Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, fremendog είπε

Αν ήξερα και πώς γίνεται αυτό, καλά θα ήταν. 😂

Κατέβασε το msi afterburner και από εκεί μπορείς να το κάνεις.Θα βρεις βοηθητικά  video στο youtube ένα σωρό.Δεν είναι τιποτα

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 minutes ago, fremendog said:

Παιδιά, μπορεί - θερμή παράκληση - να μου θυμίσει κάποιος το σωστό αριθμό ROPs, που πρέπει να έχει η 5090;

Είμαι εντάξει;

2025-03-02-020619.png

Εντάξει είσαι ✌️

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Μην ξεχάσετε την ασφάλεια και την πυρασφάλεια.

Μπορώ να σας κάνω ένα πακέτο ασφαλείας σπιτιού και για φωτιά. Δεν θα σας καλύπτει βέβαια σε περίπτωση που αυτή ξεκινήσει από καμία κάρτα αλλά σιγά μην γίνει κάτι τέτοιο 

• Haha 2
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να δούμε την καθιέρωση του path tracing με τίποτα με τέτοιες τιμές και διαθεσιμότητες.

Κανένας developer δεν πρόκειται να ασχοληθεί εκτός και αν τον πληρώσουν χρυσαφι.

Το ΑΙ χαντάκωσε το PC gaming.

• Like 3
Δημοσ.

Nvidia Releases Hotfix for another black screen issue

If you’re not experiencing such problems, or you’re not using DisplayPort for a monitor, then there’s most likely no reason to install this hotfix, which is based on the latest 572.60 Game Ready release. The hotfix only addresses this single problem, and judging from the comments on the NVIDIA Subreddit, this issue was quite common.

NVIDIA has had several problems with the drivers recently, mostly related to the launch of the RTX 50 series and multiple drivers that were released alongside each launch. Some users say that the quality of NVIDIA drivers has dropped, and they have not experienced such issues before. Have you had a similar experience with the latest drivers?

GeForce Hotfix Driver Version 572.65

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Πάντως σε 2 χρόνια από τώρα οι αγγελίες για την σειρά 50xx θα θυμίζουν αγγελίες iPhone, απλά αντί για % μπαταρίας θα αναγράφει το % των ROPs.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γνωμη μου ειναι οτι  οσοι εχετε παρει τα νεα σαπακια της nvidia , ειναι χρυση ευκαιρια  να βγαλετε κερδος με το παραπανω πουλωντας τες ,για να μην βρεθειτε προ εκπληξεων με τα προβληματα που παρουσιαζωνται . 

Επεξ/σία από Sensible
Δημοσ.

Οι αγγελίες των 5000 θα πρέπει

Nα έχουν video από gpuz με τον κάτοχο να κρατάει την κάρτα ώστε να φαίνονται τα rops. 

Να αναγράφουν ότι δεν υποστηρίζει physx και σε πιο παιχνίδι ή να δίνονται μαζί με καμία 750ti παρέα. 

Να συνοδεύονται με καμία ώρα gaming βίντεο ώστε να ξέρει ο αγοραστής ότι δεν υπάρχει θέμα black screen. 

Επίσης ένα live ώστε να δείχνει το κούμπωμα για να δει ο αγοραστής για αλλοιώσεις. 

Τέλος δική μου πρόταση για αυτόν που την πουλάει και μια κολοτουμπα στον αέρα με την κάρτα να αχνοφαίνεται στο background να είναι σε παιχνίδι και δίπλα το gpu z. 

Πετσινος rules. Ποτέ στη ζωή δεν ένιωθες πιο ζωντανός αγοράζοντας κάτι και ποτέ δεν ένιωθες πιο αβέβαιος αγοράζοντας κομμάτι hardware από τις αγγελίες. Πετσινε αι σιχτιρ λέμε. 

• Haha 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Nvidia Releases Hotfix for another black screen issue

If you’re not experiencing such problems, or you’re not using DisplayPort for a monitor, then there’s most likely no reason to install this hotfix, which is based on the latest 572.60 Game Ready release. The hotfix only addresses this single problem, and judging from the comments on the NVIDIA Subreddit, this issue was quite common.

NVIDIA has had several problems with the drivers recently, mostly related to the launch of the RTX 50 series and multiple drivers that were released alongside each launch. Some users say that the quality of NVIDIA drivers has dropped, and they have not experienced such issues before. Have you had a similar experience with the latest drivers?

GeForce Hotfix Driver Version 572.65

Με τις 2 τελευταιες εκκοσεις εχω φαει bs στο installation. Σβηνει το μονιτορ, αλλα δεν ανοιγει ποτε. Απο πισω περναει ο driver κανονικα ομως ή αν τον περασεις 2η φορα απο πανω δεν το κανει. Εχει καποιο θεμα με τα μονιτορς με υψηλο refresh rate λενε... 240hz εδω..

10 ώρες πριν, fremendog είπε

Παιδιά, μπορεί - θερμή παράκληση - να μου θυμίσει κάποιος το σωστό αριθμό ROPs, που πρέπει να έχει η 5090;

Είμαι εντάξει;

2025-03-02-020619.png

Κομπλε εισαι απλα εχει ενα bug ο driver εκει με το power.

fyi εχει ενα bug ο driver εκει με το power. Oρισμενες φορες κολλαει και γραφει ενα μηνυμα "pls try again later" και δεν μπουσταρει η καρτα. Οποτε μην το πειραξεις το power απο εκει, μονο απο το msi ab.

Το auto tune που λεει δουλευει κομπλε... Εμενα μου τo παει +146/200mhz. 

Aπλα τσεκαρε το ρολοι που δουλευει η καρτα ingame. Αν σου παιζει 2485mhz κολλημενο εχει φαει to σκαλωμα ο driver.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
21 minutes ago, Arkin said:

Πετσινε αι σιχτιρ λέμε. 

Aρχίζεις να κοκκινίζεις τελευταία.Θα βάλω τον Blu να σε στρώσει με upscale/DLSS4 επιχειρήματα πριν ξεφύγεις τελείως στην κόκκινη μεριά..

• Haha 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...