Tambas91 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, ilos είπε Για το RT χέστηκαν οι περισσότεροι. Η όλη ιστορία είναι το fsr4. Αν είναι στα ίδια περίπου με DLSS3 CNN όπως βλέπουμε με το optiscaler, είναι μεγάλη υπόθεση. Συμφωνώ απόλυτα αν δεις όμως τα γραφόμενα κατά καιρούς και το upscale το χλευάζουν (μέχρι τώρα, από εδώ και πέρα που έγινε καλο θα το βάλουν)... μονο raster και vram γράφαν... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, όταν ο πέτσινος μου δίνει τη δυνατότητα με ένα σαπάκι 4070super 12 gb να μπορώ να βάλω dlss performance και να παίξω 4k σχεδόν όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν εκεί έξω χωρίς να πάρω χαμπάρι σε σχέση με native όσο και να θέλω να τον κράξω ρε φιλε τι να κάνω δε μπορώ... μου δίνει την καλύτερη επιλογή overall 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Καθαρα για το MFG ομως δεν εχει τιποτα αλλο. τελικά δεν έχω καταλάβει ρε μάγκες ποιον πρέπει όμως να εμπιστευόμαστε γιατί κάθε φορα τα στάνταρς αλλάζουν... ακόμα και με του HU όμως αν η 5070τι έχει 110 fps και η 4080super έχει 115 δε σου αλλάζει τίποτα... εκτος του mfg η 5070τι είναι καινούργια κάρτα, θα πάρει καλύτερο suport, περισσότερη εγγύηση, καλύτερη κατανάλωση... στα ίδια λεφτά η 5070τι είναι ξεκάθαρα καλύτερη τι να λέμε τώρα 15 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ούτε εγώ υπερασπίζομαι την 9070ΧΤ σε αυτές τις τιμές, στα 500 ευρώ έπρεπε να είναι. fixed 1
akoinonitos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Το έβαλα bold γιατί πήρε τιμές amazon ενώ στην Ελλάδα είναι αρκετά φθηνότερη, παρά την γενικότερη ανωμαλία. Spoiler Παιρνω τιμες απο amazon που εχει καρτες να πουλησει οχι απο πλαισιο που θα σου ερθει μετα απο 10 χρονια. 1μιση μηνα μεχρι τωρα περιμενει φιλος 5080 απο το πλαισιο και απο οτι φαινεται θα περιμενει πολυ ακομα. Το να ανακοινωνω καρτες χωρις να εχω να πουλησω ειναι απλα αστειο και κοροιδια. Οσο για τις επιδοσεις βλεπουμε 5070ti με ιδιες επιδοσεις με 4080s και με ακριβοτερη τιμη ,αλλα ουτε αυτο σε χαλαει ,γτ παντα φταινε οι αλλοι... 9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Συμφωνώ απόλυτα αν δεις όμως τα γραφόμενα κατά καιρούς και το upscale το χλευάζουν (μέχρι τώρα, από εδώ και πέρα που έγινε καλο θα το βάλουν)... μονο raster και vram γράφαν... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, όταν ο πέτσινος μου δίνει τη δυνατότητα με ένα σαπάκι 4070super 12 gb να μπορώ να βάλω dlss performance και να παίξω 4k σχεδόν όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν εκεί έξω χωρίς να πάρω χαμπάρι σε σχέση με native όσο και να θέλω να τον κράξω ρε φιλε τι να κάνω δε μπορώ... μου δίνει την καλύτερη επιλογή overall τελικά δεν έχω καταλάβει ρε μάγκες ποιον πρέπει όμως να εμπιστευόμαστε γιατί κάθε φορα τα στάνταρς αλλάζουν... ακόμα και με του HU όμως αν η 5070τι έχει 110 fps και η 4080super έχει 115 δε σου αλλάζει τίποτα... εκτος του mfg η 5070τι είναι καινούργια κάρτα, θα πάρει καλύτερο suport, περισσότερη εγγύηση, καλύτερη κατανάλωση... στα ίδια λεφτά η 5070τι είναι ξεκάθαρα καλύτερη τι να λέμε τώρα fixed Spoiler Το θεμα ειναι ρε Χρηστο οτι παντα εδινες λιγοτερα λεφτα για να παρεις καλυτερες επιδοσεις σε αλλαγη γενιας ,τωρα εχουμε κανταντησει να δινουμε περισσοτερα για να παρουμε ιδιες επιδοσεις. Για πες σου παει το χερι να δωσεις 1200 ευρω για 5070ti τωρα? Επεξ/σία 15 Μαρτίου από akoinonitos
Arkin Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Συμφωνώ απόλυτα αν δεις όμως τα γραφόμενα κατά καιρούς και το upscale το χλευάζουν (μέχρι τώρα, από εδώ και πέρα που έγινε καλο θα το βάλουν)... μονο raster και vram γράφαν... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, όταν ο πέτσινος μου δίνει τη δυνατότητα με ένα σαπάκι 4070super 12 gb να μπορώ να βάλω dlss performance και να παίξω 4k σχεδόν όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν εκεί έξω χωρίς να πάρω χαμπάρι σε σχέση με native όσο και να θέλω να τον κράξω ρε φιλε τι να κάνω δε μπορώ... μου δίνει την καλύτερη επιλογή overall τελικά δεν έχω καταλάβει ρε μάγκες ποιον πρέπει όμως να εμπιστευόμαστε γιατί κάθε φορα τα στάνταρς αλλάζουν... ακόμα και με του HU όμως αν η 5070τι έχει 110 fps και η 4080super έχει 115 δε σου αλλάζει τίποτα... εκτος του mfg η 5070τι είναι καινούργια κάρτα, θα πάρει καλύτερο suport, περισσότερη εγγύηση, καλύτερη κατανάλωση... στα ίδια λεφτά η 5070τι είναι ξεκάθαρα καλύτερη τι να λέμε τώρα fixed Αν επαιζε στα 900 ευρω θα ηταν μια χαρα καρτα για νεα γενια. Σου αλλαζει το 56 στο 67 η το 74 στο 89 η διαφορα δεν ειναι αμελητεα. Το MFG ναι θα ηθελα να το εχω ειναι το μονο feature που θα γουσταρα να εχω απο τις 5000 και μια 5080 στα 999 θα την αγοραζα αμεσα ουτε ευρω παραπανω ομως. Για την καταναλωση ειναι στα ιδια δυστυχως δεν ειδαμε κατι καλυτερο στο efficiency στην 5070ti χρειαζεται νεο node στα 2nm 3nm στις 6000 μπας και δουμε προκοπη. Οσον αφορα ποιον να εμπιστευομαστε θεωρω αυτον που τεσταρει με νεους drivers + τελευταιες εκδοσεις παιχνιδιων. Το techpower κανει μια φορα το χρονο retest ολες τις καρτες με τελευταιους drivers+παιχνιδια οποτε εκει θα φανει καλυτερα τι γινεται. Το HU απο οσο ξερω καθε φορα τεσταρει με ολες τις καρτες με τελευταιους drivers και εκδοσεις παιχνιδιων. 5070ti και 900 να ειχε δεν θα πηγαινα με τις διαφορες που βλεπω ειδικα στο RT που φαινεται να γονατιζει αρκετα περισσοτερο σε καποια παιχνιδια συγκριτικα με raster. Σε 5080 ομως ευκολα και οχι για το raster που ειναι 5-8% αλλα για το MFG στη σωστη τιμη ομως.
dsi44 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου υποκειμενικο ειναι ,αν καποιος εχει ξεμεινει με 3070 ευkολα παει σε 5070ti
akoinonitos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dsi44 είπε υποκειμενικο ειναι ,αν καποιος εχει ξεμεινει με 3070 ευkολα παει σε 5070ti Ναι αλλα γτ δεν το εκανε ξερω γω περυσι με μια 4080 super στα 1050 ευρω και θα το κανει τωρα στα 1200 για μια 5070ti? Για το mfg? Επεξ/σία 15 Μαρτίου από akoinonitos 2
dsi44 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Just now, akoinonitos said: Ναι αλλα γτ δεν το εκανε ξερω γω περυσι με μια 4080 super στα 1050 ευρω και θα το κανει τωρα στα 1200? γιατι περιμενε να πεσουν οι τιμες🤣 1
Tambas91 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το θεμα ειναι ρε Χρηστο οτι παντα εδινες λιγοτερα λεφτα για να παρεις καλυτερες επιδοσεις σε αλλαγη γενιας ,τωρα εχουμε κανταντησει να δινουμε περισσοτερα για να παρουμε ιδιες επιδοσεις. Για πες σου παει το χερι να δωσεις 1200 ευρω για 5070ti τωρα? Χρηστάρα αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι μονο στις κάρτες αλλα είναι γενικό κάθε μέρα όλα ακριβαίνουν, ενοίκια, καύσιμα, super market, αυτοκίνητα τα πάντα... Σε έναν normal κόσμο η "5070τι" θα έπρεπε να ονομάζεται 5060τι και να έχει 600 ράφι max.. αυτό όμως το έχω δεχτεί ότι δε πρόκειται να γίνει οποτε πορευόμαστε με τα τώρα δεδομένα και τώρα λεφτά από εμενα δε βλέπει κανεις... ο ένας να κοιτάξει να φτιάξει τις διαθεσιμότητες γιατί όπως έγινε και με το mining αυτά όλα είναι ρόδα και γυρίζουν και μη καταλήξει και σαν την intel και ο άλλος να σταματήσει να εκμεταλλεύεται καταστάσεις και να βγάζει σκουπίδια με τιμές και πρακτικές κοντά σε αυτές του ανταγωνισμού Αν δε μπορεί να συναγωνιστεί στα ισα τις κάρτες its fine by me αλλα να ρίξει τιμές και να ακολουθήσει άλλο μοντέλο.. αν η autobianchi ξαφνικά μου την είδα ferrari και κοστολογεί τα προϊόντα τις κοντά αλλα φθηνότερα παίρνει 2 φορες τα @@ μου (να χρησιμοποιήσω και εγώ ένα παράδειγμα αλλα bluraymovies γιατί ζήλεψα ) 27 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν επαιζε στα 900 ευρω θα ηταν μια χαρα καρτα για νεα γενια. Σου αλλαζει το 56 στο 67 η το 74 στο 89 η διαφορα δεν ειναι αμελητεα. Το MFG ναι θα ηθελα να το εχω ειναι το μονο feature που θα γουσταρα να εχω απο τις 5000 και μια 5080 στα 999 θα την αγοραζα αμεσα ουτε ευρω παραπανω ομως. Για την καταναλωση ειναι στα ιδια δυστυχως δεν ειδαμε κατι καλυτερο στο efficiency στην 5070ti χρειαζεται νεο node στα 2nm 3nm στις 6000 μπας και δουμε προκοπη. Οσον αφορα ποιον να εμπιστευομαστε θεωρω αυτον που τεσταρει με νεους drivers + τελευταιες εκδοσεις παιχνιδιων. Το techpower κανει μια φορα το χρονο retest ολες τις καρτες με τελευταιους drivers+παιχνιδια οποτε εκει θα φανει καλυτερα τι γινεται. Το HU απο οσο ξερω καθε φορα τεσταρει με ολες τις καρτες με τελευταιους drivers και εκδοσεις παιχνιδιων. 5070ti και 900 να ειχε δεν θα πηγαινα με τις διαφορες που βλεπω ειδικα στο RT που φαινεται να γονατιζει αρκετα περισσοτερο σε καποια παιχνιδια συγκριτικα με raster. Σε 5080 ομως ευκολα και οχι για το raster που ειναι 5-8% αλλα για το MFG στη σωστη τιμη ομως. E ναι αλλα στο perf μου ποστάρεις HU και στο effic μου ποστάρεις tpu ορίστε λοιπόν από HU για να έχουμε μια σταθερά Spoiler όπως είπα η 5070τι σε σχέση με την 4080 super δεν είναι κάνα dealbreaker αλλα στην ίδια τιμή νομίζω όλοι την πρώτη θα παίρναν 2
Arkin Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Χρηστάρα αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι μονο στις κάρτες αλλα είναι γενικό κάθε μέρα όλα ακριβαίνουν, ενοίκια, καύσιμα, super market, αυτοκίνητα τα πάντα... Σε έναν normal κόσμο η "5070τι" θα έπρεπε να ονομάζεται 5060τι και να έχει 600 ράφι max.. αυτό όμως το έχω δεχτεί ότι δε πρόκειται να γίνει οποτε πορευόμαστε με τα τώρα δεδομένα και τώρα λεφτά από εμενα δε βλέπει κανεις... ο ένας να κοιτάξει να φτιάξει τις διαθεσιμότητες γιατί όπως έγινε και με το mining αυτά όλα είναι ρόδα και γυρίζουν και μη καταλήξει και σαν την intel και ο άλλος να σταματήσει να εκμεταλλεύεται καταστάσεις και να βγάζει σκουπίδια με τιμές και πρακτικές κοντά σε αυτές του ανταγωνισμού Αν δε μπορεί να συναγωνιστεί στα ισα τις κάρτες its fine by me αλλα να ρίξει τιμές και να ακολουθήσει άλλο μοντέλο.. αν η autobianchi ξαφνικά μου την είδα ferrari και κοστολογεί τα προϊόντα τις κοντά αλλα φθηνότερα παίρνει 2 φορες τα @@ μου (να χρησιμοποιήσω και εγώ ένα παράδειγμα αλλα bluraymovies γιατί ζήλεψα ) E ναι αλλα στο perf μου ποστάρεις HU και στο effic μου ποστάρεις tpu ορίστε λοιπόν από HU για να έχουμε μια σταθερά Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου όπως είπα η 5070τι σε σχέση με την 4080 super δεν είναι κάνα dealbreaker αλλα στην ίδια τιμή νομίζω όλοι την πρώτη θα παίρναν Αν δεν ειχε το MFG πιστευεις οτι θα πηγαιναν στην ιδια τιμη στην πρωτη? Μετα απο τα νουμερα που εβαλα πιο πανω? Το MFG ειναι το selling point των 5070 5070ti 5080 τιποτα αλλο. Η 5090 εχει και τις επιδοσεις. Αλλα οταν η 5080 ειναι 20% πισω απο 4090 τι αλλο selling point εχει χωρις το MFG?
