Nefpitou99 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:02 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:02 πμ 2 λεπτά πριν, Westbaum είπε 😦 Μην δείχνετε τέτοια πράματα, το Πλαίσιο θα την πάει στα 4κ ευρώ μέχρι άυριο. 4
azazil1190 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:16 πμ 17 λεπτά πριν, Westbaum είπε 😦 Ναι σίγουρα πρέπει να πάρουμε το κομμάτι του safedisk σαν κομμάτι αναφοράς.😆 Κομμάτι θνητό αλλά συνάμα διαλεχτό σε μπιναρισμα από την άσους με ln2. Μιλάω για τα παραπάνω αποτελέσματα.
harderos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:21 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:21 πμ (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, nazarene είπε Μακάρι αλλά η ventus 5090 που έχω παραγγείλει δεν την έχω βρει πουθενά στο νετ κάπου σε review ή οτιδήποτε, και έχω και τους άλλους κόπανους της EK ενα waterblock να περιμένω 4 μήνες τώρα Την ανέβασε ένα παλικάρι στο nvidia reddit τις προάλλες, είχε και τεστάκι με νούμερα μέσα. (με πρόλαβε ο φίλος νωρίτερα) Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:22 πμ από harderos 1
Westbaum Δημοσ. Πέμπτη στις 10:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:24 πμ 7 minutes ago, azazil1190 said: Ναι σίγουρα πρέπει να πάρουμε το κομμάτι του safedisk σαν κομμάτι αναφοράς.😆 Κομμάτι θνητό αλλά συνάμα διαλεχτό σε μπιναρισμα από την άσους με ln2. Μιλάω για τα παραπάνω αποτελέσματα. Πόσο είχες σε αυτά τα bench όταν είχες την Astral;
nazarene Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 πμ 3 λεπτά πριν, harderos είπε Την ανέβασε ένα παλικάρι στο nvidia reddit τις προάλλες, είχε και τεστάκι με νούμερα μέσα. (με πρόλαβε ο φίλος νωρίτερα) Πάντως καλά λόγια έγραψε ο κάτοχος στα σχόλια, ε σε full load ακούγονται οι ανεμιστήρες, οκ άλλοι την βρίσκουν άσχημη, γούστα είναι αυτά εμένα μου φαίνεται άψογη ιδανικά να μην είχε διχρωμία αλλά full black, το οτι ΔΕΝ έχειRGB είναι τέλειο για τα γούστα μου, αν θα είναι θορυβώδης δεν με ενδιαφέρει καν με το VR headset και βόμβα να σκάσει δεν έχω αίσθηση της πραγματικότητας αλλά άλλοι παίζουν σε οθόνη και με το αυτί κολλημένο στο σασί οπότε έκαστος και η χρήση όπου κάνει
azazil1190 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:45 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:45 πμ 17 λεπτά πριν, Westbaum είπε Πόσο είχες σε αυτά τα bench όταν είχες την Astral; Δεν έτρεξα .Αλλά τα σκορ δεν τα φτάνεις του safedisk. Είναι καρα μπιντ κομμάτι από μαμά asus και τρέχει με άζωτο 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Έτσι θα κυκλοφορούμε σε λίγο 💀👀 Eγω το αντίθετο .Μόλις την πήρα στα χέρια μου έτρεχα να την βάλω στο pc. 1 2
Jargon Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 πμ Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι το gaming ως πηγή εισοδήματος για την NVIDIA (approx 6%)......δεν πάνε καλά τα πράγματα. Αν της έρθει μια μέρα αν ανακοινώσει......σταματάμε τις gaming cards δεν θα μου κάνει εντύπωση...μόνο αν υπάρχει νομικό ζήτημα δεν ξέρω. 6
Aris-leme Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 πμ (επεξεργασμένο) Δηλ επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από DATA Center να αφήσουν 2.5+ δισεκατομμύρια ξαναλέω δισεκατομμύρια!!!!! Αν με βρείτε έναν ινβεστορ που λέει δε θέλει ούτε ένα σεντ παραπάνω αγοράζω μια 5090 στον μπλου Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:38 πμ από Aris-leme 2
ilos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 μμ Δε πρόκειται να παρατήσει το gaming. Απλά στην επόμενη σειρά εκεί που είχες 100 rops θα έχεις τα μισά και τα υπόλοιπα θα βασίζονται στην "power of AI" και τα τετραπλά tensor cores με 15x fake frames.🤣 1
rigel72 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:16 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Nefpitou99 said: Μην δείχνετε τέτοια πράματα, το Πλαίσιο θα την πάει στα 4κ ευρώ μέχρι άυριο. To Caseking την εχει εδω και καιρο στα 3,700.... εχει ακομα περιθωρια το Πλαισιο για λιγο παραπανω 🤣 🤣 https://www.caseking.de/asus-rog-astral-geforce-rtx-5090-oc-edition-32768-mb-gddr7/GCAS-650.html Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:17 μμ από rigel72 1
Alex21121988 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 μμ Καλά πάει αυτό. Δεν το στρογγυλεύουν στα 4Κ να τελειώνουμε; 1 1
xartemporas Δημοσ. Πέμπτη στις 02:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:04 μμ https://videocardz.com/newz/galax-rtx-5090-hof-oc-lab-features-38-power-phase-design-room-for-two-16-pin-power-connector 4
firepc Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 μμ 4 ώρες πριν, azazil1190 είπε Θα έρθουν κάποια κομμάτια τις επόμενες δύο εβδομάδες ε ναι, οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι κρίσιμες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα