Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Πάντως οφειλω να πω ότι η Msi 5080 μου έχει "αέρα" για πολύ overclocking με θερμοκρασιες GPU stable 61oC

Ευκολα εχω καταφέρει να πάρω 15% fps με MSI AFTERBURNER - Display Monitor 3440*1440 AW3423dw

• Clock Mem (MHz) +2000 
  • Core (MHz) +375

Και δεν έχω πειράξει ακόμα "ρεύματα"

Clock frequency 3.225 MHz (2.295 MHz)
Memory clock frequency 2.125 MHz (1.875 MHz)
Average temperature 61 °C

Screenshot (6).png

Μην πειράξεις ρεύματα στο ab γιατί θα σου κλειδώσει το boost clock χαμηλά. Έχει ακόμα μπαγκ το ΑΒ η οι οδηγοί δεν επιτρέπουν.

• Thanks 1
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stratdevel1 είπε

Πότε έβαλες παραγγελία;

Btw δεν φοβάσαι το coil;

30/1

Δεν με ενοχλεί το coil whine.

Άλλα φοβάμαι εγω....missing ROPs, να γίνει μπουρλότο κτλ :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, stratdevel1 είπε

Btw δεν φοβάσαι το coil;

Το coil whine δεν είναι πρόβλημα καν, μόνο ενοχλητικό είναι, προσωπικά παίζοντας αποκλειστικά VR δεν καταλαβαίνω καν αν παίζουν morbid angel τέρμα δίπλα μου οπότε είναι αδιάφορο, και ασχέτως υλοποίησης η Αsus είναι στην κορυφή σε ποιότητα κατασκευής μου είχε κάνει εντύπωση η ROG 4090 πόσο όμορφη ήταν όταν την περιεργάστηκα από πρώτο χέρι και η TUF επίσης

Επεξ/σία από nazarene
Δημοσ.
7 hours ago, whiteman7 said:

Πάντως οφειλω να πω ότι η Msi 5080 μου έχει "αέρα" για πολύ overclocking με θερμοκρασιες GPU stable 61oC

Ευκολα εχω καταφέρει να πάρω 15% fps με MSI AFTERBURNER - Display Monitor 3440*1440 AW3423dw

• Clock Mem (MHz) +2000 
  • Core (MHz) +375

Και δεν έχω πειράξει ακόμα "ρεύματα"

Clock frequency 3.225 MHz (2.295 MHz)
Memory clock frequency 2.125 MHz (1.875 MHz)
Average temperature 61 °C

Screenshot (6).png

Screenshot 7.png

Screenshot 8.png

Screenshot 9.png

Screenshot 10.png

Φαινονται οτι εχουν περιθωριο...

Στην 4080s δεν εχω δει πανω 7-8 % σε  gaming και συνηθως χαμηλοτερο.

Για μενα ειναι οφελιμο πεδιο και πρεπει να το εκμεταλευτουν οι κατοχοι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Περιμένω μια 5080 gigabyte gaming oc και έχω ένα seasonic 750W gold plus (το έχω περίπου 2 χρόνια με πολύ ελαφριά χρήση υπολογιστή).  Από την αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ έχω μπερδευτεί λίγο με τα καλώδια που θα χρειαστώ για την κάρτα. Να χρησιμοποιήσω τον αντάπτορα που έχει μαζί η κάρτα βάζοντας 3 pcie  ή να αγοράσω κάτι σαν αυτό Seasonic - 12+4pin 12VHPWR Cable Μαύρο (SS2X8P-12VHPWR-600/BLACK) | Skroutz.gr , εάν ταιριάζει; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, t3llis είπε

Θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Περιμένω μια 5080 gigabyte gaming oc και έχω ένα seasonic 750W gold plus (το έχω περίπου 2 χρόνια με πολύ ελαφριά χρήση υπολογιστή).  Από την αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ έχω μπερδευτεί λίγο με τα καλώδια που θα χρειαστώ για την κάρτα. Να χρησιμοποιήσω τον αντάπτορα που έχει μαζί η κάρτα βάζοντας 3 pcie  ή να αγοράσω κάτι σαν αυτό Seasonic - 12+4pin 12VHPWR Cable Μαύρο (SS2X8P-12VHPWR-600/BLACK) | Skroutz.gr , εάν ταιριάζει; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Η κάρτα που περιμένεις έχει recommended PSU 850W. Δεν ξέρω αν αυτό που έχεις επαρκεί γιατί είσαι στα 750w.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Η κάρτα που περιμένεις έχει recommended PSU 850W. Δεν ξέρω αν αυτό που έχεις επαρκεί γιατί είσαι στα 750w.

Ναι διάβασα από άλλους χρήστες ότι επειδή είναι επώνυμο τροφοδοτικό δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...