Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 11:38 ΠΜ, ICE-T είπε

για πείτε μου και εμένα πως παίζοντας diablo βγάζεις 5090 😂 ?

Farmer, παίζεις account άλλων (βλ.Elon Musk), ανεβάζεις account και τα πουλάς....

• Haha 1
  • Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 20/3/2025 στις 12:48 ΜΜ, Babis_allos είπε

Ισχυει αυτο; Δεν το χα ακουσει ποτε

Ναι ρε εσυ εχουν βγει πολλοι που επισκευαζουν κονσολες-ps5 και το εχουν πει.Χοντρικα το liquid metal φευγει η κατεβαινει προς τα κατω με αποτελεσμα να μην εχεις παστα σε ολο το τσιπακι.Οποτε στην καλυτερη θα σηκωνει θερμοκρασιες και θα κλεινει κ στην χειροτερη μπορει να καψεις τον επεξεργαστη.Πανε δες βιντεακια, δεν ξερω αν επηρεαζει ολα τα ps5 αλλα φανταζομαι πως ισχυει για ολα αφου αυτοι που τις επισκευαζουν λενε οτι καλυτερα να το εχετε οριζοντια το ps5.

Το ειπα μονο κ μονο επειδη κ καποιος αλλος ποσταρε το πισι με την νεα καρτα γραφικων κ διπλα φαινοταν το ps5 και το ειχε κ αυτος ορθιο.Νομιζα οτι το ξερει ο κοσμος εδω μεσα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 20/3/2025 στις 12:20 ΜΜ, Teddy77 είπε

Farmer, παίζεις account άλλων (βλ.Elon Musk), ανεβάζεις account και τα πουλάς....

εντάξει υποτίθεται για να κάνεις ένα decent level up χαρακτήρα θα πάρει καιρό αρκετό και δεν πρέπει να σηκώνεσαι καθόλου από την καρέκλα του υπολογιστή όλη την ημέρα άσε που τα θέματα υγείας που θα έχεις μακροχρόνια .

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 20/3/2025 στις 11:31 ΠΜ, Babis_allos είπε

Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά μόνο εν μέρη. Εσύ πχ που απ' ότι κατάλαβα έβγαλες τα λεφτά παίζοντας Diablo δεν χρειάζεσαι 5090 για να παίξεις diablo. Δεν είναι ότι τα 3-4 χιλιάρικα της 5090 θα τα βγάλεις πίσω αφού με την 4080 θα βγάλεις τα ίδια λεφτά. Στην πραγματικότητα η διαφορά (συγκριτικά με το σενάριο που μένεις στην 4080 και φαρμάρεις diablo) είναι ότι θα έχεις δώσει 3-4 χιλιάρικα παραπάνω και θα πληρώνεις και παραπάνω στο ρεύμα. Αν αυτή τη στιγμή δεν είχες κάρτα και αγόραζες απλά με γνώμονα το τι είναι το καλύτερο business decision για να παίζεις diablo τότε δεν ξέρω ακριβώς ποια θα ηταν η αποδοτικότερη επιλογή αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα ηταν η 5090. Λογικά με μια 5070 (που τουλάχιστον τώρα Γερμανία είναι 649Ευρώ) θα ήσουν (νομίζω) καλυμμένος (αλλά δεν ξέρω και πολύ από diablo). 

Άλλο τώρα η όλη κ@βλα του να έχεις 5090 και το ότι θα μπορούσες να δικαιολογήσεις το έξοδο σου στον εαυτό σου λέγοντας ότι παίζω games και βγάζω τόσα το μήνα, γιατί να μην κάνω την κ@βλα μου να χω το top of the top και για ό,τι άλλο θέλω να παίξω; Άλλοι σαν εμένα δεν έχουν κάν χρόνο για gaming και πήρα 5080 απλά ως κλασσικό θύμα...

Επέκταση  

Δεν υπηρχε business  decision πριν 2 χρονια, δεν αγορασα gpu για να φαρμαρω Diablo ή να δω πως θα δωσω τα λιγοτερα χρηματα σε gpu και καταναλωση για να κανω τη δουλεια μου.
Ειχα ηδη μια 1060 και μια 3090 που μια χαρα επαιζαν Diablo oλα αυτα τα χρονια.
Ακομα και με τη 1060 ετρεχα 10 παραθυρα Lineage 2 και με macro φαρμαρα Adena ,items και ανεβαζα χαρακτηρες για πουλημα.

Aποφασισα να βαλω τη 3090 σε ενα pc που θα τρεχει μονο Deep Learning, Video Edit (ασχετα αν κατεληξε δωρο στην αδερφη μου) ενω παραλληλα ηθελα να κανω τη μεταβαση απο 1440p σε 4Κ με ενα νεο πληρες συστημα.
Eτσι λοιπον πηγα σε 4080 και σε 4Κ 32" Μοnitor.
Tα 2-3 βασικα games που φαρμαρα/ρω δεν ειναι φυσικα Single Player, ειναι MMO RPG και ARPG οπου εκει οι απαιτησεις για hardware δεν ειναι στο ταβανι.
Αρχικα κοιταζα για 4070Ti που τοτε επαιζε στο 1000€ικο για μαυρη και 1150€ για μια ασπρη καλη υλοποιηση(Gigabyte Aero).
Βρηκα στα 1300€ 4080 Gigabyte Aero (απο 1450€) και τη πηρα χωρις 2η σκεψη με τη λογικη οτι αυτα τα +150€ θα μου δωσουν ανετα 1-2 χρονια παραπανω μεχρι να την αλλαξω.

