Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 minutes ago, kostiger said:

Τέρατα.. καλημέρα

• Haha 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε

Πάρε άλλο τροφοδοτικο. Το ότι είναι επώνυμο δε σημαίνει ότι μπορεί για παραπάνω. 1200 και ATX 3.1 για να έχει και διάρκεια.

Αυτό αποφάσισα τελικά. Παρήγγειλα ένα be quiet pure power 12M 1000W για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

• Like 2
Δημοσ.
18 hours ago, Sprou said:

Πάντως η 5090 ,όσο συνεχίζω και δοκιμάζω games ,λόγω του multiframe της είναι γεννημένη για 4k και dlaa.

Sprou αν έχεις το Indiana Jones,βάλε  4Κ max,DLSSQ,RR on,Full RT,no (M)FG,και από App DLAA.Mε 4090 στο αρχικό sequence στο δάσος είμαι low 30s,εσύ λογικά  θα είσαι mid 40s.
Ευκαιρία να δούμε αν η διαφορά είναι  πάνω από 30% όταν μπαίνουν extreme settings σε 4Κ κι όχι σε 8Κ που η 5090 υπερτερεί και λόγω bandwith/GDDR7.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Sprou αν έχεις το Indiana Jones,βάλε  4Κ max,DLSSQ,RR on,Full RT,no (M)FG,και από App DLAA.Mε 4090 στο αρχικό sequence στο δάσος είμαι low 30s,εσύ λογικά  θα είσαι mid 40s.
Ευκαιρία να δούμε αν η διαφορά είναι  πάνω από 30% όταν μπαίνουν extreme settings σε 4Κ κι όχι σε 8Κ που η 5090 υπερτερεί και λόγω bandwith/GDDR7.

Κατσε DLAA ή DLSS Q; Εννοεις Sukhothai ή στην αρχη αρχη;

nm ειδα αρχικο sequence

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Δεν το έχω κανένα άλλο;😁

Wukong,outlaws,kingdom come, cyberpunk..

Δημοσ.
22 ώρες πριν, t3llis είπε

Θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Περιμένω μια 5080 gigabyte gaming oc και έχω ένα seasonic 750W gold plus (το έχω περίπου 2 χρόνια με πολύ ελαφριά χρήση υπολογιστή).  Από την αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ έχω μπερδευτεί λίγο με τα καλώδια που θα χρειαστώ για την κάρτα. Να χρησιμοποιήσω τον αντάπτορα που έχει μαζί η κάρτα βάζοντας 3 pcie  ή να αγοράσω κάτι σαν αυτό Seasonic - 12+4pin 12VHPWR Cable Μαύρο (SS2X8P-12VHPWR-600/BLACK) | Skroutz.gr , εάν ταιριάζει; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Η founders 5080 έχει power limit 360W και suggested PSU 750W.

Η Gigabyte που αναφέρεις έχει max power limit 450W και γι' αυτό προτείνει 850W PSU.

Αν την δουλεύεις στα 360W δε θα έχεις πρόβλημα. Ούτε 10% δε θα κερδίσεις σε επιδόσεις ανεβάζοντας το power limit στα 450W, οπότε μη το κάνεις καν.

• Like 1
Δημοσ.

Ας εχουμε απλα στο πισω μερος του μυαλου μας να μην ειναι και πολλα τα χρονακια του PSU γιατι παιζει και αυτο το ρολο του στο efficiency.. Και εγω νομιζω παντως χωρις ακροτητες οτι θα ειναι μια χαρα..

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, kostiger said:

10-15 % αύξηση στις επιδόσεις και......ιδια τιμη

....επειδή γιατί δηλαδή να πουμε....θα ναι πιο γρήγορη απο 4080s!!!

Κρίμα ρε Κωστη που προλαβες και πήρες 4080s...θα επαιρνες 5060 Ti στα μισα και λιγότερα λεφτα. 🤪😵

• Haha 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, malakudi είπε

Η founders 5080 έχει power limit 360W και suggested PSU 750W.

Η Gigabyte που αναφέρεις έχει max power limit 450W και γι' αυτό προτείνει 850W PSU.

Αν την δουλεύεις στα 360W δε θα έχεις πρόβλημα. Ούτε 10% δε θα κερδίσεις σε επιδόσεις ανεβάζοντας το power limit στα 450W, οπότε μη το κάνεις καν.

Δεν θα ασχοληθώ με power limits κλπ. Για παν ενδεχόμενο ωστόσο πήρα άλλο τροφοδοτικό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά . 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, t3llis είπε

Δεν θα ασχοληθώ με power limits κλπ. Για παν ενδεχόμενο ωστόσο πήρα άλλο τροφοδοτικό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά . 

Και πολυ καλα εκανες αν θες την αποψη μου σε γενικοτερο πλαισιο αφου εχεις και μια αρκετα ακριβη gpu

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...