχα τι λέω, η 4090ti μέσα μου. Σαν ψέμα. Είχα δεσμευτεί να την βάλω και στην υπογραφή έτσι οπότε κρατώ τον λόγο μου. 😁 ΥΓ2. Από Πλαίσιο ακύρωσα επίσης χθες, περιμένω επιστροφή χρημάτων. Επεξ/σία 2 Απριλίου από Alex21121988 6
spi79 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλά τα λέει,αλλά το μαλλί του τι έπαθε?Μόλις ξύπνησε ή λούστηκε 🤣 3 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Δεν το πόσταρα χθες, λόγω της ημέρας (θα είχατε αμφιβολίες, λογικό) αλλά όντως μπήκε η 5090 Καλόριζικος!!! 4 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε 20 χρόνια με το Control Panel ήμασταν Εμένα προσωπικά με βλέπω για άλλα 20 χρόνια με το control panel όπως πάνε.. 1
azazil1190 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Τουλάχιστον έλυσαν τα black screen issues. Σε όσα πειράματα έκανα, δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα όσο αφορά αυτό. Θέλει δουλειά ακόμα το app τους και πραγματικά απορώ γιατί δεν μπορούν να το κάνουν. Δεν μιλάμε τώρα για developing team 5 ατόμων, ολόκληρη nvidia είσαι, φτιάξε το να λειτουργεί τέλεια. 20 χρόνια με το Control Panel ήμασταν, τώρα πήγαν λίγο να το κάνουν πιο μοντέρνο και το ένα θέμα πίσω από το άλλο συμβαίνει. Βγαίνουν εδώ και εκεί βιντεάκια και ακόμα με το Nvidia Profiler και Inspector συμβουλεύουν να πειράζεις κάποια πράγματα. Εν ετει 2025 όλα αυτά. ΥΓ. Δεν το πόσταρα χθες, λόγω της ημέρας (θα είχατε αμφιβολίες, λογικό) αλλά όντως μπήκε η 5090 χαχα τι λέω, η 4090ti μέσα μου. Σαν ψέμα. Είχα δεσμευτεί να την βάλω και στην υπογραφή έτσι οπότε κρατώ τον λόγο μου. 😁 ΥΓ2. Από Πλαίσιο ακύρωσα επίσης χθες, περιμένω επιστροφή χρημάτων. Και εγώ και στην αστραλ αλλά και στην giga κανένα θέμα δεν είχα απο day one. με τους οδηγούς. * Α εσύ βάλε καμία φωτό το σύστημα ,μην ντρέπεσαι.😋 Επεξ/σία 2 Απριλίου από azazil1190 1
nazarene Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου +1000 στις μνημες daily και σε VR ανεβασε και αλλο, dcs folliage τερμα ολα οσο ανεβαινουν .....το 512 bit ολα τα λεφτα απλα σπερνει μιλαμε για τιτλο με dlss 2 και με clean install windows 11 δεν τρεχει καν dlss4, οι οδηγιες στα βιντεο δεν δουλευουν, no matter what σε αυτο τον τιτλο οπου καταλαμβανει το 99% του gaming χρονου μου αλλα το raw power της 5090 το αντισταθμιζει
spi79 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 6 λεπτά πριν, nazarene είπε μιλαμε για τιτλο με dlss 2 και με clean install windows 11 δεν τρεχει καν dlss4 Αυτός κάτι λέει εδώ,χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω.. 1
nazarene Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 7 λεπτά πριν, spi79 είπε Αυτός κάτι λέει εδώ,χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω.. Δεν εχω χρονο τωρα να δω το βιντεο αλλα και πιο κατω αναφερει οτι παιζει η νομιζει πως παιζει με 45 fps, aka σε slow motion, φαινεται και το βιντεο αργο, anyway το point του βιντεο ηταν να τρεξει forcef dlss4 και να εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας λογω του οτι παιζει σε χαμηλη αναλυση, το θεμα μου δεν ειναι το dlss4 για clarity ετσι και αλλιως παιζω σε πολυ μεγαλη αναλυση, απλα το frame generation για αποδοση και ισως και 120hz σε αυτη την αναλυση, τρεχει το dlss4 αλλα δεν λειτουργει το mfg οπου με ενδιαφερει 1
nazarene Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) https://www.techpowerup.com/334988/nvidia-geforce-rtx-5080-mobile-gpu-benched-approximately-10-slower-than-rtx-5090-mobile E ναι αφού δεν υπάρχει RTX 5090 mobile αλλά μασκαρεύεις μια 5080, GB 203 και την βαφτίζεις 5090 πετά RGB και μια οθόνη 2 Κ και ζητάς 4,000€ για ένα κακιασμένο rgb led party όπου το πρώτο drmos όπου θα κουραστεί θα στείλει αυτό το θαύμα της τεχνολογίας στον παράδεισο των ημιαγωγών, λογικό..... https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-5090-mobile.c4235 Το ενδιαφέρον είναι ότι η υποτιθέμενη 5090 όπου είναι μια 5080 gb 203, με δίαυλο 256bit οι κόπανοι της nvidia έπρεπε να την κυκλοφορήσουν στην desktop εκδοχή της με ram chips 3gb το καθένα και θα είχε 24 gb vram, όπου σε συνδιασμό με το oc potential όπου έχει θα ήταν πραγματική 4Κ gpu, στο CP 2077 PT ολα στο τέρμα, με mfg x4 η vram είδα και 16gb κάποιες φορές, αλλά σε κάθε περίπτωση σχεδόν ποτέ δεν πέφτει κάτω από 13gb, και πάνε και βάζουν στο laptop 24gb για να δικαιολογήσει την στρατοφαιρική του τιμή...και τον τίτλο "5090" Επεξ/σία 3 Απριλίου από nazarene
Teddy77 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 10 hours ago, Alex21121988 said: ΥΓ. Δεν το πόσταρα χθες, λόγω της ημέρας (θα είχατε αμφιβολίες, λογικό) αλλά όντως μπήκε η 5090 χαχα τι λέω, η 4090ti μέσα μου. Σαν ψέμα. Είχα δεσμευτεί να την βάλω και στην υπογραφή έτσι οπότε κρατώ τον λόγο μου. 😁 ΥΓ2. Από Πλαίσιο ακύρωσα επίσης χθες, περιμένω επιστροφή χρημάτων. Καλορίζικη, καλοτάξιδη και καλοπαίχνιδη! Από που πήρες τελικά? 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Να κάνω μια χαζή ερώτηση … από 4060 ti που έχω τώρα με οθόνη samsung g9 odyssey θα δω εντυπωσιακές διαφορές ..;; Πχ flight simulator 2024 cyber punk , Harry Potter και άλλα .. CPU core i9 13 32gb ram στην 5080!! Επεξ/σία 3 Απριλίου από Just_travel_everywhere
mandragoraSCR Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Να κάνω μια χαζή ερώτηση … από 4060 ti που έχω τώρα με οθόνη samsung g9 odyssey θα δω εντυπωσιακές διαφορές ..;; Πχ flight simulator 2024 cyber punk , Harry Potter και άλλα .. CPU core i9 13 32gb ram θα πρεπει να παρεις απο 5070ΤΙ και πανω. Η χρυση τομη ειναι η 5080 1 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 45 λεπτά πριν, rioener είπε Για να μεταβείς σε ποια κάρτα? Συγνώμη έχεις δίκιο δεν το έγραψα στην 5080
mandragoraSCR Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Συγνώμη έχεις δίκιο δεν το έγραψα στην 5080 χαοτικη διαφορα θα δεις 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα