Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν τη ριξουν 500€ ραφι (οταν βρεθει διαθεσιμοτητα) θα παει ακλαφτη.
Aκομα και αν οι AIB ειναι 3% πιο γρηγορες και φτασει 4070Ti , δεν σωζεται.
Εκτος αν δεν εχει σκοπο να βγαλει κομματια και εβγαλε καποια για αυτους που αγοραζουν Nvidia με κλειστα ματια (βλεπε 3050).
Ποσο δυσκολο ηταν να βαλει αλλα 1000 cuda;

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ισχυει το εχουμε αναφερει. Ακομα 566.14 εχουν για αυτο βγαζουν λιγο παραπανω τις 5000 εναντι των 4000. Οι διαφορες ειναι ακομα μικροτερες απο αυτες που δειχνουν. 4070super = 5070 με λιγα λογια +-1fps. 

Τραγικό, αλλά και πάλι κοίτα rt perfomance.Ακόμα και έτσι,1-4% λολ.Κατανάλωση δε σχολιάζουμε καν..

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Εκτος αν δεν εχει σκοπο να βγαλει κομματια και εβγαλε καποια για αυτους που αγοραζουν Nvidia με κλειστα ματια (βλεπε 3050).

Τι έπαθες; Αφού βάζει κάτω 4070 super που έχει η φθηνότερη 800 ευρώ! Μια χαρά θα είναι η τιμή της στα 800, μη σου πω ευκαιρία!

Ειρωνεύομαι φυσικά

• Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ρε σεις τα review της 5070=4090perf.😋 τι ώρα είναι ?

Για αυτό ανεβήκαν οι τιμές βλέπει ο έμπορος 4090=5070 και μετά αισχροκέρδει και βλέπεις τέτοια ποσά η 5070 α ρε Τζένσεν 🤣

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτο πάντως με την καταναλωση δεν το εχω καταλάβει. Οτι πάει καιει λέμε στα αυτοκινητα. Το να θέλεις ενα αμαξι με 500 αλογα αλλά να καιει λιγότερο απο το παλιο μοντέλο με τα 400 είναι λίγο οξύμωρο. Αν θέλεις οικονομικό αμάξι παίρνεις Yaris. Αν θέλεις κάτι γρήγορο και φυσικά πλέον το καυσιμο περναει σε δευτερη μοίρα, παίρνεις RS6.

Προφανως και τα τσιπάκια έχουν φτάσει στα ορια τους και βγαζουν δυναμη με ρευμα. Σε μια καρτα σαν την 5090 που δίνεις 3500-4κ να την παρεις, ε δεν νομιζω οτι κανουν διαφορα τα 450 με τα 600 watts. Καθαρά προσωπικά ας τράβαγε και 1000 και να ειχε ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Αλλιως πας σε κατι πιο νορμαλ. Προσωπικά μου φαίνεται εντελώς παράλογη η γκρινια για την καταναλωση. Για τα ροπς, τα βυσματα κλπ κλπ να το δεχτω.

Τωρα τα σχολια περι σκουπιδιων κλπ κλπ... Ασχολιαστα. Δεν ειχαν ολοι 4090 που και αυτοι μπορει να βρουν λογους όπως έγραψαν ηδη κάποιους ωστε να πανε σε 5090. Εγω απο 3090Ti προφανως και ειχα γιγαντια διαφορα. Αν εβρισκα πχ καλη υλοποιηση σε 4090 οπως είναι τωρα το έργο και μιλάμε παντα καινουργια, θα ήθελα 2500 για πλάκα οταν σχεδον 2κ δινουν τις μτχ και πολύ καλα κανουν γιατί αυτη ειναι η τιμη τους με τη δεδομενη κατάσταση οσο και αν δεν αρεσει. Ε οχι. Θα δωσω άλλο ενα χιλιαρικο αφου μπορω και θα παω στο καινουργιο. Και όπως ηδη εγραψε συμφορουμιτης μας κι εγω πιστευω οτι οι διαφορές θα μεγαλώσουν σε λιγο καιρο. Οπότε μην το παίζετε πονηροι καποιοι και οι υπολοιποι είμαστε χαζοι. Γουσταρουμε και το κανουμε. Δεν βρισκετε λογο δεν το κανετε. Τοσο απλα.

• Like 2
  • Confused 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Εκτος αν δεν εχει σκοπο να βγαλει κομματια και εβγαλε καποια για αυτους που αγοραζουν Nvidia με κλειστα ματια (βλεπε 3050 BlurayMoviesGreece).

fixed🙂

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DIM1000 είπε

Αυτο πάντως με την καταναλωση δεν το εχω καταλάβει. Οτι πάει καιει λέμε στα αυτοκινητα. Το να θέλεις ενα αμαξι με 500 αλογα αλλά να καιει λιγότερο απο το παλιο μοντέλο με τα 400 είναι λίγο οξύμωρο. Αν θέλεις οικονομικό αμάξι παίρνεις Yaris. Αν θέλεις κάτι γρήγορο και φυσικά πλέον το καυσιμο περναει σε δευτερη μοίρα, παίρνεις RS6.

