Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, csaris είπε

Mε τον 572.75 hotfix εχει φτιαχτει επιτελους αυτο το bug που ειχε στο nvidia app οταν πειραζες το power να κολλανε τα ρολογια σε 3d και να μην μπουσταρει η καρτα.

https://www.guru3d.com/download/geforce-57275-hotfix-driver-download/ 

Χρήστο δοκίμασε εάν έχεις χαμηλότερη απόδοση όμως.

Σε κάποια παιχνίδια και bench με τον .75 έχει χαμηλότερη απόδοση η κάρτα . Έτσι διάβασα τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, nazarene είπε

Οταν ειδα το βιντεο το σχολιασα ουτε ξερω ποιος ειναι ουτε το καναλι του απο ενα βιντεο φαινονται καποια πραγματα, το τι σχολιο ανεβασε αργοτερα, και; Μηπως να παρακολουθω και τα σχολια στο youtube σοβαρα τωρα;

Εγω ειμαι ενας απο αυτους που μιλησα για τον Αρη και για τον Γερμανο τον der8auer ,τον χαρακτριζω ΑΣΧΕΤΟ τουλαχιστον εκτος που σαν moderator τα εχει κανει *** στo hwbot αλλα αυτη ειναι μια αλλη συζητηση, δεν υπαρχει ομως κανενα θεμα οταν το κοινο του ειναι αμπαλοι και ασχετοι οπου το μονο που εχουν ειδικοτητα ειναι το απλωμα της παστας και το ξεσκονισμα και κλεινω  το ΟΤ οτι η futuremark καλα εκανε και τους εγραψε κανονικα και αυτον και το hwbot

Απορω με ορισμενους εδω μεσα ποσο δυσκολο ειναι να παραδεχτειτε οτι κανατε λαθος, πες ενα οκ λαλακια δεν το ειδα το σχολιο του ή απλα θελω να τον κραξω.Αντι αυτου η υπερασπιση σου ειναι οτι δεν ξερεις τον Σακη Καρπα απο τους Unboxholics χθες αρχισες να βλεπεις youtube?Αντε να το δεχτω αλλα πρωτη φορα βλεπεις ενα βιντεο που ο αλλος εχει κανει λαθος στο βιντεο κ απο το να το κατεβαζει και να το ξαναμονταρει, γραφει στην περιγραφη το λαθος του ή καρφιτσωνει ενα σχολιο το οποιο ειναι ακριβως κατω απο το βιντεο (μαλλον οντως χθες αρχισες να βλεπεις youtube).

Πρεπει να εισαι ο πρωτος ανθρωπος που δεν βλεπει το καρφιτσωμενο σχολιο αλλα ειδε κ σε κανω quote: "κατα την γνώμη μου αλλά όλα τα λεφτά τα σχόλια από κατόχους GTX 660, να μην αγοράσει κανείς την κάρτα, γιατί καίγονται καλώδια και καταναλώνει 620w... Οτι να ναι... "Ασε τον προλογο..Και σαν να μην εφτανε αυτο μας λες τι σημασια εχει ποτε ανεβασε το σχολιο του, εχει σημασια γιατι οταν εσυ ειδες το βιντεο ο ανθρωπος ειχε ηδη ποσταρει οτι εκανε λαθος.Το βιντεο ανεβηκε 22 ωρες πριν, καρφιτσωσε σχολιο με το λαθος του στις 19 ωρες πριν, σχολιασες 18 ωρες πριν με αυτο το ποστ για ενα βιντεο 20λεπτων.

Η μηπως τελικα ειδες το βιντεο οταν ανεβηκε στις 22 ωρες που δεν ειχε το καρφιτσωμενο σχολιο?εσυ που δεν ξερεις ποιος ειναι ο εν λογω κυριος και ολως τυχαιως ειδες βιντεο του..Οταν αποφασισεις ποια ειναι η αληθεια ελα να μας την πεις.Ελεος σορρυ για το οφ τοπικ κ χεστηκα για τον σακη καρπα σπανιως τον βλεπω αλλα ρε φιλε αυτο το πραγμα που ο αλλος δεν παραδεχεται το λαθος του απο εγωισμο μου χτυπαει πολυ ασχημα στο κεφαλι.Να πατε να το κοιταξετε οσοι εχετε αναλογο προβλημα δεν θα σας παιρνει σοβαρα κανενας νοημων ανθρωπος. Φιλικα κ σορρυ για το ραντ.

Ps.Περιμενω με ανυπομονησια το επομενο ψεμα που θα σκαρφιστεις ρε μπαγασα.

χαχαχα.JPG

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ο μεγαλύτερος scalper και απατεώνας εν γένει(όπως διατυμπανίζω από την πρώτη στιγμή στο φόρουμ αυτό) είναι η AMD που εκμεταλλεύεται την κατάσταση με τις 5070Ti για να πουλάει κάρτες κατώτερες της 4080S στα ίδια περίπου χρήματα, 1,5 χρόνο μετά. Δεν έχουν καμία δικαιολογία αφού σε AI είναι πρακτικά ανύπαρκτοι.

Καλά δόξα τον πανάγαθο να λέμε που δεν ελέγχει η AMD την αγορά των gpu γιατί τα 1200 που ζητάει η 5070τι γι αυτά που δίνει θα μας φαίνονταν όνειρο… πιο greedy εταιρία και από apple έχουν γίνει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@icenex

Γράφεις ότι να ναι λες και γνωριζόμαστε, σου είπα ακριβώς ότι έγινε και χωρίς να υπάρχει καμία ανάγκη να σου δώσω εξηγήσεις, εσύ εκνευρίστηκες με δημόσιο σχόλιο όπου έκανα επειδή άνοιξα λινκ πού πόσταρε εδώ κάποιος συμφορουμίτης και το σχολίασα, δεν τον ξέρω τον τύπο και είναι ένα από τα δεκάδες βίντεο όπου θα δω σε μία μέρα, και φυσικά ΠΟΤΕ σχεδόν δεν βλέπω τι κανάλι είναι πότε ανέβηκε και φυσικά δεν έχω χρονο και διάθεση να διαβάζω σελίδες από σουπιδοσχόλια, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο δεν έχω επίσης και κανένα λογαριασμό σε social φαντάζομαι έχω το δικαίωμα όσο και να μην γνωρίζω τον Σάκη τον Τάκη και τίποτα όπου έχει σχέση με αθλητικά....ή θες να σου ζητήσω και την άδεια απο πάνω 

Επεξ/σία από nazarene
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, nazarene είπε

@icenex

Γράφεις ότι να ναι λες και γνωριζόμαστε, σου είπα ακριβώς ότι έγινε και χωρίς να υπάρχει καμία ανάγκη να σου δώσω εξηγήσεις, εσύ εκνευρίστηκες με δημόσιο σχόλιο όπου έκανα επειδή άνοιξα λινκ πού πόσταρε εδώ κάποιος συμφορουμίτης και το σχολίασα, δεν τον ξέρω τον τύπο και είναι ένα από τα δεκάδες βίντεο όπου θα δω σε μία μέρα, και φυσικά ΠΟΤΕ σχεδόν δεν βλέπω τι κανάλι είναι πότε ανέβηκε και φυσικά δεν έχω χρονο και διάθεση να διαβάζω σελίδες από σουπιδοσχόλια, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο δεν έχω επίσης και κανένα λογαριασμό σε social φαντάζομαι έχω το δικαίωμα όσο και να μην γνωρίζω τον Σάκη τον Τάκη και τίποτα όπου έχει σχέση με αθλητικά....ή θες να σου ζητήσω και την άδεια απο πάνω 

Σου εγραψα ενα περιττο το σχολιο σου αφου ο ανθρωπος αναγνωρισε το λαθος του και αντι να κανεις το ιδιο αρχισες ψευτικες δικαιολογιες, οτι δεν διαβαζω σκουπιδοποστ και αλλα τετοια μαργαριταρια.Ενω γραφεις ξεκαθαρα οτι γελας με τα ποστ που διαβασες κατω απο το βιντεο.Σε ενα συμφωνουμε οτι εκνευριζομαι, γιατι καλως η κακως εχω αλλεργια στα ψεμματα ειδικα οταν τα λεει ο αλλος μεσα στην μουρη μου.

χαχαχα.JPG

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
1 hour ago, pirmen56 said:

Ο μεγαλύτερος scalper και απατεώνας εν γένει(όπως διατυμπανίζω από την πρώτη στιγμή στο φόρουμ αυτό) είναι η AMD που εκμεταλλεύεται την κατάσταση με τις 5070Ti για να πουλάει κάρτες κατώτερες της 4080S στα ίδια περίπου χρήματα, 1,5 χρόνο μετά. Δεν έχουν καμία δικαιολογία αφού σε AI είναι πρακτικά ανύπαρκτοι.

Το AI και τα data center είναι η μεγαλύτερη πηγή εσόδων με μεγάλη διαφορά για την amd . Το gaming είναι η μικρότερη.  

Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν 

Oracle buys 30,000 new AMD chips for AI cloud - laments bottlenecks

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Στην τελική, αν έχεις λίγα καρέ βάσης, βάζεις λίγο motion blur πάνω στο FG2X και βελτιώνεις την ομαλότητα. Γιατί στο latency δεν σε σώζει τίποτα(το MFG το χειροτερεύει).

+1000 σε αυτό,δεν είναι τυχαίο που σε πολλές ταινίες εφαρμόζουν motion blur για ομαλότητα των frames, σε γρήγορες σκηνές.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xartemporas είπε

Το motion blur πάντως είναι το πρώτο που κάνω disable όταν ξεκινάω ένα game.

Το ίδιο και εγώ,αλλά μερικές φορές ένα 5%  όπου υπάρχει slider,δεν είναι κακό,ανάλογα το παιχνίδι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πιο πολύ για τις κονσόλες όταν υπάρχουν χαμηλά frames. Κάποιοι το προτιμουν βέβαια , οκ.

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 3
Δημοσ.

Όταν μερικές φορές το frame gen,κάνει κάτι σαν artifacts,ghosting και ας έχεις πολλά base frames,για να μην πονοκεφαλιάζω τι συμβαίνει του πετάω 1-5% blur,αλλά βέβαια,γούστα είναι αυτά😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Ας το παρουμε με γεγονοτα ,

η φθηνοτερη 9070xt στο amazon 884 ευρω

https://www.amazon.de/dp/B0DSG52H7D/ref=mp_s_a_1_1?crid=2KJCN8DUZT557&dib=eyJ2IjoiMSJ9.itSFQg2YOfCbEL-nUkmF4Lu3-Nyqtc3DZZBjiwwO2o5K1cQFJ1dUh6Tc3N1lEvVaCW2eyl5mSh70a03MTFZMrFnwi6-V3FPReX3MXaUF0dNXzhWTL00e6O05Mb2lSe9IVApyLx3ClBwf-iNjg8EdbT5BhQJIiXmLZ9oltcPM-cRAQUA-3NLc8W19obXSnbt_QW4TK7fLuCATt9vMKEWG2w.8a62Pr8_IlmGB9-0WSHaHmEQgqRhiqwTCC9dU83KCLA&dib_tag=se&keywords=rx+9070xt&qid=1742043677&sprefix=rx+9070xt%2Caps%2C175&sr=8-1

η φθηνοτερη 5070ti  ,1426 ευρω

https://www.amazon.de/Gigabyte-GeForce-5070-Gaming-Graphics/dp/B0DTGPC5KR/ref=mp_s_a_1_2?crid=3UJ1YK9MTWTE9&dib=eyJ2IjoiMSJ9.qy4XMjRVBAaclhW2O0pkA_9lZitSlu0rNjMqY1hZG1vzf50gwH54_rCybRNp728muS8Ha9gnv83id8NBqwt35RGgnnAz4Kxk4vHGUolxMcnTkR1VjwMO_tBimnR0PbGuP0RTfZCm5GS9U1jB3YUIBvfEWvkcppIA3kHq7b3vJGxC-dNrhYLQ7oALSiQLgwYfNstNUK-a7qpLITn9c_K_TA.i8eh5ytSptDIeJUVCV30OhCDBFcni26tlGDDyIXyzVI&dib_tag=se&keywords=rtx+5070+ti&qid=1742043826&sprefix=rtx+5070+ti%2Caps%2C1670&sr=8-2

η φθηνοτερη  5070, 932 ευρω 

https://www.amazon.de/V532-001R/dp/B0DX7GG91F/ref=mp_s_a_1_1?crid=3ROD40Q0PO6IG&dib=eyJ2IjoiMSJ9.Cx6zyNTFdTwqoffnqLz_u8SqesieIaV_1innz5RGuTpJaHQJ5fm-sKdtfa36Bp9UYxBaZyC0aBmo2cB5VMSPkFimJEUBnrVqVqAt3BVmAYo4bjWHmgE73cOCCS8a2A7rX9PBSN-fFeQH6bel_Dm-O9w8RmTYY04yQKO5USrTrQPZko-3Pvqtnlxxt-i4iSwX6wbb6D72oupAtzkCuGFklg.iQJZoOx0CzdvOK0XbKXUK1T0IqG5S9DkyOeb2_KGbsg&dib_tag=se&keywords=rtx+5070&qid=1742043934&sprefix=rtx+5070%2Caps%2C235&sr=8-1

Τωρα πως εσυ ειδες οτι ο μεγαλυτερος σκαλπερ  ειναι η amd ενας θεος το ξερει.

Εδω η nvidia εδωσε msrp 750$ για την 5070ti και υπαρχουν εταιριες που δεν εχουν καρτα σε αυτη την τιμη ,βλεπε msi και το κορυφαιο οταν ρωτησαν για ποιες καρτες  ειναι το msrp ειπαν για την fe μονο που ξεχασε οτι δεν εβγαλε  fe 5070ti.Σε αλλο επιπεδο η παπατζα μιλαμε  φετος. 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 22
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xartemporas είπε

Το motion blur πάντως είναι το πρώτο που κάνω disable όταν ξεκινάω ένα game.

Ετσι ακριβως και οπως αναφερεις ειναι για 30fps ωστε να μην νιωθεις τοσο πολυ το latency και την αργη κινηση οπου μαζι με ενα controller παιζεις ανετα ενω με ποντικι και κλειστο motion blur απλα δεν γινεται να παιξεις με 30. Εκλεινα και το DOF αλλα τελευταια το αφηνω μιας και μου αρεσει ειδικα στα cutscenes πως θολωνει λιγο το background και δινει ενταση στους χαρακτηρες ενα dof στο low προσθετει στο cinematic αρκετα. 

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Arkin said:

Ετσι ακριβως και οπως αναφερεις ειναι για 30fps ωστε να μην νιωθεις τοσο πολυ το latency και την αργη κινηση οπου μαζι με ενα controller παιζεις ανετα ενω με ποντικι και κλειστο motion blur απλα δεν γινεται να παιξεις με 30. Εκλεινα και το DOF αλλα τελευταια το αφηνω μιας και μου αρεσει ειδικα στα cutscenes πως θολωνει λιγο το background και δινει ενταση στους χαρακτηρες ενα dof στο low προσθετει στο cinematic αρκετα. 

Ναι, το Depth Of Field το εχω και εγω ενεργοποιημενο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...