Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Solowing είπε

Ακόμα και αν χρειάζεσαι άμεσα κάρτα τώρα είναι καλύτερα να πάρεις κάτι μεταχειρισμένο για να σε βγάλει ένα χρόνο παρά να επιβραβεύσεις τις τακτικές καρτέλ που βλέπουμε.

Μα και στα μεταχειρισμένα οι τιμές ειναι ότι να ναι, μιας και έχουν καταργηθεί οι κάρτες προηγούμενης γενιάς.

Για κάνε μια βόλτα στις αγγελίες και δες τιμές για 4070 και πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Fulgore said:

Μα και στα μεταχειρισμένα οι τιμές ειναι ότι να ναι, μιας και έχουν καταργηθεί οι κάρτες προηγούμενης γενιάς.

Για κάνε μια βόλτα στις αγγελίες και δες τιμές για 4070 και πάνω.

Μπορεί να ακουστεί υποκριτικό, μιας και έχω μια 4080 και μια 4070 στα PC μου, αλλά θέλω να πιστεύω πως ακόμα και τίποτα να μην είχα θα έπαιρνα μια 3060/7700 να βγάλω ένα χρόνο μέχρι να φανεί που θα πάνε οι τιμές της 9070. Όταν η nVidia πήγε τις τιμές της 070 κατηγορίας πάνω απο τα 500$ δεν το κάναμε και δε μας βγήκε σε καλό. Τώρα επι της ουσίας γίνεται μια κοινή προσπάθεια να πάει η τιμή για αυτή την κατηγορία πάνω απο τα 800$. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό, και για να πατήσουμε πόδι σαν καταναλωτές θα πρέπει να ξεβολευτούμε και λίγο.

Για τα πρακτικά, αν κοίταζα για κάρτα αυτή τη γενιά και εγώ για AMD θα κοίταζα, αλλά όχι σε αυτές τις τιμές.

Επεξ/σία από Solowing
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Και γω μπορει να βαζω 8x msaa , ποιο vr headset εχεις ; Επειδη κανεις supersampling δεν σημαινει οτι εχεις διαφορα στο οπτικο αποτελεσμα. Αν βαλω 8k σε μια 4κ οθονη δεν σημαινει οτι θα βλεπω 8κ εικονα

Wait what? Κοιτα άν δεν έχεις επαφή με VR ok, αλλιώς μη γράφεις τέτοια, btw έχω το vive pro 2, όπου native έχει 11,9 megapixel, και φυσικά μειώνεται η ανάλυση από το steam VR και ανεβαίνει επίσης, τα υπόλοιπα ασχολίαστα, και γενικά δεν καταλαβαίνω πως έχετε άποψη για πράγματα που δεν έχετε καν επαφή....

Επεξ/σία από nazarene
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Το θέμα είναι οτι όταν θες να αλλάξεις κάτι το αλλάζεις με πράξεις… εδώ τα παιδιά παραπονιούνται αλλά έχουν πράσινη στο κουτί και δε την αλλάζουν με τίποτα … ραντεον ούτε με κυάλια δε παίρνουν… εγώ θέλω να φτιάξω amd all in one σύστημα και κατάφερα να βρω επεξεργαστή σε λογική τιμή από τον αδερφό μου τον χεραλντ , κάρτα τι να πάρω ;;; Το χρεπι το ραντεον 800 ευρώ last gen επιδόσεις;;; Καλύτερα να κάψω τα λεφτά μου στον πέτσινο πάλι …

Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι μας ξινιζει το % απο 4000 σε 5000 οποτε καταληγουμε σε AMD που ειναι κατω απο 4000, λες και παιζουμε υπερατου  και το 50% Boost του ενος κερδιζει το 15-20% σαν ποσοστο σαν μοναδα,ασχετα αν αυτο μεταφραζεται πχ σε 100fps και ο αλλος 130fps. Αφου διαλεξαμε να ματσαρουμε το boost σε κερδισα.

• Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, malakudi είπε

Για 2-3 λεπτά σκέφτηκα να την χτυπήσω αλλά δε νομίζω πως αξίζει ούτε 1000 ευρώ. Μέχρι 900

5070ti? Ουτε καν για αυτο ειπα αστειευομενος καντην 5080s με περισσοτερα γιγα.Κοινως αν βγει ποτε το εν λογω refresh και δινει πολυ παραπανω επιδοσεις απο την απλη 5080 στην ιδια τιμη προφανως και θα μιλαμε για καλυτερη περιπτωση καρτας.Αηδιαστικη τιμολογηση απο πλευρας πρασινης θελει να ριξουμε τρελο χ σαν καταναλωτες ασχετα που στο τελος λυγιζουμε και λεμε δεν βαριεσαι 50-100€ πανω και τι εγινε.Ετσι τσουκου τσουκου με το δεν βαριεσαι πηραν οι τιμες τον ανηφορο για τα καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Solowing είπε

Για τα πρακτικά, αν κοίταζα για κάρτα αυτή τη γενιά και εγώ για AMD θα κοίταζα, αλλά όχι σε αυτές τις τιμές.

Τελικά και εσύ έρχεσαι στα λόγια μου?

Είπαμε, αλλιώς το βλέπει όποιος ενδιαφέρεται σήμερα για αγορά σε αυτά τα χρήματα και δεν έχει ήδη καλή κάρτα, και αλλιώς όποιος έχει ήδη καλή κάρτα(4070/4080 κλπ).

1 ώρα πριν, malakudi είπε

Για 2-3 λεπτά σκέφτηκα να την χτυπήσω αλλά δε νομίζω πως αξίζει ούτε 1000 ευρώ. Μέχρι 900

Και εγώ μια από τα ίδια, αλλά έκανα πίσω όταν είδα υλοποίηση.

Οι φθηνότερες υλοποιήσεις όντως για 850-900είναι.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Στην όλη ιστορία αυτός που δε χρειάζεται να αγχώνεται με τις πωλήσεις είναι ο πετσινος ή amd έχει 10% ποσοστό και πάλι μυαλό δε βάζει…

αφού δεν έχει ανταγωνισμό λέμε ...

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Εντάξει μπέρδεψε giga με mega. Σε κάθε περίπτωση είναι 45% πάνω από 4Κ αυτή η ανάλυση, οπότε σίγουρα βοηθάει η 5090 σε σχέση με 4090

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

αφού δεν έχει ανταγωνισμό λέμε ...

Και θα συνεχίσει να μην έχει άμα βγάζει τέτοιες κάρτες οι θεία και η Ιντελ να είναι άφαντη…

54 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι μας ξινιζει το % απο 4000 σε 5000 οποτε καταληγουμε σε AMD που ειναι κατω απο 4000, λες και παιζουμε υπερατου  και το 50% Boost του ενος κερδιζει το 15-20% σαν ποσοστο σαν μοναδα,ασχετα αν αυτο μεταφραζεται πχ σε 100fps και ο αλλος 130fps. Αφου διαλεξαμε να ματσαρουμε το boost σε κερδισα.

Αν μεχρι το καλοκαίρι πάντως το αγόρι δε βγάλει κάρτες μπορεί να πάρω καμία ραντεον να δω τι ψάρια πιάνει :ph34r:

• Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nazarene είπε

Mάλλον έπεσα σε καλό κομμάτι βασικά κλοκάρει πολύ καλύτερα από την 4090 +300 πυρήνα και 1000 μνήμες εύκολα

01.jpg

02.jpg

Καλά ρε θρασύτατε, εσύ με ποιο δικαίωμα έχεις καλύτερο σκορ στο Port Royal από μένα;

Χάθηκε πια το σέβας προς τον ισχυρότερο 13900K;

Θα τα ισοπεδώσουμε όλα, δηλαδή;

Ήμαρτον!

🤣🤣🤣 

https://www.3dmark.com/3dm/128264888?

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-17 145729.png

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fremendog είπε

Καλά ρε θρασύτατε, εσύ με ποιο δικαίωμα έχεις καλύτερο σκορ στο Port Royal από μένα;

Χάθηκε πια το σέβας προς τον ισχυρότερο 13900K;

Θα τα ισοπεδώσουμε όλα, δηλαδή;

Ήμαρτον!

🤣🤣🤣 

https://www.3dmark.com/3dm/128264888?

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-17 145729.png

Kαι είναι με DDR4@3200 ακόμη, ποιά 5090 'εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, nazarene είπε

megpixels προφανώς εκ παραδρομής το gigapixel

Sorry αλλά είμαι άσχετος με VR headsets. Διαβάζω πως το SteamVR χρειάζεται και * 1,4 την ανάλυση για να διορθώνει το distortion του φακού. Οπότε θες το παιχνίδι να δουλεύει σε 2448*1,4=> 3424*3424*2=23,5 Mpixel; Αυτό είναι 280% του 4Κ, αγγίζει 8Κ.

Επεξ/σία από malakudi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...