just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Τσιράκι του πέτσινου και εσύ … αυτά έχουμε πει είναι sponsored by leather man… εγώ κοιτάω το ρτ της βρωμιές και του χωριού όπου εκεί 7900χτχ χάνει 10% από 4080 Και το Μακρινό Κλάμα 6 μην ξεχνάς που τα RT Reflections είναι χειρότερα από τα screen space 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Θα φτιαξω νεα εταιρια GPUS να ξερετε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, panakos_thess είπε Θα φτιαξω νεα εταιρια GPUS να ξερετε....... Πετσινος 2.0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 8 minutes ago, Arkin said: Πετσινος 2.0? Με ορμονες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μπήκε πεινασμένος πάλι ο Πούμπα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, just_a_dude είπε Και το Μακρινό Κλάμα 6 μην ξεχνάς που τα RT Reflections είναι χειρότερα από τα screen space Μακρίνο κλάμα ή μακρινή κραυγή; Το κλάμα ακούγεται πιο κουλ αλλά το μακρινή κραυγή είναι η σωστή αποδοση νομιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Jensen Huang is now worth more than Intel — personal net worth currently valued at $109B vs. Intel's $96B market cap | Tom's Hardware (tomshardware.com) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, Thresh said: Jensen Huang is now worth more than Intel — personal net worth currently valued at $109B vs. Intel's $96B market cap | Tom's Hardware (tomshardware.com) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από xartemporas 1 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου NVIDIA’s Jensen Huang CES 2025 keynote confirmed for January 6: possible RTX 50 series reveal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Ανημερα των Φωτων θα δωσει...το ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ στο λαο με αυτο το keynote ο πετσινος θεος..😂 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Θα μας δώσει το πρωτοχρονιάτικο δώρο!! 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε NVIDIA’s Jensen Huang CES 2025 keynote confirmed for January 6: possible RTX 50 series reveal Πολύ χαλαρός φέτος...δεν τον βλέπω να βιάζεται. Μέχρι τότε θα έχουμε και έτοιμο σεταρισμενο τον 9800χ3D / 9950χ3D και μένει να κουμπώσει η σωστή κάρτα..Θα ήθελα να μου την έφερνε ο Άγιος Βασίλης βέβαια δλδ μέσα στα Χριστούγεννα να νιώσω την μαγεία σαν παιδί 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Πολύ χαλαρός φέτος...δεν τον βλέπω να βιάζεται. Μέχρι τότε θα έχουμε και έτοιμο σεταρισμενο τον 9800χ3D / 9950χ3D και μένει να κουμπώσει η σωστή κάρτα..Θα ήθελα να μου την έφερνε ο Άγιος Βασίλης βέβαια δλδ μέσα στα Χριστούγεννα να νιώσω την μαγεία σαν παιδί 😋 Θα σου φέρει η θεία Λίζα εσένα επειδή δεν ήσουν καλό παιδί μια 8900χτ να μάθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Θα σου φέρει η θεία Λίζα εσένα επειδή δεν ήσουν καλό παιδί μια 8900χτ να μάθεις Και εγώ με την σειρά μου θα την κάνω δώρο η μάλλον θα την πουλήσω με πολύ αγάπη 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Και εγώ με την σειρά μου θα την κάνω δώρο η μάλλον θα την πουλήσω με πολύ αγάπη 😋 Να την δωρίσεις στο Χρήστο να του πάρουμε την πράσινη κάρτα γιατί δε μας τα λέει καλά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα