mandragoraSCR Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, icenex είπε Εχω γινει πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης αλλα ας ξαναγινω..μεταξυ μας και οι δυο ειναι για κλωτσιες απλα τις περισσοτερες τις θελει η πρασινη και ακολουθει με μικρη διαφορα η κοκκινη.Και για να τελειωνει το παραμυθι οι 9070xt-5070ti επρεπε να πουλιουνται τελικη τιμη με φπα μαξ 600€. Το εχουν μαμησει το θεμα και οι 2 ειδικα η πρασινη που εχει ψηλα τον αμανε και νομιζει οτι θα βαζει οσο θελει τις τιμες και ο κοσμος δεν θα αντιδρασει, αλλα θα φτασει ο κομπος στο χτενι που θα παει, οσο για την υπερμαχο των gamers κοκκινη μην χαιρεστε και αυτη μια σιγανοπαπαδια ειναι δεν σας κανει χαρη.Μια χαρα ψηλα πουλαει, ξεχασαμε μηπως την υπερτιμολογηση της προηγουμενης γενιας κ των 2 εταιρειων? Ο μονος λογος που φαινεται η τιμη της ελκυστικη ειναι επειδη η πρασινη εχει ξεφυγει για ακομη μια γενια.Αν το καλοσκεφτειτε ακομη και η σειρα 4000 ειχε παραλογη τιμολογηση, οποτε γιατι να θεωρεις σωτηρα την κοκκινη που σου προσφερει μια καρτα τυπου 4070ti σε τιμη 4070ti 2 χρονια μετα? υπο αυτο το πρισμα δεν το λες και ευκαιρια. οσο κάνουν σαν στριμμένοι κάποιοι (και αποτι φαινεται ειναι αρκετοι) και αγοράζουν σε οτι τιμη ναναι δεν θα αλλάξει τιποτα ισα ισα καθε νεα σειρα οι τιμες θα ανεβαινουν ασχετος απόδοσης Επεξ/σία 17 Μαρτίου από mandragoraSCR 3
Tambas91 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Φαντασου τι θα ακουγαμε αν οι μισες Rx 7000-9000 περναγαν απο πανω τη 5090 και η 5090 να ηταν 7-8η καταταξη στα benchmarks. Παλι καλα να λεμε που το TPU κανει μεγαλη λιστα γιατι σιγουρα θα βγουν κιαλες 5000 πανω απο AMD. Το θέμα είναι οτι όταν θες να αλλάξεις κάτι το αλλάζεις με πράξεις… εδώ τα παιδιά παραπονιούνται αλλά έχουν πράσινη στο κουτί και δε την αλλάζουν με τίποτα … ραντεον ούτε με κυάλια δε παίρνουν… εγώ θέλω να φτιάξω amd all in one σύστημα και κατάφερα να βρω επεξεργαστή σε λογική τιμή από τον αδερφό μου τον χεραλντ , κάρτα τι να πάρω ;;; Το χρεπι το ραντεον 800 ευρώ last gen επιδόσεις;;; Καλύτερα να κάψω τα λεφτά μου στον πέτσινο πάλι …
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Το θέμα είναι οτι όταν θες να αλλάξεις κάτι το αλλάζεις με πράξεις… εδώ τα παιδιά παραπονιούνται αλλά έχουν πράσινη στο κουτί και δε την αλλάζουν με τίποτα … ραντεον ούτε με κυάλια δε παίρνουν… εγώ θέλω να φτιάξω amd all in one σύστημα και κατάφερα να βρω επεξεργαστή σε λογική τιμή από τον αδερφό μου τον χεραλντ , κάρτα τι να πάρω ;;; Το χρεπι το ραντεον 800 ευρώ last gen επιδόσεις;;; Καλύτερα να κάψω τα λεφτά μου στον πέτσινο πάλι … Εσύ αποφάσισες να φτιάξεις ΑΜΔ σύστημα όταν εδώ και 1+ χρόνο η ΑΜΔ έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα βγάλει μέχρι mid κάρτες? Τώρα διαμαρτύρεσαι που όντως έβγαλε mid κάρτες? Περίεργα μας τα λες. 6
icenex Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε οσο κάνουν σαν στριμμένοι κάποιοι (και αποτι φαινεται ειναι αρκετοι) και αγοράζουν σε οτι τιμη ναναι δεν θα αλλάξει τιποτα ισα ισα καθε νεα σειρα οι τιμες θα ανεβαινουν ασχετος απόδοσης Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια αλλα πως να κανεις αλλιως οταν περιμενεις ποσο καιρο μπας και πεσει η τιμη και ποτε δεν πεφτει στα επιθυμητα επιπεδα και λες δεν βαριεσαι ας δωσω 100€ παραπανω κ αυτο γινεται καθε φορα σε καθε γενια. Ακομη και εγω που αγοραζω ανα δευτερη γενια καρτα επεσα σε αυτην την παγιδα.Αγορασα 390€ την 970 μετα αγορασα την 2070s στα 560€ και περισυ πηρα την 4070s στα 710€.Τι να πουνε αυτοι που αγοραζουν καρτα ανα γενια με λιγα λογια. 1
Tambas91 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Εσύ αποφάσισες να φτιάξεις ΑΜΔ σύστημα όταν εδώ και 1+ χρόνο η ΑΜΔ έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα βγάλει μέχρι mid κάρτες? Τώρα διαμαρτύρεσαι που όντως έβγαλε mid κάρτες? Περίεργα μας τα λες. Εχω γράψει εδώ στο φόρουμ ότι θέλω να φτιάξω amd σύστημα πριν πάρω 4090 δηλαδή 3 χρόνια πριν … αλλά με τις κάρτες που βγάζει η θεία προτιμώ να παίζω με 4070
Aris-leme Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Και έρχεται η AMD και το μόνο που έχει να μου δείξει είναι κάρτα επιδόσεων 4070τι super και πανηγυρίζουν όλοι στα reviews κάρτα που στην πούλαγε ο πετσινος πριν 2 χρόνια 800 στην πουλάει τώρα η κόκκινη ίδια τιμή… Ζεις στο 2026 γιατί κοίταξα γύρο μου και ακόμη στο 2025 είμαι εγώ. 4070τι σουπερ Έβρισκες πέρσι στα 800 την κάρτα? Να μη ρωτήσω αν έβρισκες και κάτω από 800 2
malakudi Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Και έρχεται η AMD και το μόνο που έχει να μου δείξει είναι κάρτα επιδόσεων 4070τι super και πανηγυρίζουν όλοι στα reviews κάρτα που στην πούλαγε ο πετσινος πριν 2 χρόνια 800 στην πουλάει τώρα η κόκκινη ίδια τιμή… Όταν σταματήσετε τα ψέμματα θα σας πάρει κάποιος σοβαρά. 4070 ti super, release date 24/01/2024 και ουσιαστικά ήταν διαθέσιμη μέχρι τον Οκτώβριο - Νοέμβριο. 9 μήνες, όχι 2 χρόνια. Και όχι 800 ευρώ, 850 με 900 έπαιζε. 2
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Εχω γράψει εδώ στο φόρουμ ότι θέλω να φτιάξω amd σύστημα πριν πάρω 4090 δηλαδή 3 χρόνια πριν … αλλά με τις κάρτες που βγάζει η θεία προτιμώ να παίζω με 4070 Εσύ καλά το ήθελες/θέλεις, δεν συζητάμε αυτό. Η ΑΜΔ πήρε αυτή την απόφαση, καλώς ή κακώς. Τί να κάνουμε τώρα? Αν έλεγε μέχρι πριν 2 εβδομάδες ότι θα έβγαζε τα πάντα και τελικά να έφτανε μέχρι την 9070ΧΤ, να έκραζες όσο ήθελες, χίλια δίκια θα είχες. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται (γιατί τα PR τμήματα βαράνε υπερωρίες) πως η επιλογή της κόκκινης της βγήκε. Θα δούμε στο επόμενο 6μηνο, για πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Tambas91 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Το πρόβλημα είναι άμα είναι άμα είπα 2 χρόνια ή είναι 1,5 δηλαδή για να καταλάβω όχι ότι η κάρτα υπάρχει τόσο καιρό πριν με καλύτερο ρτ-πτ upscaler και κατανάλωση;;; Εγώ την θυμάμαι και κάτω από 800 τώρα όποιος θέλει ας συνεχίσει την προπαγάνδα … 1
malakudi Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Το πρόβλημα είναι άμα είναι άμα είπα 2 χρόνια ή είναι 1,5 δηλαδή για να καταλάβω όχι ότι η κάρτα υπάρχει τόσο καιρό πριν με καλύτερο ρτ-πτ upscaler και κατανάλωση;;; Εγώ την θυμάμαι και κάτω από 800 τώρα όποιος θέλει ας συνεχίσει την προπαγάνδα … 9 μήνες δεν είναι 1,5 χρόνος. Το ότι μπορεί 1 να είχε 800 μέσα στον Ιούλιο δε το κάνει κανόνα αυτό, πάρε γραφήματα τιμής για όσα μοντέλα έχει ακόμα στο skroutz και θα δεις τιμές 900+ μέχρι Μάιο, μετά από 840 ως 900 μέχρι Οκτώβριο - Νοέμβριο, και μετά εκτοξεύτηκαν. 1
Tambas91 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Εσύ καλά το ήθελες/θέλεις, δεν συζητάμε αυτό. Η ΑΜΔ πήρε αυτή την απόφαση, καλώς ή κακώς. Τί να κάνουμε τώρα? Αν έλεγε μέχρι πριν 2 εβδομάδες ότι θα έβγαζε τα πάντα και τελικά να έφτανε μέχρι την 9070ΧΤ, να έκραζες όσο ήθελες, χίλια δίκια θα είχες. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται (γιατί τα PR τμήματα βαράνε υπερωρίες) πως η επιλογή της κόκκινης της βγήκε. Θα δούμε στο επόμενο 6μηνο, για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Εγώ Πέτρο ξέρω ότι στο τέλος όλοι ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας … εγώ για 5090 πήγαινα αλλά με αυτά που είδα τρώει άκυρο… λεφτά από εμένα σε τέτοιες τιμές με αυτά τα προϊόντα δε παίρνει κανείς… αλλά να βλέπω παιδιά με 4090-4080 να γράφουν για τον κακό πέτσινο και πόσο καλή είναι η θεία ε ρε φίλε δεν είναι λίγο υποκριτικό; 2
icenex Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, malakudi είπε Όταν σταματήσετε τα ψέμματα θα σας πάρει κάποιος σοβαρά. 4070 ti super, release date 24/01/2024 και ουσιαστικά ήταν διαθέσιμη μέχρι τον Οκτώβριο - Νοέμβριο. 9 μήνες, όχι 2 χρόνια. Και όχι 800 ευρώ, 850 με 900 έπαιζε. Γιατι ρε εσυ αδικο εχει? ασε το release date στην ακρη που κανει λαθος.Στο θεμα τιμης και επιδοσεις πανω κατω στα επιπεδα που ειναι παντα η κοκκινη ειναι στο θεμα τιμολογησης σε συγκριση με την πρασινη απλα αυτην την φορα οντως προσφερει καλυτερο προιον σε σχεση με τις προηγουμενες γενιες.Παλια σου δινε χειροτερο προιον 50$ πιο φθηνα τωρα απλα εδωσε παρομοιο προιον με τον ανταγωνισμο προηγουμενης γενιας με λιγο καλυτερη τιμη.Δεν αλλαξε κατι στην στρατηγικη της ριζικα αν το καλοσκεφτεις απλα τωρα την λες και τιμια επιλογη με βαση τα σημερινα δεδομενα. Θες να παρουμε τα 900€ για 4070ti super ας παρουμε αυτη σαν μεση τιμη.Ποσο καλυτερη ειναι η 9070xt να πουμε μεσο ορο 6% κ ραστερ και rt?Με ποιον μεσο ορο τιμης μιας 9070xt θες να κανουμε την συγκριση? Επεξ/σία 17 Μαρτίου από icenex 1
Tambas91 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, malakudi είπε 9 μήνες δεν είναι 1,5 χρόνος. Το ότι μπορεί 1 να είχε 800 μέσα στον Ιούλιο δε το κάνει κανόνα αυτό, πάρε γραφήματα τιμής για όσα μοντέλα έχει ακόμα στο skroutz και θα δεις τιμές 900+ μέχρι Μάιο, μετά από 840 ως 900 μέχρι Οκτώβριο - Νοέμβριο, και μετά εκτοξεύτηκαν. Έκανα τώρα από κινητό 5 λεπτά αναζητηση με την πρώτη 4070 τι σούπερ που μου έβγαλε στο Skroutz… Spoiler Αλλά είπαμε ποιος να με πάρει εμένα σοβαρά ανακρίβειες και ψέματα γιατί έχω μετοχές το ξέρω ότι στα μάτια σου η ραντεον είναι καρταρα οπότε ας μη το κουράζουμε 1 1
malakudi Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, icenex είπε Γιατι ρε εσυ αδικο εχει? ασε το release date στην ακρη που κανει λαθος.Στο θεμα τιμης και επιδοσεις πανω κατω στα επιπεδα που ειναι παντα η κοκκινη στο θεμα τιμολογησης σε συγκριση με την πρασινη απλα αυτην την φορα οντως προσφερει καλυτερο προιον σε σχεση με τις προηγουμενες γενιες. Θες να παρουμε τα 900€ για 4070ti super ας παρουμε αυτη σαν μεση τιμη.Ποσο καλυτερη ειναι η 9070xt να πουμε μεσο ορο 6% κ ραστερ και rt?Με ποιον μεσο ορο τιμης μιας 9070xt θες να κανουμε την συγκριση? Η 9070 XT τώρα βγήκε, στις πρώτες 2 εβδομάδες που ακόμα δεν έκλεισαν την βρίσκεις κάτω από 800 ευρώ. Για μέσο όρο και χαμηλότερη τιμή θα μιλήσουμε μετά το καλοκαίρι. Ναι καλό θα ήταν να έκανε 700 ευρώ ή και παρακάτω αλλά όταν η nVIDIA δεν βγάζει κάρτες, πάλι καλά να λέμε. 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Έκανα τώρα από κινητό 5 λεπτά αναζητηση με την πρώτη 4070 τι σούπερ που μου έβγαλε στο Skroutz… Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αλλά είπαμε ποιος να με πάρει εμένα σοβαρά ανακρίβειες και ψέματα γιατί έχω μετοχές το ξέρω ότι στα μάτια σου η ραντεον είναι καρταρα οπότε ας μη το κουράζουμε Σοβαρά τώρα; Παίρνεις το ένα σημείο στο γράφημα που ήταν 1 μέρα 1 κατάστημα; Πριν και μετά το σημείο αυτό πόσο έχει; Άσε θα σου πω εγώ: 900-880-860-900 2
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε amd έχει 10% ποσοστό και πάλι μυαλό δε βάζει… τιμές χρυσό, rt-pt προηγούμενης γενιάς, ραστερ στάσιμη , vram που μέχρι εχθές η 4080 ήταν doa τώρα η ραντεον με τα 16 πετάει… αλλα λόγια να αγαπιόμαστε… Πως ακριβώς η Amd είναι στάσιμη στο raster όταν προσφέρει στην κατηγορία χρημάτων της σημαντικό uplift σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, μόνο εσύ το ξέρεις. Επίσης έχεις δίκιο. Ιδια κατηγορία καρτών η 9070xt των 600$ msrp σε σχέση με την 4080 των 1200$. Απαράδεκτη η Amd που δεν έδωσε περισσοτερη vram σε αυτά τα χρήματα, και όχι η Nvidia για τα παραπάνω χρήματα που ζητάει. Και το γράφεις αυτό κάτοχος την 1 ετους 4070Super, κάρτας 599$ msrp με 12gb Vram. 46 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Το θέμα είναι οτι όταν θες να αλλάξεις κάτι το αλλάζεις με πράξεις… εδώ τα παιδιά παραπονιούνται αλλά έχουν πράσινη στο κουτί και δε την αλλάζουν με τίποτα … ραντεον ούτε με κυάλια δε παίρνουν… Τα παιδιά που παραπονιούνται αλλά έχουν πράσινη είναι ορισμένοι με 5080/5090. Εχεις δει πολλούς με 5070ti και κυρίως 5070 στο εδώ θέμα που radeon ούτε με κυάλια δεν παίρνουν? Καλά κάνει ο Psycho και απέχει από το εδώ θέμα με αυτά που γράφονται. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από Fulgore 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα