seithan Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 45 minutes ago, Alex21121988 said: Ε όπου δεν υποστηρίζεται τίποτα, Lossless Scaling atm. Με τα τελευταία του updates το αποτέλεσμα είναι decent, είμαι αρκετά ευχαριστημένος πχ στο Helldivers 2 και Τhe Division 2. Ξεμείναμε με το 2ο system και την 4060ti οπότε με έχει κρατήσει sane από την αναμονή του Πλαίσιο... Μια χαρά είσαι με την 4060ti. 1
whiteman7 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 1:14 ΠΜ, BlurayMoviesGreece είπε https://en.gamegpu.com/racing-simulators-/-race/wreckfest-2-test-gpu-cpu https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/atomfall-test-gpu-cpu Ακόμα ψάχνω την 9070 ΧΤ !!! 😁 1
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, whiteman7 είπε Ακόμα ψάχνω την 9070 ΧΤ !!! 😁 Ε λογικό δεν είναι? Πρώτα βρίσκεις τα 3000λιαρα και 1500+ και μετά τα 600-800 ευρω 1
acalm Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, nazarene είπε Nice ;o Και εγώ έτρεξα σήμερα πρώτη φορά το καινούργιο CPU με τη κάρτα, ακόμα τεστάρω ram tuning κλπ βέβαια και δε ξέρω ακόμα τί είναι Stable.. 2
nazarene Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Θα δοκιμάσω με τον 9800Χ3D όταν έρθει το block, o i9 και οι DDR4 με κόβουν σίγουρα, πάντως η κάρτα κλοκάρει τρελά δε περίμενα με τόσο μεγάλο πυρήνα dialy είμαι +250 και πάει τραίνο, αυτή η κάρτα είναι για νερό αλλά δυστυχως δεν γίνεται 1
acalm Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, nazarene είπε Θα δοκιμάσω με τον 9800Χ3D όταν έρθει το block, o i9 και οι DDR4 με κόβουν σίγουρα, πάντως η κάρτα κλοκάρει τρελά δε περίμενα με τόσο μεγάλο πυρήνα dialy είμαι +250 και πάει τραίνο, αυτή η κάρτα είναι για νερό αλλά δυστυχως δεν γίνεται καλά το και speedway δεν πολύέχει CPU impact σε σχέση με άλλα bench, δε νομίζω χανεις πολύ απο CPU. Εγώ από 13900ks/8000mts δεν έχω δεί κάποια τρελή διαφορά +-5% παντού εκτός απο κανα 2 games με τρελό 3d cache dependency. 1
azazil1190 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, nazarene είπε Θα δοκιμάσω με τον 9800Χ3D όταν έρθει το block, o i9 και οι DDR4 με κόβουν σίγουρα, πάντως η κάρτα κλοκάρει τρελά δε περίμενα με τόσο μεγάλο πυρήνα dialy είμαι +250 και πάει τραίνο, αυτή η κάρτα είναι για νερό αλλά δυστυχως δεν γίνεται Η δική σου βάση του bios που έχεις λογικά εάν το επιτρέπει το Σίλικον της ,θα τερματίζει κάπου στα +420-450, ίσως και ελαφρά παραπάνω Κάνε μια δοκιμή με τέρμα το pl και το voltage slider. Εφόσον έχεις βάλει το 4.6.6 beta5 ab Επεξ/σία 27 Μαρτίου από azazil1190 1
acalm Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Παίζει καν το voltage slider; εγώ πάντα 1.08 βλέπω στην asus
malakudi Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, whiteman7 είπε Ακόμα ψάχνω την 9070 ΧΤ !!! 😁 Το να πληρώνεις 4πλάσια χρήματα για διπλάσια απόδοση δεν είναι και πολύ σοφό. 2 1
whiteman7 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ε λογικό δεν είναι? Πρώτα βρίσκεις τα 3000λιαρα και 1500+ και μετά τα 600-800 ευρω ποιος μιλησε για χρηματα .... 😉 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Εχει το Αγγλικο Amazon την MSi 5070 Ti Shadow λοταρια 870 ευρω περιπου. Λεω λοταρια γιατι η παραδοση ειναι 21 του Μαη και ισως μεχρι τοτε να ειναι φθηνοτερη.
rioener Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, whiteman7 είπε ποιος μιλησε για χρηματα .... 😉 Λεφτά υπάρχουν που έλεγε και μια ψυχή
azazil1190 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, acalm είπε Παίζει καν το voltage slider; εγώ πάντα 1.08 βλέπω στην asus Παίζει κανονικά. Εφόσον έχεις το beta 5 ab k τελευταίους οδηγούς , τουλάχιστον στην δική μου giga extreme. Με την αστραλ δεν πρόλαβα να κάνω δοκιμή.
nazarene Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Η δική σου βάση του bios που έχεις λογικά εάν το επιτρέπει το Σίλικον της ,θα τερματίζει κάπου στα +420-450, ίσως και ελαφρά παραπάνω Κάνε μια δοκιμή με τέρμα το pl και το voltage slider. Εφόσον έχεις βάλει το 4.6.6 beta5 ab Αυτό έχω απλά δεν το έχω κάνει unlocked, θα δοκιμάσω πάντως Επεξ/σία 27 Μαρτίου από nazarene 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα