Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, grevoil είπε

Δεν φταίτε, Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για αν τους κλωτσούν τα κάκαλα, οπότε και 4000-5000 να δίνατε για τις 5090 από εμένα δεν θα ακούγατε κουβέντα, δικά σας λεφτά είναι και μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν.

Εδώ εγώ πληρώνω για να δω τον βάζελο να παίζει μπάλα, και σας ρωτάω τώρα, ποιος έχει ξοδέψει καλύτερα τα λεφτά του εγώ ή εσείς.

Κανεις ότι σε ευχαριστεί σαν ενήλικος μέχρι του σημείου που δεν παρανομείς και φυσικά οι πράξεις σου δν έχουν συνέπεια στους άλλους, για τα υπόλοιπα δεν πέφτει λόγος σε κανέναν εν'ηλικοι είμαστε και άλλοι χωρίς χρήματα μισθωτοι πληρώνουν 500€ το μήνα δόση για να έχουν νοικιασμένο αυτοκίνητο, δεν θα το έκανα  ποτε αλλά δεν έχω κάποιο δικαίωμα να τους κρίνω, σε εσένα σου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν γνωρίζω κανένα παίκτη καμίας ομάδας και αν πετύχω αθλητικά γυρνάω κανάλι ASAP δεν είναι όλα για όλους, και ο υπάλληλος της nova μου έδινε στην ανανέωση όλα τα αθλητικά με ένα € επιπλέον και αρνηθηκα για κάτι που ούτε μου αρέσει και ούτε έχω καμία περιέργεια να μάθω το οτιδήποτε

Επεξ/σία από nazarene
  • Like 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, grevoil είπε

Εδώ εγώ πληρώνω για να δω τον βάζελο να παίζει μπάλα, και σας ρωτάω τώρα, ποιος έχει ξοδέψει καλύτερα τα λεφτά του εγώ ή εσείς.

Αυτός. άντε γεια. 🤣

• Haha 11
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, grevoil είπε

Δεν φταίτε, Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για αν τους κλωτσούν τα κάκαλα,

Α όλα και όλα . Εμένα μου το έχουν κάνει παλιά δύο τρεις φορές τσάμπα.Κάρτα όμως τσάμπα δεν μου δίνουν 😆

• Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, grevoil είπε

Δεν φταίτε, Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για αν τους κλωτσούν τα κάκαλα, οπότε και 4000-5000 να δίνατε για τις 5090 από εμένα δεν θα ακούγατε κουβέντα, δικά σας λεφτά είναι και μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν.

Σκληρος πολυ.

Προτιμουσα μακιτα κρουστικο μεσα στο βολβο για μια ωρα.

• Haha 5
Δημοσ.
Στις 22/2/2025 στις 4:56 ΜΜ, MikeGR7 είπε

Το καλυτερο για καποιον που θελει τελος παντων να δωσει τα λιγοτερα δυνατα χρηματα, ειναι να βρει το μοντελο που εχει τη χαμηλοτερη δυνατη τιμή ΣΗΜΕΡΑ και να την παραγγειλει και οποτε του ερθει (μήνας+) αφου ετσι και αλλιως εχει υπομονή.

Παραδειγμα η 5090 Ventus, με τα ιδια μου τα ματια την ειδα για λιγες ώρες 2200κατι ευρώ. Οποιος προλαβε τον κυριο είδε.

Οποιος ειχε περιμενει, τωρα θα την παρει 2800. Αμα δε παραγγειλει ΤΩΡΑ θα την παρει 3000 και παει λεγοντας.

Δικαιώθηκες πανηγυρικά: έπειτα από βδομάδες, που την είχε σταθερά στα 2.800€, το Πλαίσιο έχει πλέον ανεβάσει την τιμή της Ventus στα 3.100€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...