thn Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Γιατί δεν κάνετε την παραγγελία τηλεφωνικά; Με 30% προκαταβολή? Τακτική απόλυτα αποδεκτή από το πλαίσιο και γενικά αποδεκτή από πλαίσιο και κοινά χρησιμοποιείται σε όλη την αγορά. Την μητρική μου εγώ έτσι την πήρα, και την παρέλαβα μετά από σχεδόν 1,5 μήνα.
nazarene Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) @fremendog Ετσι οπως το εθεσες νομισα οτι μιλαγες για Πλαισιο, η γνωμη μου ειναι οτι κανεις ζυγιζει τις επιλογες του και αποφασιζει, προσωπικα αγορασα 5090 ventus 2800 και τωρα εχει 3100, φυσικα εχω την 4090 στο rig μου οπου θα πωληθει οταν ερθει η 5090, αν δεν ειχα καρτα ισως να ημουν ανυπομονος, ξαναεγραψα οτι αυτο οπου λες οτι κανει το πλαισιο. εχει συμβει σε εμενα με αγορα προ 4 μηνων απο το site της ek waterblock για am5 και ακομα να παραλαβω και το προιον ηραν σε status available 2 λεπτά πριν, thn είπε Γιατί δεν κάνετε την παραγγελία τηλεφωνικά; Με 30% προκαταβολή? Τακτική απόλυτα αποδεκτή από το πλαίσιο και γενικά αποδεκτή από πλαίσιο και κοινά χρησιμοποιείται σε όλη την αγορά. Την μητρική μου εγώ έτσι την πήρα, και την παρέλαβα μετά από σχεδόν 1,5 μήνα. Και ο λογος ποιος ειναι δεν κατανοω αλλαζει κατι; Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από nazarene
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, thn said: Γιατί δεν κάνετε την παραγγελία τηλεφωνικά; Με 30% προκαταβολή? Τακτική απόλυτα αποδεκτή από το πλαίσιο και γενικά αποδεκτή από πλαίσιο και κοινά χρησιμοποιείται σε όλη την αγορά. Την μητρική μου εγώ έτσι την πήρα, και την παρέλαβα μετά από σχεδόν 1,5 μήνα. Για το συγκεκριμένο προϊόν δεν το δέχονται αυτό με την προκαταβολή. Εξόφληση ολοκλήρου του ποσού για σειρά προτεραιότητας ουσιαστικά... Αυτό που θα έπρεπε να κάνει το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο, είναι να κάνεις την παραγγελία σου και να σου δεσμεύει, όχι να σου τραβαει τα χρήματα μέχρι όντως να παραλάβει. Όπως κάνει ουσιαστικά το Amazon αν δεν κάνω λάθος. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Alex21121988 2
nazarene Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Για το συγκεκριμένο προϊόν δεν το δέχονται αυτό με την προκαταβολή. Εξόφληση ολοκλήρου του ποσού για σειρά προτεραιότητας ουσιαστικά... Αυτό που θα έπρεπε να κάνει το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο, είναι να κάνεις την παραγγελία σου και να σου δεσμεύει, όχι να σου τραβαει τα χρήματα μέχρι όντως να παραλάβει. Όπως κάνει ουσιαστικά το Amazon αν δεν κάνω λάθος. Τοτε γιατι δεν παραγγελνεις απο amazon, εκει ομως λογω αλλαγης τιμης αποθεματος κλπ επειδη δεν εχει τραβηξει χρηματα ακυρωνεται ηπαραγγελια σου no questions asked, και φαντασου να περι μενεις καρτα και να παρεις στο τελος απο τα τρια το ******, εμενα με απωθει ενα τετοιο καταστημα προτιμω Πλαισιο, Caseking κλπ παρα να παιζω darts αν θα ερθει το προιον στην προσφορα γιατι αυτο ειναι και οχι παραγγελια του amazon
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 24 minutes ago, nazarene said: Τοτε γιατι δεν παραγγελνεις απο amazon, εκει ομως λογω αλλαγης τιμης αποθεματος κλπ επειδη δεν εχει τραβηξει χρηματα ακυρωνεται ηπαραγγελια σου no questions asked, και φαντασου να περι μενεις καρτα και να παρεις στο τελος απο τα τρια το ******, εμενα με απωθει ενα τετοιο καταστημα προτιμω Πλαισιο, Caseking κλπ παρα να παιζω darts αν θα ερθει το προιον στην προσφορα γιατι αυτο ειναι και οχι παραγγελια του amazon Όντως το κάνει αυτό το Amazon; Δεν κλειδώνει στην τιμή που αγόρασες; Και ας είναι ρε παιδί μου δέσμευση και όχι τράβηγμα χρημάτων.
Sarandis Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δεν ξέρω πως το βαφτίζει, εμένα ο λογαριασμός μου είναι -1500 πάντως. Invoice δεν υπάρχει, λέει βγαίνει όταν αποσταλεί το προϊόν.
thn Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Αν δεν βγει παραστατικό τα χρήματα σου είναι στην καρτέλα σου σαν πιστωτικό. Εννοείται μπορείς να τα πάρεις. Και δεν μπορεί να βγάλει παραστατικό για κάτι που δεν έχει γίνει καταχώρηση στην αποθήκη τους, όπως και δεν μπορεί να δεσμευτούν τα χρήματα για κάτι που η αποθήκη του είναι 0 ή δεν το έχει δεσμεύσει συστημικά και μετά τιμολογισει.
nazarene Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 53 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Όντως το κάνει αυτό το Amazon; Δεν κλειδώνει στην τιμή που αγόρασες; Και ας είναι ρε παιδί μου δέσμευση και όχι τράβηγμα χρημάτων. If your order has been cancelled by Amazon you have not ‘paid for it.’ If you read Amazon’s terms and conditions, Amazon does not charge your credit card for the purchase until the item actually ships. When you complete a purchase, Amazon places a temporary ‘hold’ on your credit card which your credit card company does not process until Amazom notifies them that the purchase has shipped. If the order is cancelled, the hold is released in a matter of days and the $$ are omce again available on yoir credit card. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα