Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Nαι αλλα μιλαμε για Path Tracing σε mid range καρτα, οταν αυτοι με High End συμβιβαζονταν σε 1440p για να παιξουν Path Tracing με καρτες με 3πλασιο 4πλασιο msrp.
Δεν μπορει να εχεις την απαιτηση να παιξεις Path Tracing με Mid Range ουτε να το βαζεις σαν κριτηριο επιλογης mid range καρτας.

Ρε blu τι midrange ρε φιλε?  βλεπεις την tuf πιο πανω με 750$ msrp ,πουλας nividia με το προσχημα του path tracing. Αμα δεν μπορει μια καρτα με τοσα λεφτα να παιξει να την βαλουν εκει που ξερουν. 

• Like 6
  • Haha 2
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ρε blu τι midrange ρε φιλε?  βλεπεις την tuf πιο πανω με 750$ msrp ,πουλας nividia με το προσχημα του path tracing. Αμα δεν μπορει μια καρτα με τοσα λεφτα να παιξει να την βαλουν εκει που ξερουν. 

Mid range επιδοσεις, με βαση τις επιδοσεις και την αναλυση που προοριζονται κατατασονται οι καρτες οχι με βαση την αξια τους, διαφορετικα να τις λεμε ολες High ENd οταν οι 1080p θελουν 400€ αντι για 200€.
Στο Path Tracing ολες οι gpu εχουν θεμα στη κατηγορια τους, ακομα δεν ειναι σε θεση για να πεις οτι ολες παιζουν Path Tracing κανονικα, ακομα και οι xx90.
Λεγαμε οτι ισως με τις 5000 θα το εχουν ανετα αλλα δεν....

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Mid range επιδοσεις, με βαση τις επιδοσεις και την αναλυση που προοριζονται κατατασονται οι καρτες οχι με βαση την αξια τους, διαφορετικα να τις λεμε ολες High ENd οταν οι 1080p θελουν 400€ αντι για 200€.
Στο Path Tracing ολες οι gpu εχουν θεμα στη κατηγορια τους, ακομα δεν ειναι σε θεση για να πεις οτι ολες παιζουν Path Tracing κανονικα, ακομα και οι xx90.
Λεγαμε οτι ισως με τις 5000 θα το εχουν ανετα αλλα δεν....

οκ να το θυμασαι αυτο οταν θα μου ξανα πεις για path tracing   στα reviews των  radeon

• Like 14
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nazarene είπε

30% Ειναι σεβαστό boost, γιατί είναι το νεο προιόν και το θέλω, γιατί η 4090 δεν τραβαεί σε VR όπως θα έπρεπε και για την καύλα, και κανένα βύσμα δε λιώνει και ούτε πρόκειται φυσικά

Εχω 4090 και την δουλευω σε vr και μια χαρα τραβαει.Στο alyx που ειναι ισως το πιο απαιτητικο .τρεχω αναλυση σχεδον 2.5 του native και παιζει 120 hz.και διαφορα δεν υπαρχει στον οπτικο τομεα σε σχεση με το 100%.Αυτο που λες δεν το εχω δει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Εχω 4090 και την δουλευω σε vr και μια χαρα τραβαει.Στο alyx που ειναι ισως το πιο απαιτητικο .τρεχω αναλυση σχεδον 2.5 του native και παιζει 120 hz.και διαφορα δεν υπαρχει στον οπτικο τομεα σε σχεση με το 100%.Αυτο που λες δεν το εχω δει

DCS World δεν υπάρχει οτιδήποτε βαρύτερο από αυτό το alyx μοιάζει με tetris μπροστά σε αυτό ακόμα και το MSFS 2020 το λες και ελαφρύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

οκ να το θυμασαι αυτο οταν θα μου ξανα πεις για path tracing   στα reviews των  radeon

To οτι δεν ειναι ικανες να το παιξουν ανετα δεν σημαινει οτι οταν συγκρινεις ιδιας γενιας ανταγωνιστικες καρτες μηδενιζονται οι οποιες διαφορες.
Δηλαδη αν συγκρινεις 4080 7900xtx 5080 και εχεις πχ 40 7 42 σαφως αυτη με τα 7 ειναι πολυ κατωτερη αλλα καμια απο τις 3 δεν παιζει ανετα.
Ουτε η 4090 παιζει ανετα αλλα δεν την κανουμε ιση και ομοια με τη 3060 που επισης δεν παιζει ανετα.
Μπορει 2 ατομα να παιξουν ξυλο με αλλους 2 και να χασουν.
Αν ο ενας εβαλε τα κλαματα και ο αλλος καταφερε τον 1 απο τους 2 δεν παλεψαν το ιδιο επειδη εχασαν :P

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nazarene είπε

DCS World δεν υπάρχει οτιδήποτε βαρύτερο από αυτό το alyx μοιάζει με tetris μπροστά σε αυτό ακόμα και το MSFS 2020 το λες και ελαφρύ

Αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομη οποτε δεν εκφερω γνωμη.ειναι βαρυ οντως. αλλα η διαφορα αυτη στις 2 καρτες  φαινεται αν παιξεις αναλυση 2 και 3 φορες πανω.κατι το οποιο θεωρω ανουσιο καθως διαφορα δεν υπαρχει.οχι στα δικα μου ματια τουλαχιστον.εκει φαινεται γ μεγαλυτερη μνημη της 5090 .το να βαλω 300 τοις εκατο αναλυση στο vr ειναι σα να βαζω μια οθονη 4κ μεσω dsr να παιζει 8κ. αρα αυτο που ειπες οτι δεν τραβαει η 4090 απεχει παρασαγκας απο την αληθεια.εχεις vr?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nazarene είπε

ΗΤC Vive pro 2, HOTAS F-16, cockpiτ screens etc..... μόνο με αυτό ασχολούμαι, μόνο VR παίζω σαν μονιτορ υπάρχει μια LG τηλεοραση

Kαι παίζεις σε αυτές τις αναλύσεις που δείχνουν στο συγκριτικό?5000 x 5000+ σε κάθε φακό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mαξαρισμένο αυτό ούτε η 8090, σε μικρότερη ανάλυση σίγουρα, θέλει finetuning με το slider στο 80% μέσα από το steamVR, το θέμα είναι η εικόνα να είναι κρύσταλο και το draw distance επίσης,

Στην ανάλυση παίζει ρόλο και η vram, το msi ab φτάνει μέχρι 22gb

Επεξ/σία από nazarene
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nazarene είπε

Mαξαρισμένο αυτό ούτε η 8090, σε μικρότερη ανάλυση σίγουρα, θέλει finetuning με το slider στο 80% μέσα από το steamVR, το θέμα είναι η εικόνα να είναι κρύσταλο και το draw distance επίσης,

Στην ανάλυση παίζει ρόλο και η vram, το msi ab φτάνει μέχρι 22gb

Το θέμα λοιπόν είναι να συγκρίνουμε σωστά και με βάση το που χρησιμοποιούνται τα headset.σε 3400 x3400 πχ (που είναι παραπάνω από το native όλων των vr ,πράγμα πάλι ανούσιο) η 4090 δε χωλαινει πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...