Tambas91 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν δεν ειχε το MFG πιστευεις οτι θα πηγαιναν στην ιδια τιμη στην πρωτη? Μετα απο τα νουμερα που εβαλα πιο πανω? Το MFG ειναι το selling point των 5070 5070ti 5080 τιποτα αλλο. Η 5090 εχει και τις επιδοσεις. Αλλα οταν η 5080 ειναι 20% πισω απο 4090 τι αλλο selling point εχει χωρις το MFG? Ρε συ arkin τσάμπα το κουράζουμε... ο αδερφός εν πέτσινο φαραώ έγραψε ότι η 5070τι είναι χειρότερη σε όλα και του λέω με επιχειρήματα ότι δεν ισχύει αυτό για τους λόγους που ανέφερα... τώρα αν για ένα 5% σε raster εσύ προτιμούσες να πάρεις την 4080super ok και mfg να μην είχε εγώ πάλι 5070τι θα έπαιρνα πάντως
noFEARgr Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Η 9070xt γιατί συγκρίνεται με την 5070ti όταν σε τιμές αγοράς έχει την ίδια με την 5070 και στα πάντα είναι καλύτερη; 1
firepc Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου και άλλες διαθέσιμες αλλά δεν συγκινούνται πολλοί https://www.amazon.de/-/en/GeForce-RTXTM-5070-Triple-Graphics/dp/B0DYPGBX6J https://www.amazon.de/GeForce-Graphics-RTX5070-3-6-Slot-DisplayPort/dp/B0DVH1Y9VN https://www.amazon.de/-/en/GeForce-RTXTM-5080-Triple-Graphics/dp/B0DTJDR3V9 https://www.amazon.de/-/en/Gigabyte-GeForce-5080-Gaming-Graphics/dp/B0DSQ1RCZV https://www.amazon.de/-/en/V532-001R/dp/B0DX7GG91F
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 11 ώρες πριν, korakios είπε απλά συνηθίζει ο κόσμος τις ακριβές τιμές (πχ 4060 300€ και το θεωρεί κομπλέ ...) Το 2016 πηρα χωρις φπα την Asus strix 1060 6gb 330€.Αν το 2025 μετα απο οικονομικη κριση,πλυθορισμους και ακριβια μεχρι και σε ειδη πρωτης αναγκης μια 4060/5060 εχει 300€, μονο ακριβη δεν ειναι. Το προβλημα ξεκιναει απο εκει και πανω που αντι να εχουμε μια mid range με 450€ και μια high end με 650€ εχουμε καταληξει με καμια 10αρια ti super duper xx60 xx70 xx80 xx90 που η καθε μια απεχει με την αλλη με αποτελεσμα το mid range να εχει 700-900 και το high end 1000-3000. 2
firepc Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου btw, έχουν αρχίσει και τα amazon να ανεβάζουν τις τιμές 100, 200 και 300 ευρώ πάνω
Aten-Ra Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 11 hours ago, Tambas91 said: Ρε συ arkin τσάμπα το κουράζουμε... ο αδερφός εν πέτσινο φαραώ έγραψε ότι η 5070τι είναι χειρότερη σε όλα και του λέω με επιχειρήματα ότι δεν ισχύει αυτό για τους λόγους που ανέφερα... τώρα αν για ένα 5% σε raster εσύ προτιμούσες να πάρεις την 4080super ok και mfg να μην είχε εγώ πάλι 5070τι θα έπαιρνα πάντως Στα ίδια λεφτά γιατί να πάρεις χειρότερο προϊόν και μετά από 1.5 Χρόνια που είχες την επιλογή της 4080 Super ?? Μόνο γιατί είναι 5000 αντί για 4000 ?? https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/msi-rtx-5070-ti-ventus-3x-oc-review/26/ https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/nvidia-geforce-rtx-5070-ti-review-asus/5 https://www.techspot.com/review/2955-nvidia-geforce-rtx-5070-ti/#Ray_Tracing_Performance_Summary 2
geomrk Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 13 ώρες πριν, pirmen56 είπε Η Nvidia θα μπορούσε να μην πουλάει καν gaming κάρτες και να εξαντλήσει όλη την παραγωγική δυναμικότητα της TSMC. Η AMD τι δικαιολογία έχει; η tsmc δεν ασχολειται μονο με την nvidia, δεν μπορει να εξαντλησει ολη την παραγωγικη της δυναμικοτητα LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα