akoinonitos Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Στο gamegpu τρέχουν με RT και Frame Generation Στο computerbase τρέχουν ΧΩΡΙΣ RT και με Upscaler χωρίς FG εξαρταται τι κοιτας το ss λεει ultra high ,ουτε fsr ουτε fg
nikos5800 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Arkin είπε Ωραιο update. Απορω παντως πχ αυτο που λενε game ready για αναλογο παιχνιδι. 2 ωρες επαιξα το Half life σημερα μηδεν θεματα. Δινουν τιποτα παραπανω οι game ready η απλα να χαμε να λεγαμε? Το dlss override update καλοδεχουμενο. Στο 90% των περιπτώσεων να χαμε να λέγαμε
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Να το δω και να μην το πιστεψω αυτο με το zeus. Κατα 99.99% ειναι fake. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου Έχουμε ξεχωριστό topic για την Chaos εεεε Zeus GPU 23
xartemporas Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 😆 https://videocardz.com/newz/nvidia-cuts-geforce-rtx-50-prices-in-europe-as-euro-strengthens
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Που εχει η 5080 1119 να τσιμπησουμε μια? Μακαρι να ανεβει και αλλο το ευρω μονο ετσι αν πεσουν λιγο οι τιμες.
D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Σήμερα παρέλαβα επιτέλους την Astral OC 5090 από Πλαίσιο. Έχουν ξεκινήσει για άλλους οι παραλαβές; 11
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Thresh είπε Έχουμε ξεχωριστό topic για την Chaos εεεε Zeus GPU Θα τη δοκιμασει ο πιο δυνατος ανδρας στη γη. 5
Nefpitou99 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Σήμερα παρέλαβα επιτέλους την Astral OC 5090 από Πλαίσιο. Έχουν ξεκινήσει για άλλους οι παραλαβές; Εγώ ακόμα τίποτα..αν θέλεις να μου πεις, πότε έκανες την παραγγελία; Μεγειά btw! Καλό gaming! Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Nefpitou99
manos28684 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Zotac GeForce RTX 5070 12GB GDDR7 SOLID OC Κάρτα Γραφικών 709,99 € Agorase.Online πρώτη φορά βλέπω αυτό το μαγαζί. to good to be truth? Επεξ/σία 19 Μαρτίου από manos28684
D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 43 minutes ago, Nefpitou99 said: Εγώ ακόμα τίποτα..αν θέλεις να μου πεις, πότε έκανες την παραγγελία; Μεγειά btw! Καλό gaming! Ευχαριστώ. Η παραγγελία έγινε στις 30 Ιανουαρίου αμέσως με το που άνοιξε στο site. Μερικές φωτό.. είναι όμορφη η άτιμη: Spoiler 18
Alex21121988 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, D.Luffy said: Σήμερα παρέλαβα επιτέλους την Astral OC 5090 από Πλαίσιο. Έχουν ξεκινήσει για άλλους οι παραλαβές; Πότε έκανες την παραγγελία σου; Εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση για την ίδια υλοποίηση, από τις 8/2 έγινε η προπαραγγελία μου. *Το απάντησες ήδη. Κατάλαβα. Πρέπει να έφεραν πάλι 5-6 κάρτες βαριά Πανελλαδικά. Καλά θα πάει αυτό. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Alex21121988
Nefpitou99 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Ευχαριστώ. Η παραγγελία έγινε στις 30 Ιανουαρίου αμέσως με το που άνοιξε στο site. Μερικές φωτό.. είναι όμορφη η άτιμη: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα