Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, *demian* είπε

Θα πω οχι πριν το δω, επεσα μεσα?

Ε καλά και εγώ τώρα το βλέπω αλλά η απάντηση είναι εννοείτε όχι. Βέβαια, τα 250 ντολαρςς παίζει να είναι ακόμη και ποιο πολλά

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, malakudi είπε

Υπεκφεύγεις, ξέρεις πολύ καλά πως το 15-30 μέρες είναι αμφίβολο αν παραλάβεις. Και ποιος σου είπε ότι κάποιος περιμένει 2-3 χρόνια; Αυτά είναι δικά σου. Anyway κατάλαβα, nvidia μέχρι να δύσει σβήσει ο ήλιος.

fixed

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Intel UHD770 , 1440p 144hz, Ultra. 

Eιχες μεσον να σου βαλουν Intel UHD770 στον 12100 αντι για 730 για να παιζεις πασιετζα;

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, *demian* είπε

Θα πω οχι πριν το δω, επεσα μεσα?

14% μέσο όρο βγάζει την διαφορά. Τα 250$ ειναι το 1/3 της msrp τιμής της 5070ti, άρα μέσα έπεσες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Αναμένω εμπειρίες με RMA σε ελληνικό κατάστημα που είτε δεν θα ξέρουν τι παίζει είτε θα το παίζουν τρελίτσα...

fixed 😛

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Και κλάμα ο Νίκος. 

Αίμα ,δάκρυα και ιδρώτας 😆

Μα πραγματικα δεν ξερω τι να πω ρε συ! Τι σε επιασε και την εδωσες? Σε τρομαξανε? Ενα πυροσβεστηρα διπλα και ολα καλα. Ρευματακι κλεβεις λιγο απο το γειτονα, πανω στο καλωδιο βραζεις το γαλα για τα μωρα...  Και αν εχουμε κανενα χαμενο ροπ... τσιφσα ροπ nvidia. Τοσα εχουμε.... 🤣🤣  

Παντως μονο που δεν γελασε η κοπελα οταν της ειπα ειδικα για lc. Αν ομως εμφανιστει καποια την εχουμε κεφαλοκλειδωμα. Της ειπα οτι θα γινω  χειροτερος πρηχτης απ οτι ημουν με την Trio. Παιζει να ξεκινησε με τα ποδια για τα κεντρικα της Asus να μας φερει lc.🤣🤣

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ.
Just now, BlurayMoviesGreece said:

Eγω ειχα μεινει εκει που ελεγες οτι θα πας σε Ryzen 7000 για το upgradability και γιατι ειναι super duper.

Τον βρήκα προσφορά με παιχνιδάκι και τον τσίμπησα

Δημοσ.

Μπαίνω να δω και εγώ στο amazon.de για 5070ti και βλέπω msi ventus στα 769(έχω εταιρικό λογαριασμό οπότε χωρις ΦΠΑ-με ΦΠΑ στα 953), την βάζω στο καλαθι και κοντοστεκομαι λίγο μιας και δεν την είχα υπολογισμένη αυτό τον μηνα και βασικά θα ήθελα 24gb vram. 

Από την άλλη 24gb vram δεν υπάρχει κάρτα(5090 δεν με ψήνει) και εάν έδινα την 3060 θα μου βγαίνε στα ~550.

Ας πάει και το παλιαμπελο , ας το προχωρήσω.

Φτάνω στον τρόπο πληρωμης, κοκκινίζει το συμπαν->out of stock.

Τεσπά.

Το θέμα είναι ότι είναι καλό δείγμα που άρχισαν να εμφανίζονται κάρτες πολύ κοντά σε msrp.Τωρα εστρωσαν τα κανάλια διανομής?Ψιλοαγχωθηκανε με τις 9070xt?

Ποιος ξέρει..?

Όπως και να έχει, δείχνει ότι παίζει να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και ότι αχνοφαινετε φως στο τουνελ

Spoiler

Σε κάθε περίπτωση προσωπικά δεν σκιζω και τα βρακιά μου να αλλάξω κάρτα, απλά κάνω κάτι λιγα χαζομονταζ στο davinci και όσο να ναι το export θα πήγαινε πιο γρήγορα -απο όσο υπολογίζω, θα πρέπει εκεί που είμαι στην 1 ωρα με την 3060 πηγαίνοντας στην 5070ti θα πρέπει να μαι στο 20-25λεπτο και πέρα από αυτό θα πήγαινε καλύτερα και το remove tool στο photoshop-αλλα εκεί καταλήγω πως τον π@ιζει εντελώς η adobe με τα optimazations

Υ.γ Ξέρω ότι η ventus είναι basic μοντελο

-ventus x2 είναι και 3060 μου και είναι κομπλε-, υπάρχει λογος εάν ξαναβγεί κάτι αντίστοιχο να μην την προτιμήσω?

Κυρίως για ενδεχόμενο coil wine ρωτάω και κατά δεύτερων για θερμοκρασιες.Το πως φαινετε μου είναι εντελώς αδιάφορο.

Δλδη astal/mastral/suprime κοκ δεν θα κοιτούσα στην καμία με 10%+ παραπάνω τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Thresh said:

Καλύτερα, θορυβώδης και ζεστή.

MSI GeForce RTX 5070 Ti Ventus 3X OC Review - Temperatures & Fan Noise | TechPowerUp

Οκεικς!

Edit->Μπήκα και είδα το πινακακι και βλέπω 70αρια, λέω οκ κάπου εκεί την περίμενα(πρακτικά να φλερτάρει τους 90 Καλοκαιράκι), αλλά μετά είδα θόρυβο και rpm των fan(x2 από της άλλες που δεν τις λες και "πρώτο μπόι").

Είχες απόλυτο δίκιο, τρελλη μουφα..

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...