BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, malakudi είπε Αν δε τρολάρανε τότε απλώς ήταν ηλίθιοι. Φαινόταν από τη πρώτη στιγμή πως έφτανε την 4090 μόνο όταν σύγκρινες MFG με FG. Οπότε δεν ήταν ποτέ σε ίδιο performance αφού η σύγκριση δεν ήταν apples to apples που λένε και στο χωριό του Jensen Όχι ποτέ δεν ήταν ούτε μισή αλήθεια γιατί δεν υπήρχε δίκαια σύγκριση. Δε συγκρίνεις FG με MFG όπως δε συγκρίνεις native με upscale και native με FG Δεν μιλησε κανεις για δικαια συγκριση ουτε για 100% ομοια αποτελεσματα. Ειπε οτι θα εχουν ιδια FPS με οτι απο αυτο συνεπαγεται για αυτο μιλαμε για μιση αληθεια. Ειναι σαν να σου πω οτι δεν πειναω το βραδυ και δεν θα φαω, αλλα το μεσημερι να εχω φαει μισο αρνι. Το οτι δεν θα φαω το βραδυ ισχυει, δεν σημαινει ομως οτι τα βραδια δεν πειναω,ειναι υπο προυποθεσεις. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece 4
akoinonitos Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δεν μιλησε κανεις για δικαια συγκριση ουτε για 100% ομοια αποτελεσματα. Ειπε οτι θα εχουν ιδια FPS με οτι απο αυτο συνεπαγεται για αυτο μιλαμε για μιση αληθεια. Ειναι σαν να σου πω οτι δεν πειναω το βραδυ και δεν θα φαω, αλλα το μεσημερι να εχω φαει μισο αρνι. Το οτι δεν θα φαω το βραδυ ισχυει, δεν σημαινει ομως οτι τα βραδια δεν πειναω,ειναι υπο προυποθεσεις. δεν ειπε ιδια fps ειπε ιδιο performance ,υπαρχει μεγαλη διαφορα 7 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν ειπε ιδια fps ειπε ιδιο performance ,υπαρχει μεγαλη διαφορα To performance σε fps μετριεται, εχουν ιδια fps αλλα οχι με τον ιδιο τροπο. Οπως ενα ατμοσφαιρικο 1600cc εχει 120hp και ενα 1000cc turbo εχει 120hp. Αν μετρας hp (fps) ειναι τα ιδια αλλα ειναι η μιση αληθεια γιατι το 1000cc τα απεκτησε με πλαγιο τροπο και φυσικα δεν ειναι σε ολα ιδια με το ατμοσφαιρικο 1600cc των 120hp. Aν ηταν και τα 2 turbo το ατμοσφαιρικο θα ηταν περισσοτερα hp. Aν το 1000cc δεν ηταν turbo θα ειχε λιγοτερα hp. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece 2 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε To performance σε fps μετριεται, εχουν ιδια fps αλλα οχι με τον ιδιο τροπο. Οπως ενα ατμοσφαιρικο 1600cc εχει 120hp και ενα 1000cc turbo εχει 120hp. Αν μετρας hp (fps) ειναι τα ιδια αλλα ειναι η μιση αληθεια γιατι το 1000cc τα απεκτησε με πλαγιο τροπο και φυσικα δεν ειναι σε ολα ιδια με το ατμοσφαιρικο 1600cc των 120hp. Aν ηταν και τα 2 turbo το ατμοσφαιρικο θα ηταν περισσοτερα hp. Aν το 1000cc δεν ηταν turbo θα ειχε λιγοτερα hp. Δεν ειναι σωστο παραδειγμα. Γιατι στην πραγματικοτητα αυτο που βλεπεις και νιωθεις μεταξυ των 4090 και 5070 ΔΕΝ ειναι το ιδιο. Και ισως να υπαρχουν περιπτωσεις που η 5070 δεν ειναι καν playable. Ενω 2 αμαξια παρομοιων εποχων με τα ιδια αλογα και ας αλλαζουν ο κυβισμος και η υπαρξη turbo ειναι κοντα σε επιδοσεις 0-100 ας πουμε η στην γενικοτερη αισθηση. