kkatzos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Kαι την αντίστοιχη 5080 ανέβασαν . Εάν θυμάμαι σωστά 2100€ την είχαν . https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asus-vga-geforce-rtx-5080-rog-astral-gaming-oc-16-gb_4688473 LOL Ποιος ανόητος θα πάει να πετάξει τα λεφτά του. Γιατί; Γιατί είναι η top υλοποίηση; Όταν υπάρχει με 500€ λιγότερα στο Amazon η επίσης top (και μάλλον καλύτερη από ότι βλέπουμε σε reviews) Aorus Master; Spoiler (Και πάλι πανάκριβη και δεν αξίζει τα λεφτά της αλλά τουλάχιστον έτσι ο αγοραστής θα νιώθει 500 φορές λιγότερο βλάκας ) Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από kkatzos 1 1
Teddy77 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 minute ago, kkatzos said: Ποιος ανόητος θα πάει να πετάξει τα λεφτά του. Είπαμε ρε συ, το Π είναι για αδαείς και δοσατζήδες.
noFEARgr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 minutes ago, kkatzos said: LOL Ποιος ανόητος θα πάει να πετάξει τα λεφτά του. Γιατί; Γιατί είναι η top υλοποίηση; Όταν υπάρχει με 500€ λιγότερα στο Amazon η επίσης top (και μάλλον καλύτερη από ότι βλέπουμε σε reviews) Aorus Master; https://www.amazon.it/-/en/gp/product/B0DSQ221G4?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1 (Και πάλι πανάκριβη και δεν αξίζει τα λεφτά της αλλα τουλάχιστον έτσι θα νιώθεις 500 φορές λιγότερο βλάκας ) Yπαρχουν παρα πολλοι ανοητοι μην το ψαχνεις . Ειναι καποιοι που μονο asus παιρνουν ( ασχετος που τα τελευταια χρονια εχουν μετρια προιοντα εως κακα )
Teddy77 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Για τυχόν δοσατζήδες του thread να πω ότι με πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς μια εφάπαξ πληρωμή μπορείς να τη μετατρέψεις σε έως 12 άτοκες με κόστος 3,6ευρώ (30λεπτά προμήθεια η κάθε δόση). Δουλεύει και με αγορές εξωτερικού (βλ Άμαζον), το έχω κάνει πάμπολες φορές. 2
rioener Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Το είχαν κάνει να δουλεύει και με χρεωστικές νομίζω
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, kkatzos είπε LOL Ποιος ανόητος θα πάει να πετάξει τα λεφτά του. Γιατί; Γιατί είναι η top υλοποίηση; Όταν υπάρχει με 500€ λιγότερα στο Amazon η επίσης top (και μάλλον καλύτερη από ότι βλέπουμε σε reviews) Aorus Master; https://www.amazon.it/-/en/gp/product/B0DSQ221G4?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1 (Και πάλι πανάκριβη και δεν αξίζει τα λεφτά της αλλά τουλάχιστον έτσι ο αγοραστής θα νιώθει 500 φορές λιγότερο βλάκας ) Αυτός που θέλει δόσεις; Αυτός που θέλει 3 χρόνια εγγύηση αντί για δύο; Αμαζον θα αγοράσει κάποιος που θελει πιο φθηνά, δεν θέλει εδώ και τώρα και κυρίως αυτός χωρίς ΦΠΑ. Επίσης το Amazon αλλάζει κάθε τρεις κ λίγο ημερομηνίες παράδοσης στις νέες από αυτές που λέει γιατί πολύ απλά η διαθέσιμοτητα είναι περιορισμένη. Για όλα τα μαγαζιά υπάρχει κοινό σταματήστε να χαρακτηρίζετε τον κόσμο χωρίς να το βλέπετε πολύπλευρα. Τουλάχιστον το πλαίσιο είχε day one παραδόσεις και έδωσε και σε δύο εβδομάδες κάποιες ευρωπαϊκα αμαζον αμφιβάλλω αν έχουν δώσει τίποτα. 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Για τυχόν δοσατζήδες του thread να πω ότι με πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς μια εφάπαξ πληρωμή μπορείς να τη μετατρέψεις σε έως 12 άτοκες με κόστος 3,6ευρώ (30λεπτά προμήθεια η κάθε δόση). Δουλεύει και με αγορές εξωτερικού (βλ Άμαζον), το έχω κάνει πάμπολες φορές. Καλό αυτό αλλά δεν συμβαίνει με α τα μαγαζιά τα ευρωπαϊκά νομίζω. Αμαζον δεν έχω δοκιμασει 1 1
Teddy77 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 minutes ago, d4ydr33m3r said: Καλό αυτό αλλά δεν συμβαίνει με α τα μαγαζιά τα ευρωπαϊκά νομίζω. Αμαζον δεν έχω δοκιμασει Το έχω κάνει με Άμαζον αρκετές φορές και με άλλα άσχετα (πχ σέλα για τη μηχανή από άλλο μαγαζί), ακόμα και με αγορά σε USD (αμέρικα, παπούτσια) . Μόνο σε αγορές τύπου αναλήψεων μετρητών τζόγου, φόρτισης καρτών, fx και κάτι τέτοια χαζά δεν παίζει. 9 minutes ago, rioener said: Το είχαν κάνει να δουλεύει και με χρεωστικές νομίζω Ισχύει αλλά έχει όριο κάνα 500άρικο ή κάτι τέτοιο. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Εντωμεταξυ οι μεγαλύτεροι τζαμπατζηδες είναι όλοι όσοι έχουν λεφτά πολλά , μόνο τα κορόιδα(συμπεριλαμβανομένου εμού) πληρώνουν μετρητοίς στη ζωή.. έχουν δει τα μάτια μου λόγω δουλειάς από φραγκατους γυφτιες.. περί ορεξεως Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από d4ydr33m3r 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5060-ti-said-to-be-180w-coming-in-16gb-and-8gb-variants 5060ται 16GB και 5070 12 λογικό το βρίσκω. Αν είναι στα 500 ποιος ο λόγος ύπαρξης με τη 5070 στα 550??? Μόνο ο μπλου μπορεί να δώσει εξηγήσεις
Tambas91 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 11 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Μαλλον εχει βρει σε προσφορα 4070 για αυτο ειναι με τη Intel UHD. Θα ψάχνω προσφορές απ το πρωί μέχρι το βράδυ για ραντεον να του στείλω να δω άμα θα αγοράσει καμία 🤣
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 hours ago, azazil1190 said: Γιατί ρε πλαίσιο γιατί τέτοιες μαλακισμένες κινήσεις. Τι 200€ πάνω ?Βάλτες εκεί 400-500€ πάνω να έχεις αβάντα κέρδους. Θα μπείτε μέσα για μέσα αλλιώς. Πέρα από την πλακιτσα με τους τραγικούς. Παίζει να περιμένουν απόθεμα σχετικά μεγάλο σε όσες ανέβασαν για αυτό και τα 200€ παραπάνω. Reveal hidden contents Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κωλος μας είναι η παραπάνω κίνηση. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως πράττουν σίγουρα θα τις αρπάξει ο κωλος τους τις κάρτες και θα αναγκαστούν να τις ρίξουν. Kαι την αντίστοιχη 5080 ανέβασαν . Εάν θυμάμαι σωστά 2100€ την είχαν . https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asus-vga-geforce-rtx-5080-rog-astral-gaming-oc-16-gb_4688473 Είναι το καλό σενάριο αυτό που λες, ότι δηλαδή όσες ανέβασαν θα τις παραλάβουν. Μπορεί απλώς να το έκαναν για να μην αρχίσουν να ακυρώνουν αυτοί που αγόρασαν. Όπως η περίπτωση μου, που τέλος του μήνα-βαριά αρχές του Μαρτίου, είχα πει που αν δεν παραλάβω ακυρώνω... Τώρα πως ακυρώνω όμως; Να αισθάνομαι και τυχερός δηλαδή που την έκανα preorder στα 3.4Κ; Τρισμέγιστη *ουστιά έκαναν imo, για να μας κρατήσουν όσους προπαραγγείλαμε ομήρους... 