Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω πολύ δύσκολα θα δούμε 5080 κάτω από 1100 για πολύ καιρό, μακάρι βέβαια να βγω λάθος.

Σαν σημερινή τιμή είναι καλή και σχεδόν MSRP, αν δεν έχει κάποιο θέμα η κάρτα σε θερμοκρασία/θόρυβο, είναι ΟΚ.

Προσωπικά, δεν κρατήθηκα και πάτησα buy now.

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cybernouris είπε

Πιστεύω πολύ δύσκολα θα δούμε 5080 κάτω από 1100 για πολύ καιρό, μακάρι βέβαια να βγω λάθος.

Σαν σημερινή τιμή είναι καλή και σχεδόν MSRP, αν δεν έχει κάποιο θέμα η κάρτα σε θερμοκρασία/θόρυβο, είναι ΟΚ.

Προσωπικά, δεν κρατήθηκα και πάτησα buy now.

Καλα εκανες φιλε. Ευχομαι να βγει κομπλε τοσο η καρτα οσο και η παραδοση της.. (να ειναι γρηγορη)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα χαρτια/specs πάντως είναι χειρότερη της Ventus και ειναι και η μόνη υλοποιηση(σε 5070ti/5080) που γενικά έχουμε δει να παιζει σε Msrp(ούτε η Ventus δεν έχει παιξει σε αυτά τα χρήματα).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Στα χαρτια/specs πάντως είναι χειρότερη της Ventus και ειναι και η μόνη υλοποιηση(σε 5070ti/5080) που γενικά έχουμε δει να παιζει σε Msrp(ούτε η Ventus δεν έχει παιξει σε αυτά τα χρήματα).

Προσπαθώ να δω τις διαφορές στο MSI website αλλά δυσκολεύομαι να βρω διαφορές πέραν των RGB, τι χάνω; Αν μπορείς ρίξε τις εδώ.

Δημοσ.

Έριξα παραγγελία την Παρασκευή που πέρασε για την 5070ti στα 855. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, είμαι με 5700xt και από το καλοκαίρι ήθελα να αναβαθμίσω.
Όταν την παραλάβω (μου γράφει για 21 Μάη) θα ανεβάσω θερμοκρασίες απλά το κουτί μου δεν έχει και το καλύτερο airflow.. Nzxt Η500i με ψυγείο kraken μπροστά

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, cybernouris said:

Προσπαθώ να δω τις διαφορές στο MSI website αλλά δυσκολεύομαι να βρω διαφορές πέραν των RGB, τι χάνω; Αν μπορείς ρίξε τις εδώ.

Η διαφορά είναι ότι έχει λίγη περισσότερη πλαστικούρα και έχει λιγότερα heatpipes από τη Ventus, κάτι που από μόνο του δεν σημαίνει κάτι sos για την απόδοση σε ψύξη. Από look, σε κάποιους αρέσει περισσότερο το all black σε σχέση με τη γκριζούρα της ventus.

Από λίγα σχόλια που έχω δει στο reddit (και στο άμαζον έχει reviews), τιμιότατη είναι, ούτε πολύ θόρυβο, μια χαρά για τα λεφτά της. Αν πχ θα'χει coil whine είναι λαχείο, μπορεί να σου τύχει και με 4Κ€ κάρτα (hello asus!).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Teddy77 είπε

Η διαφορά είναι ότι έχει λίγη περισσότερη πλαστικούρα και έχει λιγότερα heatpipes από τη Ventus, κάτι που από μόνο του δεν σημαίνει κάτι sos για την απόδοση σε ψύξη. Από look, σε κάποιους αρέσει περισσότερο το all black σε σχέση με τη γκριζούρα της ventus.

Από λίγα σχόλια που έχω δει στο reddit (και στο άμαζον έχει reviews), τιμιότατη είναι, ούτε πολύ θόρυβο, μια χαρά για τα λεφτά της. Αν πχ θα'χει coil whine είναι λαχείο, μπορεί να σου τύχει και με 4Κ€ κάρτα (hello asus!).

Μάλιστα, για να δούμε. Πέτυχα και γω στο reddit που λένε και για καλύτερο cooling από Ventus αλλά φαντάζομαι είναι πολύ κοντά αυτές οι 2.

BTW, με ακύρωσαν μάλλον γιατί είδαν πως δεν έβγαινα στην παρτίδα που ήταν για 8 Μάη και μετά μου έβγαζε out of stock, οπότε έριξα παραγγελία από amazon FR που μου έβγαζε για 22 Μάη. Λίγες ώρες αργότερα η παραγγελία παραμένει, οπότε μάλλον πρόλαβα.

Στο μεταξύ παραλίγο να μην κάνω τίποτα, έχω έναν φίλο που ξενερώνει που δεν παίζει AW2 RT Ultra 4K60 χωρίς frame gen (46 με dlss perf..) και με μιζέριαζε, αλλά τι να κάνεις. Εκεί φτάσαμε 1200 και να παλεύεις πάλι με τις ρυθμίσεις.

Edit
Σύμφωνα με έναν στο reddit και τις εικόνες στην MSI αυτό μάλλον ισχύει για την 5070 TI Shadow vs Ventus ενώ στην 5080 φαίνονται ίδια τα heat pipes. Απλά το αναφέρω για όποιον το παρακολουθεί.

Επεξ/σία από cybernouris
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cybernouris είπε

Στο μεταξύ παραλίγο να μην κάνω τίποτα, έχω έναν φίλο που ξενερώνει που δεν παίζει AW2 RT Ultra 4K60 χωρίς frame gen (46 με dlss perf..)

Ε,το παράκανε ο φίλος😁

Δημοσ.
40 minutes ago, cybernouris said:

Λίγες ώρες αργότερα η παραγγελία παραμένει, οπότε μάλλον πρόλαβα.

Ναι έχει βγει αρκετές φορές το πρωί available γιατί ο κόσμος τη βάζει/βγάζει από καλάθι. Στο αγγλικό βγήκε περίπου ~40ευρώ λιγότερο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Teddy77 είπε

Στο αγγλικό

Good to know για μελλοντικές προσφορές. Αν και δεν τολμάω να πάρω ξανά από UK μετά από νίλες με τελωνεία και κλέψιμο προϊόντος, ειδικά σε τέτοια χρήματα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, cybernouris είπε

Όποιος προλάβει πρόλαβε, 1233.84 με μεταφορικά η 5080 MSI Shadow στο amazon.de

https://www.amazon.de/-/en/MSI-GeForce-RTX-5080-Shadow/dp/B0BT9R5XNN

Και εγώ παράγγειλα!!! Μένω Γερμανία οπότε 1169 το λες και καλό deal παράδοση σε κανένα μήνα !

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...