Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, @topos said:

Οκεικς!

Το αρνητικό είναι ότι οι υπόλοιπες στο review με εξαίρεση την Galax, έχουν υψηλότερο MSRP. :(

• Like 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξυ,

Διαβάζω για καλώδια/χταπόδια κοκ και αναρωτιομουν εάν το δικό μου psu(be quiet  purepower 12m) θέλει κάτι άλλο στην περίπτωση που πήγαινα σε 5080/5090 και λέω γιατί να ταλαιπωρουμε? ας τσεκαρω στο wattομετρο της bequiet και μου το βγάζει προτεινόμενο αλλά με ~90% utilization(με την 5090).

Ας στείλω λέω και ένα E-mail να ρωτήσω τους τεχνικαρεους εκεί στην bequiet

(στο ερώτημα που τους έκανα είπα ότι σκέφτομαι 5090 για να δω γενικά εάν έχω "αέρα")

Η απάντηση τους->

"

Thank you for contacting be quiet! customer service.

We appreciate your interest in our products.

All be quiet! power supplies with ATX 3.0 and 3.1 standard are compatible with the RTX 5000 series.

That includes the Pure Power 12M. All cables you would need come with the PSU or with the GPU.

For general safety, we strongly recommend that you ensure that the cable is fully plugged in and, if the plug is not angled, that it only bends approximately 4 cm from the plug.

Please also note that we are not able to provide support for products manufactured by other companies. If a problem is caused by a third party product, we will not be able to determine the cause or cover the cost. We recommend that you contact the manufacturer yourself.

Older be quiet! ATX 2.x power supplies are not recommended for the new RTX 5000 series.

Thank you for your understanding."

Οπότε σε οποιαδήποτε περίπτωση μέχρι 5080 είμαι υπερκαλυμενος, το 90% της 5090 δεν μου φαινετε ιδιαίτερα άνετο ακόμα και ας το προτείνουν αυτοί(που δεν θα βάλω 5090 αλλά λέμε τώρα).

Δεν ξέρω εάν βρει χρήσιμη την παραπάνω πληροφορία κάποιος άλλος με εφάμιλλο bequite psu, αλλά είπα αφού έκανα την φασαρία ας το μοιραστώ 😄

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Welcome Beast .... 😁

IMG_20250225_191851.jpg

8 λεπτά πριν, @topos είπε

Εν τω μεταξυ,

Διαβάζω για καλώδια/χταπόδια κοκ και αναρωτιομουν εάν το δικό μου psu(be quiet  purepower 12m) θέλει κάτι άλλο στην περίπτωση που πήγαινα σε 5080/5090 και λέω γιατί να ταλαιπωρουμε? ας τσεκαρω στο wattομετρο της bequiet και μου το βγάζει προτεινόμενο αλλά με ~90% utilization(με την 5090).

Ας στείλω λέω και ένα E-mail να ρωτήσω τους τεχνικαρεους εκεί στην bequiet

(στο ερώτημα που τους έκανα είπα ότι σκέφτομαι 5090 για να δω γενικά εάν έχω "αέρα")

Η απάντηση τους->

"

Thank you for contacting be quiet! customer service.

We appreciate your interest in our products.

All be quiet! power supplies with ATX 3.0 and 3.1 standard are compatible with the RTX 5000 series.

That includes the Pure Power 12M. All cables you would need come with the PSU or with the GPU.

For general safety, we strongly recommend that you ensure that the cable is fully plugged in and, if the plug is not angled, that it only bends approximately 4 cm from the plug.

Please also note that we are not able to provide support for products manufactured by other companies. If a problem is caused by a third party product, we will not be able to determine the cause or cover the cost. We recommend that you contact the manufacturer yourself.

Older be quiet! ATX 2.x power supplies are not recommended for the new RTX 5000 series.

Thank you for your understanding."

Οπότε σε οποιαδήποτε περίπτωση μέχρι 5080 είμαι υπερκαλυμενος, το 90% της 5090 δεν μου φαινετε ιδιαίτερα άνετο ακόμα και ας το προτείνουν αυτοί(που δεν θα βάλω 5090 αλλά λέμε τώρα).

Δεν ξέρω εάν βρει χρήσιμη την παραπάνω πληροφορία κάποιος άλλος με εφάμιλλο bequite psu, αλλά είπα αφού έκανα την φασαρία ας το μοιραστώ 😄

Εχουμε το ίδιο PSU

Δε χρειάζεσαι κάτι, χρησιμοποιεις το PCIe 5.0 12VHPWR 

• Like 21
Δημοσ.
4 minutes ago, whiteman7 said:

Welcome Beast .... 😁

IMG_20250225_191851.jpg

Είθε οι θερμοκρασίες να είναι πάντα χαμηλές, τα ανεμιστηρια σου να γυρνάνε αργά, το powerconnector σου να είναι δυνατό, το coil wine να είναι ανύπαρκτο και όλα τα rops σου να είναι σε 8αδες!

Καλοπαιχνιδη!

Πες από που σου ήρθε/πόσο την πήρες?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @topos είπε

Είθε οι θερμοκρασίες να είναι πάντα χαμηλές, τα ανεμιστηρια σου να γυρνάνε αργά, το powerconnector σου να είναι δυνατό, το coil wine να είναι ανύπαρκτο και όλα τα rops σου να είναι σε 8αδες!

Καλοπαιχνιδη!

Πες από που σου ήρθε/πόσο την πήρες?

Από ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ σε αγγελία στο insomnia 😁

ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ από οτι πουλανε τα μαγαζια αυτή τη στιγμή (αν και out of stock)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, @topos είπε

Μα πως γινεται αυτο ρε παιδια? Εχω τη μεζονετα για κουτι και οριακα φτανει να γινει αυτο. Τα καλωδια ειναι τοσο σκληρα που και πιο πισω να το στριψεις θα τραβαει κσι το φις. Εμενα εκατσε πολυ καλα αλλα σε κουτι που χωραει ευκολα ενα full tower μεσα. Οτι να ναι.

@whiteman7Φιλε να το ευχαριστηθεις το θηριο. Καλο λιωσιμο. Μεγεια!

Επεξ/σία από DIM1000
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Eγω ειχα μεινει εκει που ελεγες οτι θα πας σε Ryzen 7000 για το upgradability και γιατι ειναι super duper.

Έτσι είναι ο αδερφός μας ο Φαραώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας λέει για τα πολύ καλά AMD προϊόντα αλλα στο τέλος κάπως καταλήγει με intel και NVIDIA :P Εγώ που είμαι intel-nvidia fanboy κοντεύω να πάρω και AMD ποδήλατο

• Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, DIM1000 said:

Μα πως γινεται αυτο ρε παιδια? Εχω τη μεζονετα για κουτι και οριακα φτανει να γινει αυτο. Τα καλωδια ειναι τοσο σκληρα που και πιο πισω να το στριψεις θα τραβαει κσι το φις. Εμενα εκατσε πολυ καλα αλλα σε κουτι που χωραει ευκολα ενα full tower μεσα. Οτι να ναι.

@whiteman7Φιλε να το ευχαριστηθεις το θηριο. Καλο λιωσιμο. Μεγεια!

Καλά, εσύ μπορείς εύκολα να βγάλεις Αριθμο Μητρώου Ακινήτου για το δικό σου κουτι και να το βάλεις airbnb/booking και λοιπές πλατφόρμες.😀

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DIM1000 είπε

Μα πραγματικα δεν ξερω τι να πω ρε συ! Τι σε επιασε και την εδωσες? Σε τρομαξανε? Ενα πυροσβεστηρα διπλα και ολα καλα. Ρευματακι κλεβεις λιγο απο το γειτονα, πανω στο καλωδιο βραζεις το γαλα για τα μωρα...  Και αν εχουμε κανενα χαμενο ροπ... τσιφσα ροπ nvidia. Τοσα εχουμε.... 🤣🤣  

Παντως μονο που δεν γελασε η κοπελα οταν της ειπα ειδικα για lc. Αν ομως εμφανιστει καποια την εχουμε κεφαλοκλειδωμα. Της ειπα οτι θα γινω  χειροτερος πρηχτης απ οτι ημουν με την Trio. Παιζει να ξεκινησε με τα ποδια για τα κεντρικα της Asus να μας φερει lc.🤣🤣

Όχι ρε συ.

Εξ αρχής ήθελα την lc αλλά επειδή δεν ήξερα εάν την βρω και υπήρχε άμεσα  η αερατη έκανα το βήμα για αυτή ,με σκοπό μόλις βρεθεί η lc να την δώσω.

Διάβασα αργότερα ανακοινώσεις ότι θα υπάρχουν κομμάτια διαθέσιμα τέλος του μήνα και αρχές Μαρτίου και λέω να η ευκαιρία να πάρω την lc. 

Τελικά μέχρι στιγμής την έχω πατήσει κανονικά.Εαν δω ότι βρίσκω ξανά αερατη αστραλ μέσα στην επόμενη εβδομάδα,τότε πάω ξανά εκεί και δεν ασχολούμαι άλλο και αυτό διότι γιατί lc μάλλον όντως μπορεί να παίξει προς το καλοκαίρι διαθέσιμη.Δεν έχω την υπομονή μέχρι τότε. Φυσικά εάν βρω lc αρχές Μαρτίου η αν ξέρω σίγουρα ότι υπάρχει κομμάτι και έρχεται ξέρω εγώ σε δύο βδομάδες ,τότε θα περιμένω.

Ξέρω όμως τι θα γίνει επειδή είμαι πολύ τυχερός. Θα πάρω πάλι αερατη και μόλις την πάρω θα εμφανιστει η lc και τότε δεν θα φεύγει η αερατη😆

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Έτσι είναι ο αδερφός μας ο Φαραώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας λέει για τα πολύ καλά AMD προϊόντα αλλα στο τέλος κάπως καταλήγει με intel και NVIDIA :P Εγώ που είμαι intel-nvidia fanboy κοντεύω να πάρω και AMD ποδήλατο

Μαλλον εχει βρει σε προσφορα 4070 για αυτο ειναι με τη Intel UHD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...