Προφανως και τα τσιπάκια έχουν φτάσει στα ορια τους και βγαζουν δυναμη με ρευμα. Σε μια καρτα σαν την 5090 που δίνεις 3500-4κ να την παρεις, ε δεν νομιζω οτι κανουν διαφορα τα 450 με τα 600 watts. Καθαρά προσωπικά ας τράβαγε και 1000 και να ειχε ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Αλλιως πας σε κατι πιο νορμαλ. Προσωπικά μου φαίνεται εντελώς παράλογη η γκρινια για την καταναλωση. Για τα ροπς, τα βυσματα κλπ κλπ να το δεχτω.

Τωρα τα σχολια περι σκουπιδιων κλπ κλπ... Ασχολιαστα. Δεν ειχαν ολοι 4090 που και αυτοι μπορει να βρουν λογους όπως έγραψαν ηδη κάποιους ωστε να πανε σε 5090. Εγω απο 3090Ti προφανως και ειχα γιγαντια διαφορα. Αν εβρισκα πχ καλη υλοποιηση σε 4090 οπως είναι τωρα το έργο και μιλάμε παντα καινουργια, θα ήθελα 2500 για πλάκα οταν σχεδον 2κ δινουν τις μτχ και πολύ καλα κανουν γιατί αυτη ειναι η τιμη τους με τη δεδομενη κατάσταση οσο και αν δεν αρεσει. Ε οχι. Θα δωσω άλλο ενα χιλιαρικο αφου μπορω και θα παω στο καινουργιο. Και όπως ηδη εγραψε συμφορουμιτης μας κι εγω πιστευω οτι οι διαφορές θα μεγαλώσουν σε λιγο καιρο. Οπότε μην το παίζετε πονηροι καποιοι και οι υπολοιποι είμαστε χαζοι. Γουσταρουμε και το κανουμε. Δεν βρισκετε λογο δεν το κανετε. Τοσο απλα.

Η σχέση σου με τη τεχνολογία των Η/Υ είναι μάλλον πολύ μακρινή. Στους Η/Υ συνηθίζουμε να έχουμε +50% επιδόσεις στο ίδιο power envelope κάθε 2-3 χρόνια. Οπότε όχι η σύγκριση με αυτοκίνητα και άλογα είναι το λιγότερο ατυχής.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, malakudi είπε

Τι έπαθες; Αφού βάζει κάτω 4070 super που έχει η φθηνότερη 800 ευρώ! Μια χαρά θα είναι η τιμή της στα 800, μη σου πω ευκαιρία!

Ειρωνεύομαι φυσικά

Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις....
Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι οσοι προσφατα προλαβαν 4070S κοντα στα 600€ ηταν τυχεροι, για οσους περιμεναν να δουν τι θα γινει με 9070 5070 πεταξε το πουλακι γιατι πλεον οι τιμες ξεφυγαν και στις 4000.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Η σχέση σου με τη τεχνολογία των Η/Υ είναι μάλλον πολύ μακρινή. Στους Η/Υ συνηθίζουμε να έχουμε +50% επιδόσεις στο ίδιο power envelope κάθε 2-3 χρόνια. Οπότε όχι η σύγκριση με αυτοκίνητα και άλογα είναι το λιγότερο ατυχής.

Ευτυχως περιμενα εσενα το φοστηρα να μου το επισημανει. Να σαι καλα. Προφανως όπως εγραψα και τα τσιπακια τα εχουν τεντωσει. Αν δεν αλλαξει κατι δραστικο δεν... Και πάλι όμως οτι συνηθιζεται ξεσυνηθιζεται για χ λογους. Η 5090 όπως είπε ο ιδιος ο πετσας οταν ανεβασε την τιμη, είπε είναι προιον για λιγους. Προφανως για τους λογους που συζηταμε. Αφορα αυτους που δεν θα γκρινιαξουν για το οτι τραβαει 600watts. Εμενα είναι το τελευταιο που με νοιαζει. ΚΑι αν μπορουσε να φτάσει 50% παραπανω και να καιει 1000 το ιδιο θα μου εκανε. Για τα δικα σου κριτιρια λοιπόν δεν κανει. Για τα δικα μου μια χαρα. Τοσο απλα.

• Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις....
Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι οσοι προσφατα προλαβαν 4070S κατω απο 600€ ηταν τυχεροι, για οσους περιμεναν να δουν τι θα γινει με 9070 5070 πεταξε το πουλακι γιατι πλεον οι τιμες ξεφυγαν και στις 4000.

Είπες τόσα πολλά που έχει χαθεί η μπάλα και δεν έχω όρεξη κιόλας. Θα το πιεις όλο το ποτήρι πάντως. Η πράσινη παίρνει τη χλεύη που της αξίζει απ' όλα τα μέσα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...