Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γαλλία ένας γνωστός παρέλαβε 5090 Ventus, εδωπέρα δεν έχει λάβει κανείς και είπανε σε τουλ 1 μήνα στο παλικάρι που ρώτησε. Εξαιρετικοί χειρισμοί από "Π" κτλ!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ κατάφερα και τσίμπησα μια ASUS PRIME SFF 5080 σήμερα στα 1349 από Cyberport (Γερμανία μένω) γιατί 3-4 που βγήκαν στο Asus Store σε MSRP... δεν πρόλαβα ούτε να βήξω και είχαν εξαφανιστεί. Την μία πρόλαβα και την έβαλα καλάθι και μέχρι να πληρώσω είχε κάνει φτερά... Κερατά πέτσινε που μας κατέντησες... :P

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, harderos said:

Γαλλία ένας γνωστός παρέλαβε 5090 Ventus, εδωπέρα δεν έχει λάβει κανείς και είπανε σε τουλ 1 μήνα στο παλικάρι που ρώτησε. Εξαιρετικοί χειρισμοί από "Π" κτλ!

Και ο μήνας που του είπαν, ψέμα ειναι απο τον υπάλληλο. Αυτοί δεν έχουν καμία πληροφορία όσο αφορά στο πότε θα παραλάβουν εν τέλει. Αν τους τα πρήξεις λίγο παραπάνω σου λένε ότι θα παραλάβετε από τους πρώτους μόλις γίνει η παραλαβή...

Ψευτοκάλυψε μερικούς που έκαναν preorder πριν το launch και κάποιους λίγο μετά ημερομηνιακά. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγάζω από τα άτομα που γράφουν ή έγραψαν εδώ πως περιμένουν ή παρέλαβαν.

Όλοι οι άλλοι με παραγγελίες 5090 πχ αρχές Φεβρουαρίου, έχουμε κάτσει πάνω στο χειρόφρενο από το Πλαίσιο.  Δεν νομίζω να έχει φέρει 3ο batch, θα το είχαμε πληροφορηθεί κάπως. 

Με αυτό που έκανε το Πλαίσιο στο μεταξύ, ειλικρινά εύχομαι με κάποιο τρόπο όταν αρχίσει να φέρνει, να γίνει καμιά πλάκα να έχουν ετοιμοπαράδοτες άλλα καταστήματα. 1 ευρώ κάτω να την έχουν, έτσι για το γαμωτο ακυρώνεις και την παίρνεις από το άλλο κατάστημα. Εχει πάρει τα χρήματα από τον κόσμο και σε κρατάει όμηρο, ειδικά με αυτό που έκανε με την αύξηση των τιμών. 

Και άλλα καταστήματα έξω αύξησαν την τιμή,  αλλά τουλάχιστον δεν σε άφηναν να παραγγείλεις, δεν σου έπαιρναν τα χρήματα για σειρά προτεραιότητας...

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

Όλοι οι άλλοι με παραγγελίες 5090 πχ αρχές Φεβρουαρίου, έχουμε κάτσει πάνω στο χειρόφρενο από το Πλαίσιο.  Δεν νομίζω να έχει φέρει 3ο batch, θα το είχαμε πληροφορηθεί κάπως. 

Εγώ 30/1 στις 16:05 έκανα την παραγγελία....και έχω πάρει μην πω τι :P 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, Nefpitou99 said:

Εγώ 30/1 στις 16:05 έκανα την παραγγελία....και έχω πάρει μην πω τι :P 

Astral έκανες preoder I guess.

Aν έπαιρνες (όπως αρχικά σκεφτόμουν εγώ) TUF θα είχες παραλάβει όπως παρέλαβαν 2 άτομα εδώ αν δεν κανω λάθος.

Διότι και αυτό Πάμε Στοίχημα ήταν. Μόνο Astral έβλεπες παντού στην αρχή και πουθενά TUF και ξαφνικά στο άκυρο στο 2ο batch ούτε μια Astral και μόνο TUF έφεραν. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε

Astral έκανες preoder I guess.

Aν έπαιρνες (όπως αρχικά σκεφτόμουν εγώ) TUF θα είχες παραλάβει όπως παρέλαβαν 2 άτομα εδώ αν δεν κανω λάθος.

Διότι και αυτό Πάμε Στοίχημα ήταν. Μόνο Astral έβλεπες παντού στην αρχή και πουθενά TUF και ξαφνικά στο άκυρο στο 2ο batch ούτε μια Astral και μόνο TUF έφεραν. 

Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή μόνο η Astral μου γυάλισε. Οπότε λέω στον εαυτό μου σκάσε και περίμενε!

Δημοσ.

Παραγγελία 30/01 απο πλαίσιο για ventus 5090, με πηραν σημερα τηλ για να τη στειλουν Δευτέρα.

Μέχρι να τη πάρω στα χέρια μου, να έχει ολα τα  ROPS και να μη πάρει φωτιά δεν πιστεύω τίποτα.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως οφειλω να πω ότι η Msi 5080 μου έχει "αέρα" για πολύ overclocking με θερμοκρασιες GPU stable 61oC

Ευκολα εχω καταφέρει να πάρω 15% fps με MSI AFTERBURNER - Display Monitor 3440*1440 AW3423dw

• Clock Mem (MHz) +2000 
  • Core (MHz) +375

Και δεν έχω πειράξει ακόμα "ρεύματα"

Clock frequency 3.225 MHz (2.295 MHz)
Memory clock frequency 2.125 MHz (1.875 MHz)
Average temperature 61 °C

Screenshot (6).png

Screenshot 7.png

Screenshot 8.png

Screenshot 9.png

Screenshot 10.png

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...