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Είναι το καλό σενάριο αυτό που λες, ότι δηλαδή όσες ανέβασαν θα τις παραλάβουν. Μπορεί απλώς να το έκαναν για να μην αρχίσουν να ακυρώνουν αυτοί που αγόρασαν. Όπως η περίπτωση μου, που τέλος του μήνα-βαριά αρχές του Μαρτίου, είχα πει που αν δεν παραλάβω ακυρώνω... Τώρα πως ακυρώνω όμως; Να αισθάνομαι και τυχερός δηλαδή που την έκανα preorder στα 3.4Κ; Τρισμέγιστη *ουστιά έκαναν imo, για να μας κρατήσουν όσους προπαραγγείλαμε ομήρους... Πρόλαβα και παραγγειλα την lc πριν φτάσει στα 3800. Τώρα κατά πόσο θα παραλάβω , πότε και αν.... Τίποτα αυτή η γενιά είναι γτπ σε όλα της . Θα μου πεις γιατί τα σκαμε,? γιατί είμαστε π@παρες. Τώρα στην περίπτωση που έχω καμία ενημέρωση ότι κάρτα θα παραλάβω μάλλον προς μετά τα μέσα Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Τους την κάνω δώρο .Δεν θα περιμένω τόσο. Παράλληλα κοιτάω και από αμαζον. Εάν βρω από κει νωρίτερα από πλαίσιο σε ίδια η καλύτερη τιμή ,θα κάνω αγορά από εκεί και η πλαισιαρα θα φάει άκυρο. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από azazil1190 3
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, azazil1190 said: Πρόλαβα και παραγγειλα την lc πριν φτάσει στα 3800. Τώρα κατά πόσο θα παραλάβω , πότε και αν.... Τίποτα αυτή η γενιά είναι γτπ σε όλα της . Θα μου πεις γιατί τα σκαμε,? γιατί είμαστε π@παρες. Σίγουρα είμαστε. 😆 Μας έπαιξε πάντως τρελή ντρίμπλα ο κύριος Γεράρδος. Μένει να δούμε ποιο από τα 2 σενάρια παίζει. 1.Θα φέρουν ακριβώς για τα preorders τους και για αυτό ανέβασαν τιμή για τους επόμενους για να κάνουν αρπαχτή. 2. Δεν θα φέρουν τίποτα σύντομα, απλώς έγινε διότι εισπράττουν πολλά τηλεφωνήματα με ερωτήσεις για παραλαβές, και σου λέει, θα ακυρώσουν, οπότε ανέβασε τιμές για να τους κάνεις να το ξανασκεφτούν.... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Alex21121988 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε Σίγουρα είμαστε. 😆 Μας έπαιξε πάντως τρελή ντρίμπλα ο κύριος Γεράρδος. Μένει να δούμε ποιο από τα 2 σενάρια παίζει. 1.Θα φέρουν ακριβώς για τα preorders τους και για αυτό ανέβασαν τιμή για τους επόμενους για να κάνουν αρπαχτή. 2. Δεν θα φέρουν τίποτα σύντομα, απλώς έγινε διότι εισπράττουν πολλά τηλέφωνα για ερωτήσεις περί παραλαβής, και σου λέει, θα ακυρώσουν, οπότε ανέβασε τιμές για να τους κάνεις να το ξανασκεφτούν.... Για αρχή εχω σκύλο μετανιώσει που την πούλησα. Απορώ ώρες ώρες με το μυαλό μου. Εγώ πάντως πιστεύω ότι τους έρχεται απόθεμα μέχρι αρχές Μαρτίου και σου λέει όσοι παραλάβουν θα το βγάλουν στην φορα. Θα μας καλέσουν να μάθουν εάν έχουμε κομμάτια ,φυσικά θα απαντήσουμε θετικά ΑΛΛΑ με 200€ παραπάνω όποιος θέλει άμεσα. Θα έχουν καμία 10αρια κομμάτια και θα γίνει σφαγή. 2
harderos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Αν μας πουν για παραπάνω, εγώ θα δώσω άκυρο και θα πάω άκαρτος ως την 6090.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα