LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 7 ώρες πριν, whiteman7 είπε Πάντως στα μέχρι τώρα reviews μιλάνε για καλύτερες θερμοκρασίες στις Shadow 3X OC 60-65 σε max load, χωρίς coil whine Ενώ το boost clock υποτίθεται πρέπει να είναι στα 2655 , η κάρτα είναι καρφωμένη 2800 Με λίγο overclocking άνετα στα 3250 (core +500, mem +2000) και stable Fps + 15-20% (3d mark) Και η Ventus 4070S που ειχα αν και με δυο ανεμιστηρες κρυα ηταν και αθορυβη εντελως.
azazil1190 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nazarene είπε Αυτά τα ρολόγια έχω εγώ στο sw με oc.Παει και άλλο η δική σου μην την φοβάσαι. Εγώ τέλος για τώρα με τα bench.(Μέχρι να βγει κανά σοβαρό bios πάνω από 600w.Mε το στοκ της giga είδα μέχρι 635w) Να παίξουμε και λίγο 😁 Επεξ/σία 22 Μαρτίου από azazil1190 5
D.Luffy Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Παραθέτω και γω τα δικά μου αποτελέσματα για σύγκριση. Ευτυχώς δεν λείπουν rops! Επεξ/σία 22 Μαρτίου από D.Luffy 6
xartemporas Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5060-ti-final-specs-confirmed-gb206-gpu-16-8gb-gddr7-and-2-57-ghz-boost
csaris Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου @azazil1190 Nικολα η τλευταια εκδοση του ab αφηνει να πειραξεις ταση???
kkatzos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Παίζει 5070Ti από το αγγλικό Amazon στα 850€ τελική (μαζί με τελωνείο). Όποιος έκανε υπομονή τώρα μπορεί να πάρει GPU σε κάπως φυσιολογική τιμή. 5 1
azazil1190 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, csaris είπε @azazil1190 Nικολα η τλευταια εκδοση του ab αφηνει να πειραξεις ταση??? Ναι με τους τελευταίους οδηγούς μπορείς να τερματίσεις κανονικά το voltage slider . Τεσταρε το Χρήστο να δεις. Όπως και δηποτε όμως βάλε τους τελευταίους οδηγούς ,α και ab το beta 4.6.6 beta 5 1
kkatzos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Και 5080 στα 1140€ τελική τιμή (με τελωνείο). Ακριβώς MSRP Παράδοση (και για την παραπάνω 5070Ti) λέει τέλη Απριλίου αλλά συνήθως στέλνουν πολύ νωρίτερα. Ζορίστηκε λίγο ο Πέτσας από τις 9070 και ρίχνει τιμές... Επεξ/σία 22 Μαρτίου από kkatzos 7 2
nlogginidis Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Εδώ έχουμε Π. Ο Πέτσας κατεβάζει ο Π ανεβάζει. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να πάρουμε από Amazon.co.uk με τιμολόγιο;
malakudi Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 44 λεπτά πριν, kkatzos είπε Και 5080 στα 1140€ τελική τιμή (με τελωνείο). Ακριβώς MSRP Παράδοση (και για την παραπάνω 5070Ti) λέει τέλη Απριλίου αλλά συνήθως στέλνουν πολύ νωρίτερα. Ζορίστηκε λίγο ο Πέτσας από τις 9070 και ρίχνει τιμές... Η 5080 εξαφανίστηκε ήδη, η 5070 ti υπάρχει ακόμα.
rioener Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Λογικά θα βγουν και άλλες, ήταν να γίνει η αρχή! Αυτές είναι καλές τιμές και για ti και για την 5080.
Teddy77 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 4 hours ago, kkatzos said: Και 5080 στα 1140€ τελική τιμή (με τελωνείο). Ακριβώς MSRP Παράδοση (και για την παραπάνω 5070Ti) λέει τέλη Απριλίου αλλά συνήθως στέλνουν πολύ νωρίτερα. Ζορίστηκε λίγο ο Πέτσας από τις 9070 και ρίχνει τιμές... Πολύ καλό σημάδι μια και η "OC" δεν είναι καν το msrp μοντέλο. Θα αυξηθεί η ζήτηση στη βαζελίνη νομίζω.
malakudi Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 5 ώρες πριν, kkatzos είπε Παίζει 5070Ti από το αγγλικό Amazon στα 850€ τελική (μαζί με τελωνείο). Όποιος έκανε υπομονή τώρα μπορεί να πάρει GPU σε κάπως φυσιολογική τιμή. Χτύπησα μία τελικά, αλλά προβληματίζομαι λίγο για τη χαμηλή τιμή. Στην ουσία σε χρεώνει +13% τέλη εκτελωνισμού ενώ κανονικά είναι ΦΠΑ 24% + 25 ευρώ χρέωση εκτελωνισμού + τυχόν δασμούς. Ελπίζω να μην εμφανιστεί επιπλέον χρέωση αργότερα. 3
Teddy77 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 13 minutes ago, malakudi said: Χτύπησα μία τελικά, αλλά προβληματίζομαι λίγο για τη χαμηλή τιμή. Στην ουσία σε χρεώνει +13% τέλη εκτελωνισμού ενώ κανονικά είναι ΦΠΑ 24% + 25 ευρώ χρέωση εκτελωνισμού + τυχόν δασμούς. Ελπίζω να μην εμφανιστεί επιπλέον χρέωση αργότερα. Και να βγει παραπάνω, το αναλαμβάνει το Amazon. Υποτίθεται αν είναι μικρότερη η επιβάρυνση, σου επιστρέφει κιόλας αλλά δε μου έχει τύχει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα