Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

4K DLSSQ Transformer και FG 2x 120-130fps και latency ανεπαισθητο.. Πολυ ομορφο να ξαναγυριζεις τους og δρομους του HL2 να αλληλεπιδρας με τον κοσμο του και να ακους τους ηχους του.. Ποσο μπροστα ηταν αυτο το fps..Α ρε HL

Πραγματικο αληθινο gameplay με αυτον τον τρομο που επικρατει σε ενα μερος γεματο κινδυνο. Δεν υπαρχει latency οι κινησεις γινονται με ακριβεια. Χρειαζεται ενα HL 3 αλλα δεν το βλεπω. Αναμενουμε το full release να λιωσουμε αυτο τουλαχιστον. 

Πολυ πιο ελαφρυ απο το portal παντως ποιος να το περιμενε. Το portal λογο των επιφανειων λογικα ειναι θεοβαρο. Αλλα δεν το δοκιμασα και αυτο με το νεο remix 1 και dlss 4 οποτε ισως να ανεβαινει και απο εκει το performance. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, geomrk είπε

και εγω τα 400 ευρω της 6900 xt τα εβγαλα δουλευοντας δεν εβαλα ουτε 1 ευρω απο τη τσεπη μου

Δεν καταλαβανεις τη διαφορα δουλευω και πληρωνω το hobby μου περα απο τα εξοδα μου 
απο το
δουλευω και πληρωνω τα εξοδα μου αλλα παραλληλα παιζω το αγαπημενο μου παιχνιδι  και πληρωνομαι 1000ικα(οποτε δεν σε νοιαζει να σκασεις 3-4000€ στο pc που ειναι σαν εργαλειο).

Αν δηλαδη δεν ειχα gpu και επρεπε να αγορασω σημερα μια, η 5090 για πολλους ειναι overpriced και δεν αξιζει να την πληρωσεις 3000€, αν συνεχιζα να βγαζω 3000-4000-5000€ στις 15 μερες αποκλειστικα απο το gaming, θα την αγοραζα χωρις ενδιασμους μιας και αυτη θα μου τα εβγαζε παλι.
Καποιος που τα βγαζει δουλευοντας αυτα τα 3000€, δυσκολα θα εβαζε προτεραιοτητα τη gpu απο τα υπολοιπα εξοδα του, πολυ πιθανον να πηγαινε σε 4080s/5080 στο 1/3 η στο 1/2 του κοστους.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Δεν καταλαβανεις τη διαφορα δουλευω και πληρωνω το hobby μου περα απο τα εξοδα μου 
απο το
δουλευω και πληρωνω τα εξοδα μου αλλα παραλληλα παιζω το αγαπημενο μου παιχνιδι  και πληρωνομαι 1000ικα(οποτε δεν σε νοιαζει να σκασεις 3-4000€ στο pc που ειναι σαν εργαλειο).

Αν δηλαδη δεν ειχα gpu και επρεπε να αγορασω σημερα μια, η 5090 για πολλους ειναι overpriced και δεν αξιζει να την πληρωσεις 3000€, αν συνεχιζα να βγαζω 3000-4000-5000€ στις 15 μερες αποκλειστικα απο το gaming, θα την αγοραζα χωρις ενδιασμους μιας και αυτη θα μου τα εβγαζε παλι.
Καποιος που τα βγαζει δουλευοντας αυτα τα 3000€, δυσκολα θα εβαζε προτεραιοτητα τη gpu απο τα υπολοιπα εξοδα του, πολυ πιθανον να πηγαινε σε 4080s/5080 στο 1/3 η στο 1/2 του κοστους.

Δηλαδή έβγαζες 3-4-5000 σε 15 ημέρες αλλά τώρα σταμάτησες; Αρα αυτό που κάνεις τώρα,

σου αποφέρει περισσότερα ακόμα χρήματα!

Αρα ή με ναρκωτικά ή με εμπόριο λευκής σαρκώς ασχολείσαι, δεν εξηγείται αλλιώς🤣

• Haha 7
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Δηλαδή έβγαζες 3-4-5000 σε 15 ημέρες αλλά τώρα σταμάτησες; Αρα αυτό που κάνεις τώρα,

σου αποφέρει περισσότερα ακόμα χρήματα!

Αρα ή με ναρκωτικά ή με εμπόριο λευκής σαρκώς ασχολείσαι, δεν εξηγείται αλλιώς🤣

Τοτε δεν ειχε bots οποτε ενα καλο item ειχε 200-400€.
Μετα τα bots το ιδιο item ειχε 30€.
Ο ΙST rune τοτε ειχε 25€ τωρα εχει 1€.
Αυτα ειναι Ιανουαριος Φεβρουαριος ενω τοτε ηταν 1-15 Ιανουριου.

Screenshot_22.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Westbaum είπε

WTF,lol..

image.png.d1825605ee6c522d902ad220c0ff1887.png

Καλα πηγε αυτο. Λογικα περιμενουμε κανα driver αλλα και να παρει κανα update το παιχνιδι. Δεν μπορει τοσο χαλια και με FG μαζι καποια ρυθμιση τις γονατιζει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Westbaum είπε

Ναι,λέγεται Ubisoft..

Συνηθως απο ubisoft εχουμε δει τα πιο optimized παιχνιδια τουλαχιστον τα τελευταια χρονια οπως το valhalla ηταν ενα απο αυτα η το avatar και αρκετα ακομα τωρα εδω κατι συμβαινει. Να ειναι θεμα cpu το βρισκω δυσκολο με 9800x3D. Στο μεταξυ διαβαζα οτι ειναι optimized και τρεχει πολυ καλα και βλεπω το παραπανω benchmark. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Συνηθως απο ubisoft εχουμε δει τα πιο optimized παιχνιδια τουλαχιστον τα τελευταια χρονια οπως το valhalla ηταν ενα απο αυτα η το avatar και αρκετα ακομα τωρα εδω κατι συμβαινει. Να ειναι θεμα cpu το βρισκω δυσκολο με 9800x3D. Στο μεταξυ διαβαζα οτι ειναι optimized και τρεχει πολυ καλα και βλεπω το παραπανω benchmark. 

εχουν βαλει  rt 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Θεόβαρο,περίμενα καλύτερο scaling από 5090 πάντως.
image.png.77f34c8042d5a8281de6ff8d8eceacf3.png

Εδω ειναι διαφορετικα παλι τα αποτελεσματα απο τα προηγουμενα. Τι εφταιγε πριν και ηταν τελειως διαφορετικο το chart?

Μια χαρα το βλεπω το performance με ολα max. 100+fps ανετα με FG για τις 2 καρτες που ειναι για 4Κ και 100+fps ανετα για τις υπολοιπες στα 1440p. 

52 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εχουν βαλει  rt 

Κατι αλλο επαιξε ρολο σε εκεινο το chart. Το δευτερο το βρισκω αρκετα πιο ρεαλιστικο. Αν και η 5090 ειναι αρκετα χαντακωμενη θα περιμενε κανεις να ειναι αρκετα παραπανω απο 4090. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...