Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KNIGHTRIDER42 είπε

Και η Ventus από 2799 στα 3099! 

Επειδή οι 5090 δεν ήταν ήδη πανάκριβές :P , το καλό μας Πλαίσιο είπε ας τις ανεβάσουμε λίγο ακόμα! 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, KNIGHTRIDER42 είπε

+200 ευρώ η 5090 Astral στο πλαίσιο από 3399 στα 3599! Καλά πάει αυτό. Δεν θυμάμαι τιμές στις άλλες υλοποιήσεις για να συμπεράνω αν ανέβασαν και στις υπόλοιπες 5090 την τιμή.

Νομίζω η TUF είχε 2999 και πήγε στα 3299

Η Ventus είχε 2799 και πήγε στα 3099

Screenshot_20250226-065111.Chrome.png

3099 είχε η TUF τόσο την πήρα 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί ρε πλαίσιο γιατί τέτοιες μαλακισμένες κινήσεις.

Τι 200€ πάνω ?Βάλτες εκεί 400-500€  πάνω να έχεις αβάντα κέρδους. Θα μπείτε μέσα για μέσα αλλιώς.

Πέρα από την πλακιτσα με τους τραγικούς.

Παίζει να περιμένουν απόθεμα σχετικά μεγάλο σε όσες ανέβασαν για αυτό και τα 200€ παραπάνω. 

Spoiler

Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κωλος μας είναι η παραπάνω κίνηση. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως πράττουν σίγουρα θα τις αρπάξει ο κωλος τους τις κάρτες και θα αναγκαστούν να τις ρίξουν.

Kαι την αντίστοιχη 5080 ανέβασαν . Εάν θυμάμαι σωστά 2100€ την είχαν .

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asus-vga-geforce-rtx-5080-rog-astral-gaming-oc-16-gb_4688473

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως ετσι λειτουργουν ολοι στην αγορα.. Οταν βλεπουν οτι υπαρχει ελλειψη σε οτιδηποτε π.χ μια mobo στις μηχανες αναζητησης και την εχει μονο ενας δυο ετοιμοπαραδοτη και κανει 500 ευρω, θα την βαλει για οσο την εχει μονο αυτος ετοιμοπαραδοτη 600.. Θα αλλαξει την τιμη οταν θα υπαρξει στοκ για να ερθει ισα βαρκα ισα πανια με τους αλλους.

Θελουμε δεν θελουμε το Πλαισιο ειναι απο τα λιγα ευρωπαικα και παγκοσμιως που ειχε εστω και αυτο το πενιχρο στοκ day one και εδωσε και καποιες σε διαστημα δυο εβδομαδων στους πρωτους που παρηγγειλαν.

Αν το συγκρινουμε και με τις αλλες αλυσιδες για αυτο το θεμα γελανε και τα τσιμεντα.. 

Οποτε οσοι παρηγγειλαν υπομονη τουλαχιστον εχουν κλειδωσει την τιμη την αρχικη και στους υπολοιπους υπομονη να υπαρξει μεγαλυτερο στοκ να πεσουν.. Τα γνωστα δηλαδη..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, azazil1190 said:

Kαι την αντίστοιχη 5080 ανέβασαν . Εάν θυμάμαι σωστά 2100€ την είχαν .

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asus-vga-geforce-rtx-5080-rog-astral-gaming-oc-16-gb_4688473

2.2K για 5080 είναι τουλάχιστον τραγικό. Δεν μπορεί να σκαλπαριστεί μετά απ'αυτή την τιμή όμως... κερδάμε!

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

2.2K για 5080 είναι τουλάχιστον τραγικό. Δεν μπορεί να σκαλπαριστεί μετά απ'αυτή την τιμή όμως... κερδάμε!

Έλα ρε γελοίοι οι τύποι. Για μια κάρτα την οποία πριν 2 εβδομάδες έδωσα 3400€ ,στο ίδιο κατάστημα να την έχουν πάει 3600€ εν μια νυκτί και το καλύτερο με δέσμευση του ποσού(σε περίπτωση που αγοράσεις) χωρίς να ξέρουν την ημερομηνία παράδοσης.

Να πω ότι οκ ανέβασαν την τιμή 50€ Κλάιν μπροστά στα τόσα χρήματα. Αλλά 200€ επάνω?

Υπομονή παίδες θα πέσουν εκεί που ήταν .

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τότε που έγινε γνωστό το θέμα, τώρα κατάφερα να ανοίξω το pc για να ρίξω μια ματιά. Ολα τα ροπια εδώ πάλι καλά.

@azazil1190 Καλά κάτσε μήπως βρούμε καμια σε νεράκι που θελεις και αν έχεις πάρει εν τω μεταξυ αέρα κάτι θα την κάνουμε. Θα την παρω εγω και θα δώσω την Trio? (Αν και δεν εχω κανενα παράπονο σε τίποτα απο την καρτουλα). Μηπώς μου έρθει καμια πετριά να φτιάξω και ενα ίδιο δίπλα με τον καινούργιο AMD και την παρω να τη βάλω εκει? (θα κοιμαμαι στο χαλακι του σπιτιου αλλα το αποτέλεσμα μετραει). Αλλιώς καπου θα βρουμε να τη δωσουμε. Νερό το σκέφτηκα πολύ και δεν βαζω γιατί πρέπει να κανω ολικό refit και με τους χρόνους που εχω θα έχει βγει 7090. Οπότε αν βρω πρώτος δικη σου. Παρ ολο που μου πηρες την Astral μου Day1 και μετα την έδωσες σε ξενα χερια.... 🤣

gpuz.gif

Επεξ/σία από DIM1000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Nefpitou99 said:

Επειδή οι 5090 δεν ήταν ήδη πανάκριβές :P , το καλό μας Πλαίσιο είπε ας τις ανεβάσουμε λίγο ακόμα! 

Δεν ντρέπεστε ε; Το πλαίσιο 1 μήνα τώρα τα έδινε στο κόστος, δεν έβγαζε κέρδος, μην σας πω ότι έμπαιναν μέσα.

Επεξ/σία από grevoil
  • Sad 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Πάντως λέμε για το Πλαίσιο, αλλά παντού η κατάσταση είναι τα ιδια χαλια. Εχετε δει πουθενα καλες τιμες σε συνδυασμο με στοκ? Πανω κατω τα ιδια ειναι. Λες να κανουνε σκαλπ οι προμηθευτες και στο Πλαίσιο? Αν θες να παρεις κομματια θα πλερωσεις να ουμε. Ο τζάμπας αποθανε... 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Απο τότε που έγινε γνωστό το θέμα, τώρα κατάφερα να ανοίξω το pc για να ρίξω μια ματιά. Ολα τα ροπια εδώ πάλι καλά.

@azazil1190 Καλά κάτσε μήπως βρούμε καμια σε νεράκι που θελεις και αν έχεις πάρει εν τω μεταξυ αέρα κάτι θα την κάνουμε. Θα την παρω εγω και θα δώσω την Trio? (Αν και δεν εχω κανενα παράπονο σε τίποτα απο την καρτουλα). Μηπώς μου έρθει καμια πετριά να φτιάξω και ενα ίδιο δίπλα με τον καινούργιο AMD και την παρω να τη βάλω εκει? (θα κοιμαμαι στο χαλακι του σπιτιου αλλα το αποτέλεσμα μετραει). Αλλιώς καπου θα βρουμε να τη δωσουμε. Νερό το σκέφτηκα πολύ και δεν βαζω γιατί πρέπει να κανω ολικό refit και με τους χρόνους που εχω θα έχει βγει 7090. Οπότε αν βρω πρώτος δικη σου. Παρ ολο που μου πηρες την Astral μου Day1 και μετα την έδωσες σε ξενα χερια.... 🤣

gpuz.gif

Ναι ρε θα δούμε. Εάν και το βλέπω δύσκολο να βρούμε την lc άμεσα. . Εάν υπάρξει κομμάτι Θα την δώσουν στα πολύ δικά τους άτομα ώστε να αναγκαστείς να περιμένεις στην τιμή των 3600€ όταν και αν ,έτσι θα αναγκαστείς εάν βιάζεσαι να κάνεις νέα παραγγελία στα 3800€ και να δεις πόσο γρήγορα θα έρθει.

Από μένα όχι στα 3800€ για την lc , εννοείται ότι και για την αερατη δεν δίνω πάνω από 3400€ γιατί είναι κοροϊδία.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Ναι ρε θα δούμε. Εάν και το βλέπω δύσκολο να βρούμε την lc άμεσα. . Θα την δώσουν στα πολύ δικά τους άτομα ώστε να περιμένεις στην τιμή των 3600€ όταν και αν ,έτσι θα αναγκαστείς να κάνεις νέα παραγγελία στα 3800€ και να δεις πόσο γρήγορα θα έρθει.

Από μένα όχι στα 3800€ για την lc , εννοείται ότι και για την αερατη δεν δίνω πάνω από 3400€ γιατί είναι κοροϊδία.

Κάτσε να μεταμορφωθω στο Superbot και να αρχισω τα Μαρθα Βουρτση τηλεφωνα και θα σου πω εγω που θα τη δωσουν για να σωθουνε... χαχαχαχα Οχι πολλά. 20 τη μερα για αρχη ειναι καλά. Και θα πιεσουμε κι αλλο. Θα βαλω και την πεθερα να δωσει πονο. Είναι καλή σε αυτα. Αλλά απο θέμα τιμής... Ασε τι λέει, αν μας πουνε οκ σίγουρα θα παμε 3800 με 3999. Ούτε 4κ. Για να μη γκρινιαζουμε. 

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...