Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Aρχίζεις να κοκκινίζεις τελευταία.Θα βάλω τον Blu να σε στρώσει με upscale/DLSS4 επιχειρήματα πριν ξεφύγεις τελείως στην κόκκινη μεριά..

Όχι ποτέ δεν ήμουν πράσινος η κόκκινος η μπλε. Αν μου έλεγες 1000 μια 5080 και 700 μια 9080 με ίδιες επιδόσεις σε όλα με δυνατό fsr 4 θα πήγαινα στην δεύτερη χωρίς καν να το σκεφτώ. Αλλά θέλω όλο το πακέτο τα dlss fg είναι απαραίτητα παντού οπότε δεν είναι μόνο το raster αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Το dlss 4 είναι καταπληκτικο αλλά περιμένω και το fsr 4 να δώσει δυνατό upscaling. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Arkin said:

Όχι ποτέ δεν ήμουν πράσινος η κόκκινος η μπλε.

Δεν είσαι, αλλά σε κάθε "μετακόμιση" ανεβαίνεις στο hype train σαν να μην υπάρχει αύριο. 😛

• Like 5
  • Haha 14
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν είσαι, αλλά σε κάθε "μετακόμιση" ανεβαίνεις στο hype train σαν να μην υπάρχει αύριο. 😛

Έτσι πρέπει για το νέο πράγμα που είναι άλλο πράγμα. Ο πρώτος καιρός βέβαια μετά απλά απολαμβάνεις το hardware και τα παιχνίδια και μεταφερομαστε στο pc gaming. Χωρίς hype χωρίς ενθουσιασμό χάνεις αυτό που προσπαθουμε να κρατήσουμε από την παιδική ηλικία αλλά είναι ανέφικτο να κρατήσεις το ίδιο level όσο μεγαλώνεις μικραίνει λίγο λίγο. 

• Like 3
  • Haha 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έτσι πρέπει για το νέο πράγμα που είναι άλλο πράγμα. Ο πρώτος καιρός βέβαια μετά απλά απολαμβάνεις το hardware και τα παιχνίδια και μεταφερομαστε στο pc gaming. Χωρίς hype χωρίς ενθουσιασμό χάνεις αυτό που προσπαθουμε να κρατήσουμε από την παιδική ηλικία αλλά είναι ανέφικτο να κρατήσεις το ίδιο level όσο μεγαλώνεις μικραίνει λίγο λίγο. 

Αντε ομως να μικρυνει εντελως γιατι ακουμπησαμε 50 και ακομη τα σταζουμε αδρα.. Αργει; 😌🥲🫠

Ποσες φορες ειπα never again και παλι πεφτω στα βαρια και θελω απεξαρτηση..

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Αντε ομως να μικρυνει εντελως γιατι ακουμπησαμε 50 και ακομη τα σταζουμε αδρα.. Αργει; 😌🥲🫠

Ποσες φορες ειπα never again και παλι πεφτω στα βαρια και θελω απεξαρτηση..

Ο καθενας καπου τα δινει δεν πειραζει. Γενικα σαν καταναλωτες οταν δινεις ενα ποσο δεν θες να νιωθεις οτι ο αλλος σε κλεβει η εχεις πιαστει κοροϊδο. Μπορει να δωσεις 2000 και να πεις εκανα τρομερο deal η 500 ευρω και να πεις εκανα χαλια αγορα. Εδω με αυτα που συμβαινουν με τις 5000 το παραξηλωσαν ενα λαθος μετα το αλλο και τελειωμο δεν εχει. Εγω μια απεξαρτηση απο την αγορα παιχνιδιων θελω αλλο κολλημα και αυτο μην δω καλη προσφορα θα αγορασω και ας ξερω οτι θελω ακομα 10 ζωες για να τα παιξω ολα. Αλλα χαλαλι ενα χομπι εχουμε το γουσταρουμε οποτε οτι μας κανει να νιωθουμε σαν μικρα παιδια μονο πεταμενα χρηματα δεν θεωρω οτι ειναι. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Ο καθενας καπου τα δινει δεν πειραζει. Γενικα σαν καταναλωτες οταν δινεις ενα ποσο δεν θες να νιωθεις οτι ο αλλος σε κλεβει η εχεις πιαστει κοροϊδο. Μπορει να δωσεις 2000 και να πεις εκανα τρομερο deal η 500 ευρω και να πεις εκανα χαλια αγορα. Εδω με αυτα που συμβαινουν με τις 5000 το παραξηλωσαν ενα λαθος μετα το αλλο και τελειωμο δεν εχει. Εγω μια απεξαρτηση απο την αγορα παιχνιδιων θελω αλλο κολλημα και αυτο μην δω καλη προσφορα θα αγορασω και ας ξερω οτι θελω ακομα 10 ζωες για να τα παιξω ολα. Αλλα χαλαλι ενα χομπι εχουμε το γουσταρουμε οποτε οτι μας κανει να νιωθουμε σαν μικρα παιδια μονο πεταμενα χρηματα δεν θεωρω οτι ειναι. 

Εννοειται οτι στο βαθμο που δεν επηρεαζουμε με τις επιλογες μας τις ζωες αλλων, κανουμε οτι θελουμε.. Τον πονο μας λεμε εδω μεσα που αλλου να μας ακουσουν; 😜

θα μας φτασουν ολους στο ψυχολογικο μας οριο οπως το πανε.. Εχει παραγινει το κακο..

5 ώρες πριν, csaris είπε

Με τις 2 τελευταιες εκκοσεις εχω φαει bs στο installation. Σβηνει το μονιτορ, αλλα δεν ανοιγει ποτε. Απο πισω περναει ο driver κανονικα ομως ή αν τον περασεις 2η φορα απο πανω δεν το κανει. Εχει καποιο θεμα με τα μονιτορς με υψηλο refresh rate λενε... 240hz εδω..

Δοκιμασα και στο laptop που εχει 240Hz αλλα θεμα δεν ειχα οποτε δεν αλλαζω ουτε εκει

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Εννοειται οτι στο βαθμο που δεν επηρεαζουμε με τις επιλογες μας τις ζωες αλλων, κανουμε οτι θελουμε.. Τον πονο μας λεμε εδω μεσα που αλλου να μας ακουσουν; 😜

Οπως το πανε ομως θα μας φτασουν ολους στο ψυχολογικο μας οριο οπως το πανε.. Εχει παραγινει το κακο..

Δοκιμασα και στο laptop που εχει 240Hz αλλα θεμα δεν ειχα οποτε δεν αλλαζω ουτε εκει

εγώ τα πούλησα όλα πήρα 2 λαπτοπ και ηρέμησα ούτε ψάχνομαι ούτε τίποτα και είδα και λεφτά στην τσέπη 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GPU,aircon και φουρνάκι ρε αχάριστοι 3 σε 1 και δοαμαρτυρεστε μετά για κάνα χαμένο rop και καμια μαύρη οθόνη, τι είστε εσείς ρε;

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Haha 11
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

4090 Ηθελε , ουτε 3080ti δεν πιανει . Ξεφτιλα 

ε ναι. γιατι αν ηταν πραγματικη 5070 ισως επιανε την 3080ΤΙ.
ειναι μια 5060 (ουτε καν ΤΙ) με ονομασια 5070

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Τα reviews της 5070, 4 του μήνα βγαίνουν λόγω NDA.

Εκανε λαλακία το TPU με NDA ή είναι ότι να ναι score αυτό με βάση φήμες?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι αυτη ειναι εδω και λιγο καιρο. 

πρεπει να μην τρέχει το nvidia app να φανταστώ για να δουλέψει σωστά ή δεν παίζει ρόλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...