Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 5000 Series (Ada-next/Blackwell)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Τσιράκι του πέτσινου και εσύ … αυτά έχουμε πει είναι sponsored by leather man… εγώ κοιτάω το ρτ της βρωμιές και του χωριού όπου εκεί 7900χτχ χάνει 10% από 4080 

Και το Μακρινό Κλάμα 6 μην ξεχνάς που τα RT Reflections είναι χειρότερα από τα screen space 

• Like 2
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Και το Μακρινό Κλάμα 6 μην ξεχνάς που τα RT Reflections είναι χειρότερα από τα screen space 

Μακρίνο κλάμα ή μακρινή κραυγή; Το κλάμα ακούγεται πιο κουλ αλλά το μακρινή κραυγή είναι η σωστή αποδοση νομιζω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Πολύ χαλαρός φέτος...δεν τον βλέπω να βιάζεται.

Μέχρι τότε θα έχουμε και έτοιμο σεταρισμενο τον 9800χ3D / 9950χ3D και μένει να κουμπώσει η σωστή κάρτα..Θα ήθελα να μου την έφερνε ο Άγιος Βασίλης βέβαια δλδ μέσα στα Χριστούγεννα να νιώσω την μαγεία σαν παιδί 😋

• Haha 1

7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Πολύ χαλαρός φέτος...δεν τον βλέπω να βιάζεται.

Μέχρι τότε θα έχουμε και έτοιμο σεταρισμενο τον 9800χ3D / 9950χ3D και μένει να κουμπώσει η σωστή κάρτα..Θα ήθελα να μου την έφερνε ο Άγιος Βασίλης βέβαια δλδ μέσα στα Χριστούγεννα να νιώσω την μαγεία σαν παιδί 😋

Θα σου φέρει η θεία Λίζα εσένα επειδή δεν ήσουν καλό παιδί μια 8900χτ να μάθεις :lol:

Μόλις τώρα, Tambas91 είπε

Θα σου φέρει η θεία Λίζα εσένα επειδή δεν ήσουν καλό παιδί μια 8900χτ να μάθεις :lol:

Και εγώ με την σειρά μου θα την κάνω δώρο η μάλλον θα την πουλήσω με πολύ αγάπη 😋

3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Και εγώ με την σειρά μου θα την κάνω δώρο η μάλλον θα την πουλήσω με πολύ αγάπη 😋

Να την δωρίσεις στο Χρήστο να του πάρουμε την πράσινη κάρτα γιατί δε μας τα λέει καλά 

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...