Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Oποτε θέλω να γελάσω λιγάκι μπαίνω reddit,pc community και πάμε απ'το κακό στο χειρότερο.Με τέτοια μυαλά η εξέλιξη προβλέπεται δυσοίωνη για το pc gaming.Tου το αναγνωρίζω του Jensen πάντως,έχει κάνει πλύση εγκεφάλου πολύ κόσμο κοιτώντας σχόλια/upvotes😄

image.png.61c6a3dd2ac326ad60fbf50285592c7e.png
image.png.fb1fd0479d64a2f41796dc9bda299513.png

• Like 5
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξενύχτησα αλλά η κάρτα αξίζει μέχρι και το τελευταίο της €...απίστευτη, παίζει να έχει και 3πλάσια απόδοση από την 4090 σε VR μιλάμε για κτήνος δεν ίδρωσε καν σε 4K VR 90Hz απλά σπέρνει δεν υπάρχει σύγκριση, δεν ξέρω τι έκαναν πως το πέτυχαν αλλά ΚΤΗΝΟΣ..

Δοκίμασα και το CP2077 από περιέργεια για το DLSS4 *4, στο quality οκ 200fps και η ποιότητα τρελή δεν είδα τίποτα περίεργο από άποψη ποιότητας

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nazarene είπε

Ξενύχτησα αλλά η κάρτα αξίζει μέχρι και το τελευταίο της €...απίστευτη, παίζει να έχει και 3πλάσια απόδοση από την 4090 σε VR μιλάμε για κτήνος δεν ίδρωσε καν σε 4K VR 90Hz απλά σπέρνει δεν υπάρχει σύγκριση, δεν ξέρω τι έκαναν πως το πέτυχαν αλλά ΚΤΗΝΟΣ..

Δοκίμασα και το CP2077 από περιέργεια για το DLSS4 *4, στο quality οκ 200fps και η ποιότητα τρελή δεν είδα τίποτα περίεργο από άποψη ποιότητας

απο θόρυβο και θερμοκρασία πως είναι?

Δημοσ.

Δεν είπαμε ότι έκανε σαν ελικόπτερο δεν υπάρχει στην ζωή 0 ή 100 μιν και μαξ οκ καλή η υπερβολή για την πλάκα απλά καμία σχέση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, nazarene είπε

Στο ειχα πει για το VR οτι ηταν τρελο το perf jump της 5090 ;)

Εγω αυτο που παρατηρω ειναι ghosting στο M(FG) απο 3x και πανω. Οσο περισσοτερα τα Hz της οθονης τοσο πιο εμφανες θα ειναι αυτο φυσικα.. Στα 120Hz που ειναι η οθονη που παιζω στο desktop δεν φαινεται ευκολα και η αποκριση ειναι "οκ" ειδικα με joystick απο οτι με mouse/kbrd αλλα στο laptop με 240Hz αυτα ειναι πιο εμφανη..

Παρολαυτα ειναι εκπληκτικο να βλεπεις ποσα fps μπορεις να εχεις στην οθονη με αυτο το οπτικο αποτελεσμα..Παιζεις ανετα δλδ με 3x ή και 4x CP2077 χωρις ιδιαιτερα θεματα και να σκεφτεσαι πωω τωρα δεν παιζεται αυτο το πραγμα.. ουτε καν..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 3
Δημοσ.

Παίζω μόνο σε VR απλά στην τηλεόραση όπου είναι 4Κ@60Hz το δοκίμασα και δεν μπορούσα να δω διαφορές το ίδιο είναι στα μάτια μου, τώσα σε κάποιο γρήγορο πανελ gaming montitor ok φυσικά απλά δεν έχω στην κατοχή μου για να έχω γνώμη

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nazarene είπε

Παίζω μόνο σε VR απλά στην τηλεόραση όπου είναι 4Κ@60Hz το δοκίμασα και δεν μπορούσα να δω διαφορές το ίδιο είναι στα μάτια μου, τώσα σε κάποιο γρήγορο πανελ gaming montitor ok φυσικά απλά δεν έχω στην κατοχή μου για να έχω γνώμη

Παντως αυτα που ειδα και εγω στο VR μου πλεον με βαζουν σε σκεψεις για ενα νεο καλο VR headset.. Ειναι οντως τοσο αισθητη η διαφορα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...