Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, nazarene είπε

Δεν είπαμε ότι έκανε σαν ελικόπτερο δεν υπάρχει στην ζωή 0 ή 100 μιν και μαξ οκ καλή η υπερβολή για την πλάκα απλά καμία σχέση

το καταλαβα. απλα οταν λες μονο το τροφοδοτικο ακουγοταν και απο κατω αντιδραει ο firepc, εχει εναν χαβαλε δεν μπορεις να πεις

ελπιζω να μην με παρεξηγησες απλα και μονο για τον χαβαλε το ποσταρα

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Παντως αυτα που ειδα και εγω στο VR μου πλεον με βαζουν σε σκεψεις για ενα νεο καλο VR headset.. Ειναι οντως τοσο αισθητη η διαφορα..

Ρε φίλε νόμιζα ότι κάτι ήταν λάθος στα settings τι να πω πραγματικά groundbreaking

2 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

ελπιζω να μην με παρεξηγησες απλα και μονο για τον χαβαλε το ποσταρα

Oχι βρε τι να παρεξηγήσψ σιγά για hardware μιλάμε, και σε τελική διαπίστωσα ότι το πανάκριβο και δυσεύρετο platigemini είναι θορυβώδες τροφοδοτικό

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nazarene είπε

διαπίστωσα ότι το πανάκριβο και δυσεύρετο platigemini είναι θορυβώδες τροφοδοτικό

θαλασσοηχητικο, αν θες το απολυτο psu

• Like 1
Δημοσ.

Αρχισε να ακούγεται στο CP2077 585w η 5090 και 150w o [email protected], ε αν βάλεις αντλίες σκληρούς κλπ παίζει να τραβούσε πάνω από 1kw, πάντως ο θόριβος είναι διότι το μέγεθος του τροφοδοτικού και ο ανεμιστήρας για 1,2kw είναι μικρό, σε αντίθεση με το 1kw revo 87+ όπου ήταν 179μμ το μήκος του και ο ανεμιστήρας 140, δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑ

ΡΑ

ΚΡΟΥ

ΣΗ

το amd fanboy

Μου αρέσει εκεί που λέει ότι δε θα πάρει 5090 ενώ στο προηγούμενο βιντεο με τον φίλο του αυτόν έλεγε ότι ίσως πάρει..

τραγικός πλέον.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Παντως αυτα που ειδα και εγω στο VR μου πλεον με βαζουν σε σκεψεις για ενα νεο καλο VR headset..

Από το steam VR μπορείς να ανεβάσεις την ανάλυση και η ποιότητα των γραφικών θα βελτιωθεί πάρα πολύ

11 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε

τραγικός πλέον.

Πάντα βλακείες πόσταρε, speculation από το κεφάλι του αλλά για κάποιο λόγο έχει κοινό και αυτός και ο der8auer που τηγάνιζε τις gpu με θερμοπίστολο.....

Δημοσ.

Φαίνεται να έρχεται στοκ στο Amazon πάντως.

Αυτό έχει ως επακόλουθο να πηγαίνουν λίγο προς τα κάτω οι τιμές.

image.png.c8ddb48d61b8745db8492932ec0b142b.png

Έχει βέβαια δρόμο ακόμα για τα 1200€ που είναι (περίπου) η αναμενόμενη τιμή μετά από μετατροπές και ΦΠΑ.

Δημοσ.
28 minutes ago, kkatzos said:

Φαίνεται να έρχεται στοκ στο Amazon πάντως.

Αυτό έχει ως επακόλουθο να πηγαίνουν λίγο προς τα κάτω οι τιμές.

image.png.c8ddb48d61b8745db8492932ec0b142b.png

Έχει βέβαια δρόμο ακόμα για τα 1200€ που είναι (περίπου) η αναμενόμενη τιμή μετά από μετατροπές και ΦΠΑ.

Η συγκεκριμένη είναι Amazon exclusive υποτίθεται αλλά σίγουρα δεν είναι "βασικό" μοντέλο για να περιμένεις κάτι θεαματικό προς τα κάτω. Γενικώς non-oc "βασικά" μοντέλα δεν έχω δει ούτε ένα στο amazon τις τελευταίες 15 μέρες για 5080/5090.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nazarene είπε

75 μαξ, θόρυβο όχι κάτι το ιδιαίτερο , το τροφοδοτικό περισσότερο ακουγόταν

Αποκλειστα πλάνα από τις security κάμερες στο σπίτι του nazarene.

Επεξ/σία από icenex
  • Haha 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...