cybernouris Δημοσ. Τετάρτη στις 12:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:06 μμ Πιστεύω πολύ δύσκολα θα δούμε 5080 κάτω από 1100 για πολύ καιρό, μακάρι βέβαια να βγω λάθος. Σαν σημερινή τιμή είναι καλή και σχεδόν MSRP, αν δεν έχει κάποιο θέμα η κάρτα σε θερμοκρασία/θόρυβο, είναι ΟΚ. Προσωπικά, δεν κρατήθηκα και πάτησα buy now. 5
kostiger Δημοσ. Τετάρτη στις 12:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:08 μμ 1 λεπτό πριν, cybernouris είπε Πιστεύω πολύ δύσκολα θα δούμε 5080 κάτω από 1100 για πολύ καιρό, μακάρι βέβαια να βγω λάθος. Σαν σημερινή τιμή είναι καλή και σχεδόν MSRP, αν δεν έχει κάποιο θέμα η κάρτα σε θερμοκρασία/θόρυβο, είναι ΟΚ. Προσωπικά, δεν κρατήθηκα και πάτησα buy now. Καλα εκανες φιλε. Ευχομαι να βγει κομπλε τοσο η καρτα οσο και η παραδοση της.. (να ειναι γρηγορη) 1
rioener Δημοσ. Τετάρτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:41 μμ Νομίζω καλύτερο vfm η 5070ti που είχε παίξει στα 855 2
Fulgore Δημοσ. Τετάρτη στις 02:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:43 μμ (επεξεργασμένο) Στα χαρτια/specs πάντως είναι χειρότερη της Ventus και ειναι και η μόνη υλοποιηση(σε 5070ti/5080) που γενικά έχουμε δει να παιζει σε Msrp(ούτε η Ventus δεν έχει παιξει σε αυτά τα χρήματα). Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:45 μμ από Fulgore
cybernouris Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στα χαρτια/specs πάντως είναι χειρότερη της Ventus και ειναι και η μόνη υλοποιηση(σε 5070ti/5080) που γενικά έχουμε δει να παιζει σε Msrp(ούτε η Ventus δεν έχει παιξει σε αυτά τα χρήματα). Προσπαθώ να δω τις διαφορές στο MSI website αλλά δυσκολεύομαι να βρω διαφορές πέραν των RGB, τι χάνω; Αν μπορείς ρίξε τις εδώ.
Shin Δημοσ. Τετάρτη στις 04:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:11 μμ Έριξα παραγγελία την Παρασκευή που πέρασε για την 5070ti στα 855. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, είμαι με 5700xt και από το καλοκαίρι ήθελα να αναβαθμίσω. Όταν την παραλάβω (μου γράφει για 21 Μάη) θα ανεβάσω θερμοκρασίες απλά το κουτί μου δεν έχει και το καλύτερο airflow.. Nzxt Η500i με ψυγείο kraken μπροστά 1
Teddy77 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:31 μμ 1 hour ago, cybernouris said: Προσπαθώ να δω τις διαφορές στο MSI website αλλά δυσκολεύομαι να βρω διαφορές πέραν των RGB, τι χάνω; Αν μπορείς ρίξε τις εδώ. Η διαφορά είναι ότι έχει λίγη περισσότερη πλαστικούρα και έχει λιγότερα heatpipes από τη Ventus, κάτι που από μόνο του δεν σημαίνει κάτι sos για την απόδοση σε ψύξη. Από look, σε κάποιους αρέσει περισσότερο το all black σε σχέση με τη γκριζούρα της ventus. Από λίγα σχόλια που έχω δει στο reddit (και στο άμαζον έχει reviews), τιμιότατη είναι, ούτε πολύ θόρυβο, μια χαρά για τα λεφτά της. Αν πχ θα'χει coil whine είναι λαχείο, μπορεί να σου τύχει και με 4Κ€ κάρτα (hello asus!). 2
cybernouris Δημοσ. Τετάρτη στις 05:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:36 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Teddy77 είπε Η διαφορά είναι ότι έχει λίγη περισσότερη πλαστικούρα και έχει λιγότερα heatpipes από τη Ventus, κάτι που από μόνο του δεν σημαίνει κάτι sos για την απόδοση σε ψύξη. Από look, σε κάποιους αρέσει περισσότερο το all black σε σχέση με τη γκριζούρα της ventus. Από λίγα σχόλια που έχω δει στο reddit (και στο άμαζον έχει reviews), τιμιότατη είναι, ούτε πολύ θόρυβο, μια χαρά για τα λεφτά της. Αν πχ θα'χει coil whine είναι λαχείο, μπορεί να σου τύχει και με 4Κ€ κάρτα (hello asus!). Μάλιστα, για να δούμε. Πέτυχα και γω στο reddit που λένε και για καλύτερο cooling από Ventus αλλά φαντάζομαι είναι πολύ κοντά αυτές οι 2. BTW, με ακύρωσαν μάλλον γιατί είδαν πως δεν έβγαινα στην παρτίδα που ήταν για 8 Μάη και μετά μου έβγαζε out of stock, οπότε έριξα παραγγελία από amazon FR που μου έβγαζε για 22 Μάη. Λίγες ώρες αργότερα η παραγγελία παραμένει, οπότε μάλλον πρόλαβα. Στο μεταξύ παραλίγο να μην κάνω τίποτα, έχω έναν φίλο που ξενερώνει που δεν παίζει AW2 RT Ultra 4K60 χωρίς frame gen (46 με dlss perf..) και με μιζέριαζε, αλλά τι να κάνεις. Εκεί φτάσαμε 1200 και να παλεύεις πάλι με τις ρυθμίσεις. Edit Σύμφωνα με έναν στο reddit και τις εικόνες στην MSI αυτό μάλλον ισχύει για την 5070 TI Shadow vs Ventus ενώ στην 5080 φαίνονται ίδια τα heat pipes. Απλά το αναφέρω για όποιον το παρακολουθεί. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:18 μμ από cybernouris
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:42 μμ 5 λεπτά πριν, cybernouris είπε Στο μεταξύ παραλίγο να μην κάνω τίποτα, έχω έναν φίλο που ξενερώνει που δεν παίζει AW2 RT Ultra 4K60 χωρίς frame gen (46 με dlss perf..) Ε,το παράκανε ο φίλος😁
Teddy77 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:18 μμ 40 minutes ago, cybernouris said: Λίγες ώρες αργότερα η παραγγελία παραμένει, οπότε μάλλον πρόλαβα. Ναι έχει βγει αρκετές φορές το πρωί available γιατί ο κόσμος τη βάζει/βγάζει από καλάθι. Στο αγγλικό βγήκε περίπου ~40ευρώ λιγότερο.
cybernouris Δημοσ. Τετάρτη στις 06:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:19 μμ 1 λεπτό πριν, Teddy77 είπε Στο αγγλικό Good to know για μελλοντικές προσφορές. Αν και δεν τολμάω να πάρω ξανά από UK μετά από νίλες με τελωνεία και κλέψιμο προϊόντος, ειδικά σε τέτοια χρήματα.
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τετάρτη στις 06:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:58 μμ 7 ώρες πριν, cybernouris είπε Όποιος προλάβει πρόλαβε, 1233.84 με μεταφορικά η 5080 MSI Shadow στο amazon.de https://www.amazon.de/-/en/MSI-GeForce-RTX-5080-Shadow/dp/B0BT9R5XNN Και εγώ παράγγειλα!!! Μένω Γερμανία οπότε 1169 το λες και καλό deal παράδοση σε κανένα μήνα ! 2 1
Manoleros95 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ 8 ώρες πριν, JohnTheReaper89 είπε Now we are talking 😜 Πόσο και από που φίλε αν επιτρέπεται;
JohnTheReaper89 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ 1 λεπτό πριν, Manoleros95 είπε Πόσο και από που φίλε αν επιτρέπεται; Η κάρτα 1159 από Msystems 2 1
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 07:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:58 μμ DLSS 4 With Multi Frame Generation Coming To Steel Seed, Watch New DLSS 4 Trailers For Cyberpunk 2077 & FragPunk https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/steel-seed-dlss-4-multi-frame-gen 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα