Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 28/3/2025 στις 1:48 ΜΜ, malakudi είπε

Δεν έχω αγοράσει ποτέ Inno 3d, Zotac κτλ. Είχα MSI, Gigabyte και ASUS σε nVIDIA

Το αντίθετο εγώ,ποτέ δεν είχα msi,giga,asus και επίσης ποτέ δεν είχα και coil whine.Πάντως η inno3d 4070s x2 που έχω είναι μια χαρά κάρτα,καλές θερμοκρασίες στον πυρήνα και ιδιαίτερα στη μνήμη.Τα fans τα βάζω στο 65% σε gaming,κάνει λίγο θόρυβο,αλλά δεν ενοχλεί αφού καλύπτονται τα πάντα από τα ηχεία.Εγώ σε inno θα πήγαινα,αλλά εσύ αποφασίζεις😉Αφήνω και κάποια σχόλια για 5080-5070

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 28/3/2025 στις 2:08 ΜΜ, spi79 είπε

Το αντίθετο εγώ,ποτέ δεν είχα msi,giga,asus και επίσης ποτέ δεν είχα και coil whine.Πάντως η inno3d 4070s x2 που έχω είναι μια χαρά κάρτα,καλές θερμοκρασίες στον πυρήνα και ιδιαίτερα στη μνήμη.Τα fans τα βάζω στο 65% σε gaming,κάνει λίγο θόρυβο,αλλά δεν ενοχλεί αφού καλύπτονται τα πάντα από τα ηχεία.Εγώ σε inno θα πήγαινα,αλλά εσύ αποφασίζεις😉Αφήνω και κάποια σχόλια για 5080-5070

Επέκταση  

4970s είχα και εγώ την ventus 2x oc και ήταν εντελώς αθόρυβη και κρύα.

Απλα να πληρώσεις μια κάρτα πχ 850  την shadow και να περιμένεις δύο μήνες για παραλαβή είναι κάπως, που ίσως τότε με τα ίδια λεφτά η λίγα περισσότερα να αγοράζεις καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 28/3/2025 στις 2:50 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

4970s είχα και εγώ την ventus 2x oc και ήταν εντελώς αθόρυβη και κρύα.

Πήρες άλλη Λευτέρη?Φαντάζομαι λόγω μνήμης στην ανάλυση που θα είσαι.Εγώ σε 1080 είμαι.

Δημοσ.
  Στις 28/3/2025 στις 3:15 ΜΜ, spi79 είπε

Πήρες άλλη Λευτέρη?Φαντάζομαι λόγω μνήμης στην ανάλυση που θα είσαι.Εγώ σε 1080 είμαι.

Οχι την ειχα για επεξεργασια βιντεο γιατι ειχα μια συνεργασια με εναν φωτογραφο αλλα τελειωσε εφυγε Κυπρο και δεν ξερω αν θα παρω αλλη γιατι και με του επεξεργαστη κανω δουλεια αφου δεν παιζω παιχνιδια.

Ημουν σε σκεψη για μεταχειρισμενη 4070S Ti αλλα εκει που εφτασαν οι τιμες στις μεταχειρισμενες σου λενε μην παρεις καθολου η περιμενε να πεσουν οι 5070 Ti

Ειμαι και λατρης των Dual Fan οποτε δυσκολα τα πραγματα ασε που εχω το O11 AIR και με το ψυγειο που εχω μπροστα Arctic 280 μπορω μεχρι 320 καρτα αρα σχεδον καμια.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 28/3/2025 στις 3:22 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Οχι την ειχα για επεξεργασια βιντεο γιατι ειχα μια συνεργασια με εναν φωτογραφο αλλα τελειωσε εφυγε Κυπρο και δεν ξερω αν θα παρω αλλη γιατι και με του επεξεργαστη κανω δουλεια αφου δεν παιζω παιχνιδια.

Ημουν σε σκεψη για μεταχειρισμενη 4070S Ti αλλα εκει που εφτασαν οι τιμες στις μεταχειρισμενες σου λενε μην παρεις καθολου η περιμενε να πεσουν οι 5070 Ti

Ειμαι και λατρης των Dual Fan οποτε δυσκολα τα πραγματα ασε που εχω το O11 AIR και με το ψυγειο που εχω μπροστα Arctic 280 μπορω μεχρι 320 καρτα αρα σχεδον καμια.

Επέκταση  

Πόσα θα έδινες μαξ ας πούμε για 2 μηνών κάρτα ? ερώτηση κρίσεως ..🙂

Δημοσ.
  Στις 28/3/2025 στις 5:41 ΜΜ, nimik είπε

Πόσα θα έδινες μαξ ας πούμε για 2 μηνών κάρτα ? ερώτηση κρίσεως ..🙂

Δεν θελω τωρα καρτα δεν μου χρειαζεται.

Αν και θα επρεπε να γραψεις ποια καρτα ακριβως εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...