d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, icenex είπε Ναι το οποιο εχει πλυθει με το αιμα απο 100 παρθενες Μπα την έτριψε ο Τζένσεν στο δερμάτινο είναι συλλεκτική Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από d4ydr33m3r 1 2
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Μπα την έτριψε ο Τζένσεν στο δερμάτινο είναι συλλεκτική Μην την 'ετριψε πουθενά αλλού! 1 3
music_lover Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εν τω μεταξύ είδα καλά? Η gigabyte 9070xt gaming oc λέγεται oc χωρίς καν να έχει γίνει overclock σε αυτήν? 😆 https://www.techpowerup.com/gpu-specs/gigabyte-rx-9070-xt-gaming-oc.b11947
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, music_lover είπε Εν τω μεταξύ είδα καλά? Η gigabyte 9070xt gaming oc λέγεται oc χωρίς καν να έχει γίνει overclock σε αυτήν? 😆 https://www.techpowerup.com/gpu-specs/gigabyte-rx-9070-xt-gaming-oc.b11947 Ναι βρε, απλά σε ενημερώνει οτι αν θες μπορείς να κάνεις!🤣 BluRay πες μας επι τούτου Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από ZELOMOTH 1 1
music_lover Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ναι βρε, απλά σε ενημερώνει οτι αν θες μπορείς να κάνεις! BluRay πες μας επι τούτου Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι oc λέγονται μόνο όσες έχουν oc από το εργοστάσιο..
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, music_lover είπε Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι oc λέγονται μόνο όσες έχουν oc από το εργοστάσιο.. Spoiler Τώρα με την φατσούλα που πρόσθεσα ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ το είπα ....Σε αυτή την τιμή ήταν ιεροσυλία να μην την τσιμπήσω.Τιμη ευκαιρία 😆 Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από azazil1190 17 1
Westbaum Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 minutes ago, azazil1190 said: Εγώ το είπα ....Σε αυτή την τιμή ήταν ιεροσυλία να μην την τσιμπήσω.Τιμη ευκαιρία 😆 Ρέ τρελέ δεν έκανες πλάκα;😦 3
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Westbaum είπε Ρέ τρελέ δεν έκανες πλάκα;😦 Με τόσο σοβαρά πράγματα δεν μπορώ να κάνω πλάκα 😂 Μην μασάς ρε . Δεν είμαι τόσο μαλάκας ,πλάκα κάνω σιγά μην την αγόρασα σε τέτοια τιμή Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από azazil1190 12 2
akoinonitos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 20 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Με τόσο σοβαρά πράγματα δεν μπορώ να κάνω πλάκα 😂 Μην μασάς ρε . Δεν είμαι τόσο μαλάκας ,πλάκα κάνω σιγά μην την αγόρασα σε τέτοια τιμή Με γειες Νικο! 1
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 28 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Με τόσο σοβαρά πράγματα δεν μπορώ να κάνω πλάκα 😂 Μην μασάς ρε . Δεν είμαι τόσο μαλάκας ,πλάκα κάνω σιγά μην την αγόρασα σε τέτοια τιμή Καλοπούλητη την άλλη εβδομάδα και καλές αγορές ξανα τον Απρίλη!🤣 5
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 36 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Με τόσο σοβαρά πράγματα δεν μπορώ να κάνω πλάκα 😂 Μην μασάς ρε . Δεν είμαι τόσο μαλάκας ,πλάκα κάνω σιγά μην την αγόρασα σε τέτοια τιμή Μεγειες φιλαράκι καλοπαιχνιδη! 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Με γειες Νικο! Ευχαριστώ Χρηστακο! 24 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Καλοπούλητη την άλλη εβδομάδα και καλές αγορές ξανα τον Απρίλη!🤣 Ευχαριστώ! Με αυτή θα μείνω πάει τέλος. Βαρέθηκα τα βάλε βγάλε. 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Ευχαριστώ Χρηστακο! Ευχαριστώ! Με αυτή θα μείνω πάει τέλος. Βαρέθηκα τα βάλε βγάλε. παιζει να ειναι η μονη gigabyte που ειναι ομορφη 2
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε παιζει να ειναι η μονη gigabyte που ειναι ομορφη Η αστραλ lc είναι πιο ωραία. Και η giga οκ καλή είναι. Το καλό με αυτή είναι ότι τα φαν της είναι τόσο αθόρυβα. Τα βάζεις τέρμα και δεν ακούγεται τίποτα ,καλά είναι μόνο στα 1800rpm. Επίσης είναι πολύ κρύα λόγω liquid metal που έχουν βάλει στον πυρήνα.Σαν μπιναρισμα είναι λίγο καλύτερη από την αστραλ που είχα. (Ήταν δυνατή η αστραλ). Α και δεν έχει ίχνος κοιλ. Αυτά είδα και μετά την παράτησα 😋 Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από azazil1190 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα