Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, azazil1190 said:

Για αρχή εχω σκύλο μετανιώσει που την πούλησα. Απορώ ώρες ώρες με το μυαλό μου.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι τους έρχεται απόθεμα μέχρι αρχές Μαρτίου και σου λέει όσοι παραλάβουν θα το βγάλουν στην φορα. Θα μας καλέσουν να μάθουν εάν έχουμε κομμάτια ,φυσικά θα απαντήσουμε θετικά ΑΛΛΑ με 200€ παραπάνω όποιος θέλει άμεσα. Θα έχουν καμία 10αρια κομμάτια και θα γίνει σφαγή.

Λες να παίξουν τόσο επιθετικό μάρκετινγκ; 

Σε φάση, οσοι παραλάβατε πριν τα 200 ευρώ πάνω, το έχετε ήδη διαδώσει, έχω φέρει και άλλα λίγα κομμάτια, αν θέλετε με το κατιτίς παραπάνω... Ακομα πιο γερή ντρίμπλα δηλαδή. Αυτό είναι το 3ο σεναριο. 🤣 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε

Λες να παίξουν τόσο επιθετικό μάρκετινγκ; 

Σε φάση, οσοι παραλάβατε πριν τα 200 ευρώ πάνω, το έχετε ήδη διαδώσει, έχω φέρει και άλλα λίγα κομμάτια, αν θέλετε με το κατιτίς παραπάνω... Ακομα πιο γερή ντρίμπλα δηλαδή. Αυτό είναι το 3ο σεναριο. 🤣 

Γιατί όχι ? Επιχείρηση είναι περισσότερο κέρδος θέλει.

Σου λέει την έχω με 200€ παραπάνω. Όποιος θέλει αγοράζει.

Δημοσ.
Just now, azazil1190 said:

Γιατί όχι ? Επιχείρηση είναι περισσότερο κέρδος θέλει.

Σου λέει την έχω με 200€ παραπάνω. Όποιος θέλει αγοράζει.

Δεν αντιλέγω, πολλές φορές πετυχαίνει όταν αντιλαμβάνεται η αγορά οτί είσαι vulnerable. Και κακά τα ψέματα, έχουμε βοηθήσει πολύ την κατάσταση.

Δηλαδή έχουμε παραγγείλει τουλάχιστον 2, 3 άτομα μόνο από εδώ, (νομίζω κάπου τόσοι έχουν πει πως περιμένουν), και τους ενοχλούμε και με τηλεφωνήματα. Σου λέει αρρωστακια είναι, μήπως να ανεβάσουμε και άλλο; Είμαστε ο μοναδικός μεταπωλητής που actually φέρνει κομμάτια, (έχει κάνει ήδη 2 παραλαβές με 5090) πάμε να τους ματώσουμε λίγο ακόμα, τι 3.4 τι 3.6, τι 3.6, πάμε 3.8. 😆 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

Δεν αντιλέγω, πολλές φορές πετυχαίνει όταν αντιλαμβάνεται η αγορά οτί είσαι vulnerable. Και κακά τα ψέματα, έχουμε βοηθήσει πολύ την κατάσταση.

Δηλαδή έχουμε παραγγείλει τουλάχιστον 2, 3 άτομα μόνο από εδώ, (νομίζω κάπου τόσοι έχουν πει πως περιμένουν), και τους ενοχλούμε και με τηλεφωνήματα. Σου λέει αρρωστακια είναι, μήπως να ανεβάσουμε και άλλο; Είμαστε ο μοναδικός μεταπωλητής που actually φέρνει κομμάτια, (έχει κάνει ήδη 2 παραλαβές με 5090) πάμε να τους ματώσουμε λίγο ακόμα, τι 3.4 τι 3.6, τι 3.6, πάμε 3.8. 😆 

Αυτό !

Το αστείο σενάριο , παραλαμβάνουμε σχετικά άμεσα,βάζεις κάρτα pc αφού φτιάξεις μια καφεδαρα και ανοίγεις gpuz και λείπουν rops😆

@DIM1000Βάλε τα μποτ να πιάσουν σκληρή δουλειά . Να ξετιναξουν το τηλεφωνικό κέντρο του πλαισίου.😆

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.

Αν δούμε missing qifsa rops τότε παίζει να προτιμήσουμε την λύση του tech Jesus Steve, να μας την αγοράσει. Θα βγάλουμε και 500 δολάρια παραπάνω. Αλλά ας μην το σκεφτόμαστε και αυτό τώρα.

Κωλογενιά, ένα καλό δύσκολα βρίσκεις να πεις. Είναι η πρώτη φορά που θα μπει κάρτα στα σπλάχνα του συστήματος και δεν είμαι excited με το upgrade. Ειδικά στην περίπτωση μας που ερχόμαστε από 4090, δεν υπάρχει τίποτα το ουάου στην 5090. 

Πρέπει να καθαρίσω και το κουτί, και απλώς περιμένω την επιβεβαίωση παραλαβής (όταν γίνει anw) για να γίνει και αυτή η τρισβάρετη διαδικασία. Οπότε είμαι λιγότερο excited x2. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Αν δούμε missing qifsa rops τότε παίζει να προτιμήσουμε την λύση του tech Jesus Steve, να μας την αγοράσει. Θα βγάλουμε και 500 δολάρια παραπάνω. Αλλά ας μην το σκεφτόμαστε και αυτό τώρα.

Κωλογενιά, ένα καλό δύσκολα βρίσκεις να πεις. Είναι η πρώτη φορά που θα μπει κάρτα στα σπλάχνα του συστήματος και δεν είμαι excited με το upgrade. Ειδικά στην περίπτωση μας που ερχόμαστε από 4090, δεν υπάρχει τίποτα το ουάου στην 5090. 

Πρέπει να καθαρίσω και το κουτί, και απλώς περιμένω την επιβεβαίωση παραλαβής (όταν γίνει anw) για να γίνει και αυτή η τρισβάρετη διαδικασία. Οπότε είμαι λιγότερο excited x2. 

Το μόνο καλό που είδα εγώ σχετικά με την συγκεκριμένη 5090.

Είναι ότι είναι πολύ κρύα για τα watts που τραβάει. Βάζεις παίζεις και δεν κοιτάς θερμοκρασίες. Επίσης το mfg το οποίο σε όσα παιχνίδια το δοκίμασα μέχρι χ3 δουλεύει πολύ καλά. Αυτά δεν βρίσκω κάτι άλλο το οποίο δικαιολογεί την αναβάθμιση.

Είναι όντως μια τουμπανιασμενη 4090ti

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Θα ψάχνω προσφορές απ το πρωί μέχρι το βράδυ για ραντεον να του στείλω να δω άμα θα αγοράσει καμία 🤣

Nαι θα εχει μεγαλες προσφορες...
649$ = 617.98 +24% = 766.29€ για τις πιο φθηνες AIB και χωρις sculping/plaisio-ing.
Aν ειναι να δωσεις 800€ και θες να το παιξεις αγωνιστης και να μη παρεις Nvidia ,καλυτερα να πας σε 7900xtx με τα 24gb.

• Thanks 3
Δημοσ.

image.png.812ce7752e5c1413c90295fc97083d4b.png
$500 msrp,δλδ στα μαγαζιά ~+650 ευρά,😆αυτή η γενιά μου έχει δώσει πολύ γέλιο.Σκέφτομαι τί meltdown θα πέσει μόλις δούμε τιμές 5060ΤΙ 16GB στο πλαίσιο.

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
48 minutes ago, azazil1190 said:

Το μόνο καλό που είδα εγώ σχετικά με την συγκεκριμένη 5090.

Είναι ότι είναι πολύ κρύα για τα watts που τραβάει. Βάζεις παίζεις και δεν κοιτάς θερμοκρασίες. Επίσης το mfg το οποίο σε όσα παιχνίδια το δοκίμασα μέχρι χ3 δουλεύει πολύ καλά. Αυτά δεν βρίσκω κάτι άλλο το οποίο δικαιολογεί την αναβάθμιση.

Είναι όντως μια τουμπανιασμενη 4090ti

Οι θερμοκρασίες της όσο έχω κοιτάξει είναι καλές, και στις TUF ισχύει αυτό. Παρόλα αυτά, 80% PL από day one και monitoring τις πρώτες ώρες θα κάνω, έχω πολλά games που θα την πιέσω όσο περισσότερο γίνεται. Όχι, δεν θα τρέξω Furmark, είμαι γυναικωτός. xD
Θα την έλεγα 4090ti στην περίπτωση που δεν είχαν ξηλώσει τα Physx. :D 

• Like 1
Δημοσ.

@azazil1190 μη στείλω την πεθερα σου λεω απο εκει. Σαν να την ακουω ¨Σας παρακαλώ (και βουρκωνει, μη με ρωτησεις πως το κανει). Τα μαζευα ευρω ευρω για να παρω την Astral lc στην 7χρονη εγγονουλα μου που εχει γενεθλια και θα στεναχωρεθει το παιδι". Λίγο μετά θα κλαίνε και οι ταμειακες του πλαισιου και θα της κατασκευασουν επιτοπου καρτα... χαχαχαχα. Με ολο το παράλογο της υποθεσης. Μαζευα ευρω ευρω αρα δεν μου τρεχουν κιολας αλλα ηρθα να παρω 3500χιλιαρικα καρτα στο 7χρονο. Ε και ομως κατι τετοια κουλα κανει και τα καταφερνει. Οπου το βουρκωμα- σχεδον κλαμα μετατρεπεται σε υποχθονιο χαμογελο μολις βγει απο το μαγαζι Καπως ετσι με επεισε να παντρευτω την κορη της. χαχαχαχα.

Πλάκα πλάκα εχετε πετυχει πουθενα και στο εξωτερικο κανεναν να εχει παραλαβει lc? Δεν την εχω πετυχει πουθενα. Και παραδοξως πολλές Astral συγκριτικα με αλλες υλοποιησεις.

• Haha 1
Δημοσ.

Δεν φταίτε, Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για αν τους κλωτσούν τα κάκαλα, οπότε και 4000-5000 να δίνατε για τις 5090 από εμένα δεν θα ακούγατε κουβέντα, δικά σας λεφτά είναι και μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν.

Εδώ εγώ πληρώνω για να δω τον βάζελο να παίζει μπάλα, και σας ρωτάω τώρα, ποιος έχει ξοδέψει καλύτερα τα λεφτά του εγώ ή εσείς.

• Haha 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...