Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο Thread είμαι νέος εδω και θα ήθελα μια άποψη για την Gigabyte σχετικά με την aorus master 5090. Γενικά με την εταιρία εγώ δεν είχα κανένα θέμα η 980ti υλοποίηση που έχω είναι λειτουργικότατή. Έχω δει ενα review της κάρτας και ανέφεραν καλά πραγματάκια αλλα με την πάροδο των χρόνων δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί σαν εταιρία. Thanks!!! Για τιμές  το αφήνουμε ασχολίαστο σαν εταιρεία και υλοποιήση θα με ενδιέφερε.

Επεξ/σία από Heavside
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Heavside είπε

Καλησπέρα στο Thread είμαι νέος εδω και θα ήθελα μια άποψη για την Gigabyte σχετικά με την aorus master 5090. Γενικά με την εταιρία εγώ δεν είχα κανένα θέμα η 980ti υλοποίηση που έχω είναι λειτουργικότατή. Έχω δει ενα review της κάρτας και ανέφεραν καλά πραγματάκια αλλα με την πάροδο των χρόνων δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί σαν εταιρία. Thanks!!! Για τιμές  το αφήνουμε ασχολίαστο σαν εταιρεία και υλοποιήση θα με ενδιέφερε.

Εχει περασει διαφορα σταδια απο τοτε που ειχες εσυ 980ti...

Θα σου πω για τις τελευταίες σχετικα γενιες:

Στις 3000 ηταν χάλια.

Στις 4000 ηταν απο τις καλύτερες.

Στις 5000, στα χαμηλα μοντελα πασχει, στην Master που κοιτας εσυ ειναι ισως ή καλύτερη Αερόψυκτη υλοποίηση της αγορας αυτη τη στιγμη, σιγουρα καλύτερη απο Astral, κονταροχτυπιεται με την Suprim.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/2/2025 στις 9:56 ΜΜ, DIM1000 είπε

Μα πως γινεται αυτο ρε παιδια? Εχω τη μεζονετα για κουτι και οριακα φτανει να γινει αυτο. Τα καλωδια ειναι τοσο σκληρα που και πιο πισω να το στριψεις θα τραβαει κσι το φις. Εμενα εκατσε πολυ καλα αλλα σε κουτι που χωραει ευκολα ενα full tower μεσα. Οτι να ναι.

@whiteman7Φιλε να το ευχαριστηθεις το θηριο. Καλο λιωσιμο. Μεγεια!

Ανοιχτό κουτί. Η μόνη λύση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε

Ανοιχτό κουτί. Η μόνη λύση.

Στο obsidian χωραει μια χαρα να μην κανεις γωνια. Αλλα μιλαμε για super tower η ultra tower δεν ξερω τελος παντων πως το λενε αυτο. Οταν το 90% ομως χρησιμοποιει midi towers πως προτεινουν κατι τετοιο. Στο panzer evo πχ που ειναι το δευτερο συστημα και ειναι big tower δεν θα χωραγε. Θα ηθελε οντως ανοικτο κουτι η αποστατες και μακριες βιδες για το τζαμι. 

2 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Εχει περασει διαφορα σταδια απο τοτε που ειχες εσυ 980ti...

Θα σου πω για τις τελευταίες σχετικα γενιες:

Στις 3000 ηταν χάλια.

Στις 4000 ηταν απο τις καλύτερες.

Στις 5000, στα χαμηλα μοντελα πασχει, στην Master που κοιτας εσυ ειναι ισως ή καλύτερη Αερόψυκτη υλοποίηση της αγορας αυτη τη στιγμη, σιγουρα καλύτερη απο Astral, κονταροχτυπιεται με την Suprim.

Κι εγω εχω δει να τη χαρακτηριζουν την καλυτερη 5090. Για τη master παντα. 

Επεξ/σία από DIM1000
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Heavside είπε

Καλησπέρα στο Thread είμαι νέος εδω και θα ήθελα μια άποψη για την Gigabyte σχετικά με την aorus master 5090.

Είναι η μοναδική εταιρεία αν δεν κάνω λάθος που σου προσφέρει 4χρόνια εγγύηση(η Zotac συνολικά 5),με την αγορά.

Την κάνεις register στο site της εταιρείας και έχεις πάρε δώσε μαζί τους

https://global.aorus.com/event-detail.php?i=764

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Είναι η μοναδική εταιρεία αν δεν κάνω λάθος που σου προσφέρει 4χρόνια εγγύηση(η Zotac συνολικά 5),με την αγορά.

Την κάνεις register στο site της εταιρείας και έχεις πάρε δώσε μαζί τους

https://global.aorus.com/event-detail.php?i=764

Ναι και σε άλλα τους προιόντα πέρα απο κάρτες είχα πάντοτε άριστη συνεννόηση συγκριτικά με άλλα brands όπως asus... απλά για την 5090 πέρα απ'τη founders και την astral δύσκολα να βρείς υλικό... Ελπίζω να βγεί καλή και να μην πέσω θύμα χαμένων ROPs αναμένουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α ρε Mystems όταν σου έστειλα για να μου βρεις καρτούλα, τίποτα... μια ξύλινη απάντηση στο mail μου. Εγώ που σου έχω χτίσει... όχι όροφο, έναν αριθμό πιο δίπλα στην Φραντζή σε πήγα σε νέο κτίριο...

Όσο αφορά τους AMD, μια ζωή προβλήματα με τις μνήμες ή με τα Windows, και μετά μας λέτε fan boys της Intel που δεν θέλουμε να βρωμίσουμε τα σπλάχνα του συστήματος μας με Burnyzen....Στους μπλε πετάς εκεί ότι ψαροκασέλα μνήμη υπάρχει και απλώς γίνεται η δουλειά. Εντάξει, με λίγη οξείδωση και αρκετά παραπάνω Watts ενίοτε αλλά τι σας νοιάζει; Εσείς πληρώνετε τον λογαριασμό;

Εδώ ρε θα βάλουμε τον θερμοπομπό την 5090 μέσα μας (ελπίζω τουλάχιστον), στο cpu θα φοβηθούμε; Όχι βέβαια. :D Tα έχουμε ξαναπεί, ένας πραγματικός άντρας δεν φοβάται να τα χάσει όλα.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...