Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ποσα βγαζει η καρτα σου στο indiana ειπαμε? :rolleyes:

Δε ξέρω άμα θέλει κανείς με xtx που έχει και πολύ μνήμη να έρθει να τρέξουμε να γελάσουμε :P

Δημοσ.
10 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

1) Δεν εχουν ολες οι gpu το ιδιο Vram usage,εξαρταται πολλες φορες και απο το ποσο εχεις.
2) Aυτα τα usage δεν εχουν DLSS ειναι Raster+RT που κανενας λογικος δεν θα το κανει.
3)Oι επιδοσεις δεν βασιζονται στη Vram, 12 εχει η 4070, 12 η 4070S, 12 η 4070Ti με τη 4070Ti να εχει 25% παραπανω FPS.
4) Προτιμω να αγοράσω Nvidia όσο όσο και ας είναι χειρότερη, παρά Amd

1)Προφανώς, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα 12gb της 5070 είναι λίγα για 2025 κάρτα

2)Εννοείται, για νέα κάρτα των 600+ευρώ μιλά. Πάνω από όλα μας ενδιαφέρει το Raster και μετά RT και Upscaling.

3)Ασχετο με το παραπάνω

4)Fixed

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

1080p? :P

Σε ότι ανάλυση και settings θέλει … αυτός έχει πληρώσει τα διπλάσια από εμένα περιμένω να με κάνει χαβαλέ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Σε ότι ανάλυση και settings θέλει … αυτός έχει πληρώσει τα διπλάσια από εμένα περιμένω να με κάνει χαβαλέ 

Spoiler

Screenshot_20250225_115401_SamsungInternet.jpg.cb1381137fa01e8744b39f50d18ddd5a.jpg

Spoiler

Screenshot_20250225_115234_SamsungInternet.jpg.6fa63c2b102f9d7a773c027817918714.jpg

Αυτο μονο τπτ αλλο :P

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 1
Δημοσ.

Η αποψη μου οσο αφορά τον Πετσένκωφ και τη ram ειναι οτι πλήρωσε για να παρεις.

Γεια σας κύριε Πετσένκωφ. Θα ήθελα μια 5070 με 24ram και εννοείται στα λεφτα που εχει τωρα.

Εχουμε με 32 την 5090.

Μα αυτη εχει 3500!!! Λες μ..κιες

Ναι αλλά εσυ το ξεκίνησες....

Φυσικά και θα μπορούσε και θα έπρεπε να εχουν στα λεφτα αυτα περισσότερη μνημη. Εκτιμώ ομως οτι έχουν τακτοποιήσει τους πελάτες στο μυαλο τους ως εξης. 5070! θα παίζεις ωραία 1080p και με υποχωρήσεις και 2κ. 5080!!! Βεβαιωςςς! Θα πάιζεις άριστα 2κ και με υποχωρήσιες θα κανεις το πρώτο σου βημα στον μαγικο κοσμο του 4κ. Αν όμως είσαι χουβαρντάς με περικεφαλαία (δεν γραφω την πραγματική λεξη του χουβαρντας γιατί με περιλαμβανει 🤣) εχουμε τη φανταστική μας 5090! Δεν σου φτάνουν τα fps? Θα σου πετάξουμε μερικά ΑΙ δώρο! Vram? Φαε να χορτάσεις για... κανα δυο χρόνια πιθανότατα. Ανοίγεις τη μαγική πόρτα του 4κ που οι φτωχομπινέδες δεν μπορούνε! Είσαι niche... χουβαρντας με περικεφαλαια (ειπαμε δεν το λεω) όπως και η κάρτα σου! Ε ολα αυτά βεβαια θα συμβουν  αν είσαι και niche τυχερός. Να μην σκάσουν οι πυκνωτες, να εχεις ολα τα rops, να μην παρει φωτια το καλώδιο... Ψιλοπράγματα.

Περα απο το black humor, καπως έτσι τα έχουν στο μυαλό τους και δεν βαζουν παραπανω μνημη. Και αν σου αρέσει αλλιώς πάρε AMD. Εμ ελα που κανεις δεν παίρνει. 3% πωλήσεις στη Γερμανια σε καρτες πηρε το ματι μου σε σχεση με τους πρασινους. Οπότε οτι και να λεμε θα κανει οτι γουσταρει. Ετσι κι αλλιώς μαλλον με το ΑΙ οι κάρτες γραφικων είναι για να θυμίζουν ως τι ξεκινησε η nvidia. Αν θέλεις μνήμη κλπ κλπ και δεν μπορείς να παρεις 5090 πήγαινε πάρε AMD. Τι μας θες εμας. Αυτη πιστευω είναι η λογικη τους. Πάντα ξαναλεω όπως το αντιλαμβάνομαι εγω προσωπικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...