Αυτο που ειπα με τη 5090 ειναι οτι αν επαιρνα σημερα αυτη την αποφαση, δεν θα ειχα προβλημα να δωσω 3000€ απο το farming,το προβλημα δεν θα ηταν οικονομικο με τη λογικη εχω 1000€ και δεν μπορω να παρω 5090, απλα δεν το βρισκω λογικο να δωσω 3000€ για gpu.

Στις 20/3/2025 στις 1:20 ΜΜ, ICE-T είπε

εντάξει υποτίθεται για να κάνεις ένα decent level up χαρακτήρα θα πάρει καιρό αρκετό και δεν πρέπει να σηκώνεσαι καθόλου από την καρέκλα του υπολογιστή όλη την ημέρα άσε που τα θέματα υγείας που θα έχεις μακροχρόνια .

Εξαρταται το ποσο καλα ξερεις το game και το ποσο μηχανικα εχεις μαθει να παιζεις μετα απο χρονια.
Αν εχεις κανει ενα πλανο και ξερεις που και ποτε να πας, τι να φορεσεις και τι να φαρμαρεις,αν ξερεις τι αγοραζουν στην αρχη και ποσο το αγοραζουν οπως και το τι θα πρεπει να φαρμαρεις στη συνεχεια, τα πραγματα ειναι παιχνιδακι.

Σε 6 ωρες ημουν 80lev ντυμενος με Magic Find Gear και φαρμαρα Sigon items, low/mid runes για Insight,Spirit sword,Spirit Shield.
Mε λιγη τυχη και μονο με αυτα της πρωτης μερας εβγαζα σιγουρα 500-600€ τη πρωτη μερα, τωρα αν επεφτε κανενα Stone of Jordan η Τal Rasha Armor εφτανα χαλαρα το 1000ικο.
Απο εκει και περα συνεχιζεις να φαρμαρεις, πουλας τις μλκς στο Discord για Runes και πουλας Runes και items,αλλα εχεις βαλει και 4-5 set sigon, insights, spirits για αυτους που δεν ξεκινησαν 1η μερα και μπηκαν μετα απο 4-5-6-7 μερες.

Δεν αλλαξε τιποτα απο το gameplay μου ωστε να κανω κατι αγγαρεια μονο για τα λεφτα ουτε επαιζα παραπανω ωρες για να πετυχω κατι.
Οπως επαιζα ολα αυτα τα χρονια ετσι επαιζα και μετα με τη διαφορα οτι αντι να χαριζω τα drops που δεν θελω, τα πουλαγα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.

Με τους 572.83 λενε το AC: Shadows εχει very low clock speeds, το εχει κανεις να επιβεβαιωσει; Δεν το εχω αλλα μου παρουσιαστηκε ξαφνικα το προβλημα με αυτο τον driver στο SW: Outlaws. 

Μετα δεν μπορεις να παιξεις κανενα παιχνιδι χωρις το προβλημα αν κανεις quit to desktop και πας να παιξεις κατι αλλο θελει restart για να παιξεις τα αλλα κανονικα. Στο συγκεκριμενο παντα το ιδιο προβλημα.. 

Nvidia drivers have done it again

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 6:33 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Με τους 572.83 λενε το AC: Shadows εχει very low clock speeds, το εχει κανεις να επιβεβαιωσει; Δεν το εχω αλλα μου παρουσιαστηκε ξαφνικα το προβλημα με αυτο τον driver στο SW: Outlaws. 

Μετα δεν μπορεις να παιξεις κανενα παιχνιδι χωρις το προβλημα αν κανεις quit to desktop και πας να παιξεις κατι αλλο θελει restart για να παιξεις τα αλλα κανονικα. Στο συγκεκριμενο παντα το ιδιο προβλημα.. 

Nvidia drivers have done it again

Επέκταση  

το βράδυ θα το δω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει το issue @d4ydr33m3r 

Stuck στα 780 στο shadows

Στο outlaw δε μου το έκανε αν και παίζω αρκετα αυτό τον καιρό

Το περίεργο είναι ότι χτες με τον ίδιο driver δε μου το παρουσιασε

Επεξ/σία από Sprou
  • Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 8:02 ΜΜ, Sprou είπε

Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει το issue @d4ydr33m3r 

Stuck στα 780 στο shadows

Στο outlaw δε μου το έκανε αν και παίζω αρκετα αυτό τον καιρό

Το περίεργο είναι ότι χτες με τον ίδιο driver δε μου το παρουσιασε

Και μετα κολλαει σε αυτα τα ρολογια οτι πας να παιξεις μεχρι να κανεις restart? @Sprou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ακριβώς όλα τα παιχνίδια μετα κολλημένα μέχρι τα 800 ,δεν ασχολήθηκα περισσότερο ,ddu και γεια σας..

Δύο ώρες  έχω το βράδυ να παίξω δε θα Μ σπάσει τα νεύρα η Nvidia 

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 2
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 8:43 ΜΜ, Sprou είπε

Ναι ακριβώς όλα τα παιχνίδια μετα κολλημένα μέχρι τα 800 ,δεν ασχολήθηκα περισσότερο ,ddu και γεια σας..

Δύο ώρες  έχω το βράδυ να παίξω δε θα Μ σπάσει τα νεύρα η Nvidia 

Τρεις φορες που το εβαλα πρωτο μονο το outlaws μου το εκανε τωρα δουλεψε κανονικα.. οτι να ειναι πραγματικα.. παιζει να κανω revert και εγω αλλα μαλλον δεν θα ασχοληθω φευγω ταξιδι αυριο θα εχουν βγει οταν γυρισω κανα δυο drivers ακομη σε σχεδον 2 εβδομαδες.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...