Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

To προβλημα με τη 5080 δεν ειναι τα 16/24 αλλα το οτι ειναι πολυ κοντα στη 4080, με τη 4090 να φαινεται πολυ καλυτερη επιλογη αν βρεθει στα ιδια χρηματα.
Θα προτιμουσα να εχει +5000 cuda και +20% perf παρα +8gb με τα ιδια cuda στο ιδιο perf.
Kαι η 24 να εβγαινε τωρα, ειναι ευκολο skip μεχρι τις 6000.

Different strokes for different folks->

Προσωπικα εχω 0 ενδιαφερον πως τα παει στα games.

Vram θελω γιατι ξεμενω με την 3060 και στο photoshop + στο davinci και επιπλεον τα καινουργια καλουδια ειναι και αυτα + (10bit 4:2:2 dual encoding/decoding) και αυτα σε -μεγαλα- fhd timeline.

(Για το δικο μου use case 5080 24gb>4090 που για gamming δεν ισχυει προφανως)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, @topos είπε

Different strokes for different folks->

Προσωπικα εχω 0 ενδιαφερον πως τα παει στα games.

Vram θελω γιατι ξεμενω με την 3060 και στο photoshop + στο davinci και επιπλεον τα καινουργια καλουδια ειναι και αυτα + (10bit 4:2:2 dual encoding/decoding) και αυτα σε -μεγαλα- fhd timeline.

(Για το δικο μου use case 5080 24gb>4090 που για gamming δεν ισχυει προφανως)

Aν το μελημα ηταν μονο η Vram γιατι δεν πηγες σε 4060Ti 16gb στο 1/3-1/4 της τιμης της 5080 16gb;
H 4090 ειναι επισης 24gb πως γινεται το 5080 24gb > 4090 24gb ;

Aν δεν κανω λαθος η A4000 20gb κανει 10bit 4:2:2 dual encoding/decoding στα 1300€ οπως και ολοι οι Intel 12h 13th 14th με την Intel UHD.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νωρις το θυμηθηκε οτι αυτη η καρτα επρεπε να ερχεται με περισσοτερη vram...αλλα μην χαιρεστε απο τωρα περιμενετε να δειτε την τιμουλα πρωτα, γιατι πολυ φοβαμαι θα πληρωθει ο κουκος (μνημη) αηδονι.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, icenex είπε

Νωρις το θυμηθηκε οτι αυτη η καρτα επρεπε να ερχεται με περισσοτερη vram...αλλα μην χαιρεστε απο τωρα περιμενετε να δειτε την τιμουλα πρωτα, γιατι πολυ φοβαμαι θα πληρωθει ο κουκος (μνημη) αηδονι.

50% more ram 100% more price.

• Like 2
Δημοσ.
14 hours ago, reystar said:

Το caseking καλο ειναι? Απο επιστρεφες εγγυησεις κλπ καμια ιδεα?

Εμένα μου έβγαλαν την ψυχή για ένα DOA psu. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε

Εμένα μου έβγαλαν την ψυχή για ένα DOA psu. 

Εγώ με doa δεν έβγαλα άκρη μαζί τους, μίλησα με κατασκευαστή, ο κατασκευαστής με caseking και τελικά ούτε αυτοί έβγαλαν άκρη.

Μου έστειλε ο κατασκευαστής απευθείας νέο και μου έμεινε και το χαλασμένο 

Δημοσ.

Στους Γερμανούς πρέπει να στέλνετε τα email στα Γερμανικά. Διαφορετικά σας γειώνουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malakudi είπε

Στους Γερμανούς πρέπει να στέλνετε τα email στα Γερμανικά. Διαφορετικά σας γειώνουν.

Στα γερμανικά μίλαγα μαζί τους αλλά αυτό δεν βοηθάει.

Αυτό που βοηθάει είναι να μένεις εκεί για να τους κάνεις καταγγελία που αυτό τους πονάει κάργα, και επειδή το ξέρουν δεν κάνουν βλακείες 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thn είπε

Στα γερμανικά μίλαγα μαζί τους αλλά αυτό δεν βοηθάει.

Αυτό που βοηθάει είναι να μένεις εκεί για να τους κάνεις καταγγελία που αυτό τους πονάει κάργα, και επειδή το ξέρουν δεν κάνουν βλακείες 

Το έγραψα γιατί μου είχε τύχει, όσο έστελνα στα αγγλικά δε μου απάνταγε κανείς, μετά έβαλα ένα φίλο μου από Γερμανία και τους έστελνε αυτός στα Γερμανικά. Ίσως όντως να έπαιξε και ρόλο που αυτός φαινόταν πως είναι Γερμανός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες this is huge αν ισχύει.Edit ισχύει μετά το App update.Bάζουμε όσο θέλουμε το scaling σε custom.

image.png.bf4f694735062c2897a80a5439363c51.png

Επεξ/σία από Westbaum
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...