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν ειναι σωστο παραδειγμα. Γιατι στην πραγματικοτητα αυτο που βλεπεις και νιωθεις μεταξυ των 4090 και 5070 ΔΕΝ ειναι το ιδιο. Και ισως να υπαρχουν περιπτωσεις που η 5070 δεν ειναι καν playable. Ενω 2 αμαξια παρομοιων εποχων με τα ιδια αλογα και ας αλλαζουν ο κυβισμος και η υπαρξη turbo ειναι κοντα σε επιδοσεις 0-100 ας πουμε η στην γενικοτερη αισθηση. Eξ αρχης εχω πει οτι ειναι λαθος και παραπληροφορηση δεν ξερω γιατι το συζηταμε ακομα. Ιδιο παραδειγμα δεν υπαρχει, καποιος αλλος θα σου πει οτι και ο 9800x3d που εχει 4x φορες περισσοτερο cashe απο τους Intel δεν θα επρεπε κανονικα να συγκρινονται μονο με FPS και θα επρεπε να βλεπουμε συγκρισεις μονο τον non-x3d. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece
Teddy77 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 Κομμάτι μόνο, θα φύγει γρήγορα.... https://www.amazon.it/-/en/dp/B0DTJF8YT4/ 2
aetos1988 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε To performance σε fps μετριεται, εχουν ιδια fps αλλα οχι με τον ιδιο τροπο. Οπως ενα ατμοσφαιρικο 1600cc εχει 120hp και ενα 1000cc turbo εχει 120hp. Αν μετρας hp (fps) ειναι τα ιδια αλλα ειναι η μιση αληθεια γιατι το 1000cc τα απεκτησε με πλαγιο τροπο και φυσικα δεν ειναι σε ολα ιδια με το ατμοσφαιρικο 1600cc των 120hp. Aν ηταν και τα 2 turbo το ατμοσφαιρικο θα ηταν περισσοτερα hp. Aν το 1000cc δεν ηταν turbo θα ειχε λιγοτερα hp. Αν ήταν και τα δύο turbo δεν θα ήταν ατμοσφαιρικό! Ατμοσφαιρικό σημαίνει ότι δεν έχει turbo ή άλλη ''βοήθεια'' αναπνοής του κινητήρα. Η αναρρόφηση του αέρα γίνεται αποκλειστικά από την διαφορά πίεσης ατμόσφαιρας θαλάμου καύσης. Στο παράδειγμα σου το αυτοκίνητο με turbo θα είχε τελείως διαφορετική αίσθηση με το αντίστοιχο ατμοσφαιρικό ακόμα και με ίδια ιπποδύναμη( η ροπή του αυτοκινήτου με turbo είναι μεγαλύτερη)! Επεξ/σία 13 Μαρτίου από aetos1988
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 5 ώρες πριν, nazarene είπε Πρέπει να πέφτει μποτίλια από τον i9 12900K που έχω τώρα με DDR 4@3200 12900k είχα και 6000c36 και τσίμπησα μολις 9950X3D. Μεγάλη διαφορά σε 1 και 0.1% lows.. οκ σε 4k δεν θα δεις τρελές διάφορες σε avg fps εξυπακούεται αλλά κάτι τρελά stuttering που είχα κάποιες στιγμές εξανεμίστηκαν.. 6
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aetos1988 είπε Αν ήταν και τα δύο turbo δεν θα ήταν ατμοσφαιρικό! Ατμοσφαιρικό σημαίνει ότι δεν έχει turbo ή άλλη ''βοήθεια'' αναπνοής του κινητήρα. Η αναρρόφηση του αέρα γίνεται αποκλειστικά από την διαφορά πίεσης ατμόσφαιρας θαλάμου καύσης. Στο παράδειγμα σου το αυτοκίνητο με turbo θα είχε τελείως διαφορετική αίσθηση με το αντίστοιχο ατμοσφαιρικό ακόμα και με ίδια ιπποδύναμη( η ροπή του αυτοκινήτου με turbo είναι μεγαλύτερη)! Spoiler Ναι ηθελα να πω το 1600cc και εκ παραδρομης ειπα το ατμοσφαιρικο. To παραδειγμα μου ειχε σκοπο να δειξει 2 περιπτωσεις με την ιδια μοναδα μετρησης(fps ,hp) που ερχεται απο 2 διαφορετικες καταστασεις(FG , Turbo) και οχι η συμπεριφορα τους (latency, ροπη). Επεξ/σία 13 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece 1
nazarene Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε 12900k είχα και 6000c36 και τσίμπησα μολις 9950X3D. Μεγάλη διαφορά σε 1 και 0.1% lows.. οκ σε 4k δεν θα δεις τρελές διάφορες σε avg fps εξυπακούεται αλλά κάτι τρελά stuttering που είχα κάποιες στιγμές εξανεμίστηκαν.. Εχω στα κουτια τους 9800x3d x870 tomahawk και 64 gb ddr5 6400 απο 29-11 παραγγελια στην ek to quantum am 5 ηρθε και η 5090 και αυτοι ακομα τον **** Μεγειες ο 9950Χ3D 1
csaris Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 5 ώρες πριν, azazil1190 είπε Κάποιοι και μάλιστα από εδώ στο φόρουμ μια χαρά το πίστεψαν και έκαναν χαβαλε σε όσους είχαν 4090 ,θυμάστε τον πρώτο καιρό της παραπάνω ανακοίνωσης? Οι αλεπουδιαρηδες. Αγοραστής, μου ακύρωσε τελευταία στιγμή την πώληση της 4090 τοτε γιατί θεώρησε ότι θα πάρει 5080 με 1000ε! Χαχαχχα. 3
Ripper1986 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 12/3/2025 στις 7:23 ΜΜ, azazil1190 είπε Εγώ το είπα ....Σε αυτή την τιμή ήταν ιεροσυλία να μην την τσιμπήσω.Τιμη ευκαιρία 😆 Καλοδουλευτη φίλε, κοίτα αυτήν την φορά να την χαρείς περισσότερο. Την Astral την έχω λιώσει στα παιχνίδια εάν και είχα τραβαλα με τον επεξεργαστή, τριτη φορά RMA o 14900ks τουλάχιστον το RMA με την Intel Ολλανδίας παίρνει μόνο τρεις μέρες, θα μου δίνουν τσιπάκια μέχρι να παγώσει η κόλαση όπως πάει. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από Ripper1986 1
azazil1190 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Ripper1986 είπε Καλοδουλευτη φίλε, κοίτα αυτήν την φορά να την χαρείς περισσότερο. Την Astral την έχω λιώσει στα παιχνίδια εάν και είχα τραβαλα με τον επεξεργαστή, τριτη φορά RMA o 14900ks τουλάχιστον το RMA με την Intel Ολλανδίας παίρνει μόνο τρεις μέρες, θα μου δίνουν τσιπάκια μέχρι να παγώσει η κόλαση όπως πάει. Ευχαριστώ αγορίνα! Τα έμαθα τα νέα σου ...Μα λέω δεν μπορεί η κάρτα ήταν αστέρι . Οπότε τέλος καλό όλα καλά! 1
kkatzos Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 9 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε To performance σε fps μετριεται, εχουν ιδια fps αλλα οχι με τον ιδιο τροπο. Οπως ενα ατμοσφαιρικο 1600cc εχει 120hp και ενα 1000cc turbo εχει 120hp. Αν μετρας hp (fps) ειναι τα ιδια αλλα ειναι η μιση αληθεια γιατι το 1000cc τα απεκτησε με πλαγιο τροπο και φυσικα δεν ειναι σε ολα ιδια με το ατμοσφαιρικο 1600cc των 120hp. Aν ηταν και τα 2 turbo το ατμοσφαιρικο θα ηταν περισσοτερα hp. Aν το 1000cc δεν ηταν turbo θα ειχε λιγοτερα hp. E τότε να μετράμε και τα fake frames από το frame interpolation της τηλεόρασης. Να έχουμε ένα 10x σε fps. Δεν πειράζει που είναι χάλια σε lag και σε ποιότητα. Frames είναι και αυτά αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο. 🤣🤣🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα