pirmen56 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 13 ώρες πριν, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Παιρνω τιμες απο amazon που εχει καρτες να πουλησει οχι απο πλαισιο που θα σου ερθει μετα απο 10 χρονια. 1μιση μηνα μεχρι τωρα περιμενει φιλος 5080 απο το πλαισιο και απο οτι φαινεται θα περιμενει πολυ ακομα. Το να ανακοινωνω καρτες χωρις να εχω να πουλησω ειναι απλα αστειο και κοροιδια. Οσο για τις επιδοσεις βλεπουμε 5070ti με ιδιες επιδοσεις με 4080s και με ακριβοτερη τιμη ,αλλα ουτε αυτο σε χαλαει ,γτ παντα φταινε οι αλλοι... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το θεμα ειναι ρε Χρηστο οτι παντα εδινες λιγοτερα λεφτα για να παρεις καλυτερες επιδοσεις σε αλλαγη γενιας ,τωρα εχουμε κανταντησει να δινουμε περισσοτερα για να παρουμε ιδιες επιδοσεις. Για πες σου παει το χερι να δωσεις 1200 ευρω για 5070ti τωρα? Η 5070Ti είναι παραδοτέα σε 1 μέρα στα 1150€ στην Ελλάδα. Με όλη αυτή την ανώμαλη κατάσταση λόγω πρωτοφανούς ζήτησης για τις επαγγελματικές Nvidia. Δεν με νοιάζει τι κάνει το Πλαίσιο και το Amazon. Από την άλλη μεριά η AMD που ΔΕΝ αντιμετωπίζει την ίδια ζήτηση για τις επαγγελματικές κάρτες προσφέρει επιδόσεις(raster και RT/PT), ποιότητα απεικόνισης, features, πλήθος sponsored τίτλων κτλ. εμφανώς κατώτερα από 4070Ti Super στην τιμή που είχε η 4070Ti Super στο launch. Πόσω μάλλον από 5070Ti. Με reviewers και χαχόλους να πανηγυρίζουν για vfm από την εταιρεία του λαού. Πάλι καλά δλδ που η έλλειψη στις Nvidia δεν ήταν ακόμα χειρότερη με 2.000€ για την 5070Ti λ.χ. NoFeargr και λοιποί θα μας έλεγαν να τρέξουμε στο πλησιέστερο κατάστημα ή ΚΕΠ για να πάρουμε τα λεφτά που μοιράζει η AMD. 1
akoinonitos Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Η 5070Ti είναι παραδοτέα σε 1 μέρα στα 1150€ στην Ελλάδα. Με όλη αυτή την ανώμαλη κατάσταση λόγω πρωτοφανούς ζήτησης για τις επαγγελματικές Nvidia. Δεν με νοιάζει τι κάνει το Πλαίσιο και το Amazon. Από την άλλη μεριά η AMD που ΔΕΝ αντιμετωπίζει την ίδια ζήτηση για τις επαγγελματικές κάρτες προσφέρει επιδόσεις(raster και RT/PT), ποιότητα απεικόνισης, features, πλήθος sponsored τίτλων κτλ. εμφανώς κατώτερα από 4070Ti Super στην τιμή που είχε η 4070Ti Super στο launch. Πόσω μάλλον από 5070Ti. Με reviewers και χαχόλους να πανηγυρίζουν για vfm από την εταιρεία του λαού. Πάλι καλά δλδ που η έλλειψη στις Nvidia δεν ήταν ακόμα χειρότερη με 2.000€ για την 5070Ti λ.χ. NoFeargr και λοιποί θα μας έλεγαν να τρέξουμε στο πλησιέστερο κατάστημα ή ΚΕΠ για να πάρουμε τα λεφτά που μοιράζει η AMD. Για στειλε μου λινκ απο την παραδοτεα 5070 ti στα 1150 ευρω σε παρακαλω ,οχι οτι ειναι σοβαρη τιμη αυτη για 750$ msrp αλλα ειμαι περιεργος να δω που την ειδες. Ποσως με ενδιαφερει τι κανει τα τσιπ της η nvidia ,αν δεν θελει να φτιαχνει gaming καρτες ας το παρατησει. Εφοσον ομως βγαζεις καρτες οφειλεις και να εχεις καρτες. 1250ευρω γτ αυτη ειναι η πιο φθηνη και οχι 1150 που λες ειναι πανω και απο 4080super για τις ιδιες επιδοσεις. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε Επεξ/σία 16 Μαρτίου από akoinonitos 2
aetos1988 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 23 ώρες πριν, nazarene είπε @icenex Γράφεις ότι να ναι λες και γνωριζόμαστε, σου είπα ακριβώς ότι έγινε και χωρίς να υπάρχει καμία ανάγκη να σου δώσω εξηγήσεις, εσύ εκνευρίστηκες με δημόσιο σχόλιο όπου έκανα επειδή άνοιξα λινκ πού πόσταρε εδώ κάποιος συμφορουμίτης και το σχολίασα, δεν τον ξέρω τον τύπο και είναι ένα από τα δεκάδες βίντεο όπου θα δω σε μία μέρα, και φυσικά ΠΟΤΕ σχεδόν δεν βλέπω τι κανάλι είναι πότε ανέβηκε και φυσικά δεν έχω χρονο και διάθεση να διαβάζω σελίδες από σουπιδοσχόλια, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο δεν έχω επίσης και κανένα λογαριασμό σε social φαντάζομαι έχω το δικαίωμα όσο και να μην γνωρίζω τον Σάκη τον Τάκη και τίποτα όπου έχει σχέση με αθλητικά....ή θες να σου ζητήσω και την άδεια απο πάνω Δεν χάνεις και τίποτα... 😁 έχουν γεμίσει όλα τα social με influencers… 1
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Για στειλε μου λινκ απο την παραδοτεα 5070 ti στα 1150 ευρω σε παρακαλω ,οχι οτι ειναι σοβαρη τιμη αυτη για 750$ msrp αλλα ειμαι περιεργος να δω που την ειδες. Επεξ/σία 16 Μαρτίου από Fulgore 1
spi79 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Πανάκριβες είναι όλες οι nvidia,είμαι περίεργος πότε θα πέσουν σε λογικές τιμές..
Tambas91 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, spi79 είπε Πανάκριβες είναι όλες οι nvidia,είμαι περίεργος πότε θα πέσουν σε λογικές τιμές.. Καλό καλοκαίρι και αν 1
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για πάτα πάνω στην κάρτα να δω λίγο κάτι... 1
spi79 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Το ξεφτίλισαν όλοι φέτος με τις κάρτες.Σφαλιάρες θέλουν..Μου αρέσει που σκεφτόμουν,αν είναι καλή η σειρά 5 να πουλήσω 4070s για να πάω σε 5070ti με μια διαφορά 200-300 ευρό.Που πας ρε καραμήτροοο🤣 1 1
Teddy77 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Δεν ήταν να πνιγούμε στις 5090 το Μάρτη και να φάνε τα σκαλπ τους οι σκάλπερς? 🤪 Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν τρέχει να αγοράσει ο (EU) κόσμος 5070σκέτες, το άμαζον ειδικά έχει μπόλικα "semi-basic" μοντέλα (1o "OC" tier, άρα όχι MSRP) συνεχώς διαθέσιμα (760-810euros), σε όλες τις χώρες.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Για πάτα πάνω στην κάρτα να δω λίγο κάτι... 1
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε My bad, μπήκα στο best εγώ και την έβγαζε αλλιώς/αλλού.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Στα ίδια λεφτά γιατί να πάρεις χειρότερο προϊόν και μετά από 1.5 Χρόνια που είχες την επιλογή της 4080 Super ?? Μόνο γιατί είναι 5000 αντί για 4000 ?? https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/msi-rtx-5070-ti-ventus-3x-oc-review/26/ https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/nvidia-geforce-rtx-5070-ti-review-asus/5 https://www.techspot.com/review/2955-nvidia-geforce-rtx-5070-ti/#Ray_Tracing_Performance_Summary Η 5070ti ηρθε για να αντικαταστησει στην αγορα σαν προιον την 4070ti. Αυτος που θα αγοραζε 4070ti για 1440p πλεον θα παει σε 5070ti οταν ομαλοποιηθουν οι τιμες. Οποιος αγορασει με τις τρεχουσες τιμες εχει συμμετοχη στο πιασιμο του κ@ του.Το οτι η 5070ti πλησιασε 4080 ειναι προς οφελος του και οχι μειονεκτημα της 5070ti. Η οποια συγκριση επιδοσεων με τη προηγουμενη γενια αφορα αυτον που εχει στη κατοχη του rtx 4000 και κοιταει τη συγκριση για να δει αν αξιζει να παει στις 5000.Αυτος με 2000 3000 μονο κερδισμενος μπορει να βγει γιατι στο ιδιο msrp παιρνει καλυτερες επιδοσεις. Προφανως αυτος που εχει 4080/4080s δεν κοιταει 5070ti αλλα 5080/5090.
firepc Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, spi79 είπε είμαι περίεργος πότε θα πέσουν σε λογικές τιμές αντί να πέφτουν, κάθε βδομάδα ανεβαίνουν βασικά 1
thn Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε μονο κερδισμενος μπορει να βγει γιατι στο ιδιο msrp παιρνει καλυτερες επιδοσεις. Άσε το msrp. Σε πραγματική τιμή που αγοράζει κάποιος τι γίνεται? Msrp και πρασιν 🐎
Προτεινόμενες αναρτήσεις