Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, fremendog είπε

Ακριβώς. Αυτός είναι πάνω-κάτω και ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούν ορισμένοι φίλοι της AMD, όταν αναφέρονται σε Ray Tracing και Path Tracing.

καλά , απόλαυσε Full RT /PT με 5070ti και αργότερα 5060/5070 😛

αξέχαστη εμπειρία και για τις παλιότερες σειρές 😂

Spoiler

ΥΓ. είμαι φαν του μοντέλου που είναι vfm ανεξάρτητα εταιρίας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

καλά , απόλαυσε Full RT /PT με 5070ti και αργότερα 5060/5070 😛

αξέχαστη εμπειρία και για τις παλιότερες σειρές 😂

Απόκρυψη περιεχομένων

ΥΓ. είμαι φαν του μοντέλου που είναι vfm ανεξάρτητα εταιρίας

Μπα. Προτιμώ να απολαύσω Full RT/PT με 5090.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Φέτος με αυτές τις γελοίες κάρτες του πέτσινου και πάλι βλέπω ότι είναι διστακτικοί… ο ηγέτης με στραβό κλωτσιά έβγαλε τη θειά πάνω στη γραμμή με τη μπάλα στα πόδια και αυτή θα την πετάξει εξέδρα … 

μακάρι να κάνω τόσο λάθος αλλά βλέπω να πληρώνουμε πάλι Κερατιάτικα στον πέτσα 

Spoiler

φιλε λες και τον καφε? 

• Haha 5
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, akoinonitos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

φιλε λες και τον καφε? 

Spoiler

Ναι το φλιτζάνι δείχνει εσένα να τρως μπαν άμα συνεχίσεις τα ωραία σου αστειάκια…. Φιλαράκο…

• Haha 2
Δημοσ.

Ειρήνη ημίν αδέρφια!

Κατα τα αλλα η TUF ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει ποτε και σαν τσιπακι εννοειται και σαν υλοιποιηση.

Φουλ μεταλικη κατασκευη και πολυ καλες θερμοκρασιες.

Ευτυχως την τσιμπησα και δε συνεχισα να περιμενω την Ventus, για 300 ευρω παρακατω δεν ηρθε ποτε ομως!

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Ειρήνη ημίν αδέρφια!

Κατα τα αλλα η TUF ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει ποτε και σαν τσιπακι εννοειται και σαν υλοιποιηση.

Φουλ μεταλικη κατασκευη και πολυ καλες θερμοκρασιες.

Ευτυχως την τσιμπησα και δε συνεχισα να περιμενω την Ventus, για 300 ευρω παρακατω δεν ηρθε ποτε ομως!

Μια χαρά  είναι η tuf καλό VFM για 5090 . Astral αερατη είναι πιο όμορφη αλλά νομίζω δεν αξίζει τα λεφτά της. Αν θα έδινα παραπάνω μόνο για μια από τις δύο νερό θα έπαιρνα μόνο με τόσα watt κατανάλωση ή επένδυση μετά σε block. 

Αλλά η TUF είναι ευχάριστα καλή και κάνει check σχεδόν όλα τα boxes. 

#fingers_crossed με αυτά που διαβάζουμε καθημερινά

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Τι γίνεται ρε παιδιά με τους drivers, για λίγο νόμιζα ότι μπήκα στο κόκκινο νήμα 😝

Δε γινεται τιποτα...

Εγω καθε μερα παιζω με τις ωρες και δεν εχω δει την παραμικρη δυσλειτουργια.

Εχει πολυ φαση που σε ολη την υφήλιο δεκα ατομα κανουν τα media ανω κατω με 5 post.

Φαντασου δεν εχω ασχοληθει καν να διαβασω λεπτομερειες μονο τιτλους... Κατι λεει μαυρες οθονες κτλ..

Αν εγω ανοιγα Thread καθε φορα που ειχα black screen με 3090 ή 4090 θα ειχα γινει moderator τωρα...

Αυτα γινονταν παντα και θα γινονται στο μελλον, λεγεται στατιστικη, αν και συνηθως ειναι απο failed overclock αλλα δε θα το παραδεχτουνε ποτε...

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Λέτε οι 5060 5060 ti να είναι οι από θέμα καλωδίων σύνδεσης; Ελπίζω να μην λιώνουν σαν τις 5080 η 5090. Διαβάζω διάφορα και έχω θορυβηθεί. Έλεγα να πάρω κάποιοα από αυτές όταν βγουν για να αναβαθμίσω την παλιά μου 2060.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ε ξερουμε ,ο bluray δεν θα ειχε αφησει νημα για νημα να μην κραζει, τωρα ουτε καν σχολιαζει :P

Τα msrp τα βρισκω μια χαρα, το οτι τα μαγαζια βαρανε στο ψαχνο ή το οτι καποιοι τρεχουν να τις παρουν σε αυτες τις τιμες μηπως και δεν θα ξαναβρουν δεν ειναι θεμα Nvidia.

To θεμα καλωδιου το ειχαμε και στις 4090, το οτι καποιος εχει να παρει 5090 δεν σημαινει και οτι ξερει και να τη βαλει.
Το λαθος ειναι σε αυτους που σχεδιασαν αυτα τα καλωδια και αναγκασαν υποτιθεται ολες τις εταιριες να το βαλουν αναγκαστικα.
Θα επρεπε κανονικα αν δεν εχει μπει καλα ή αν δεν ειναι καταλληλο ή αν ειναι ανεπαρκη (diy,3rd party) να μη δουλευει η καρτα ή εστω να αναβει ενα  κοκκινο φωτακι για να το καταλαβεις πριν ειναι αργα.

Απο εκει και περα οι καρτες που βγηκαν ελλατωματικες με λιγοτερα specs ναι ειναι θεμα Νvidia κακως τις εβγαλε στην αγορα.
Για να κανω ομως και το δικηγορο του διαβολου ποιοι απο εσας κοιταξατε να δειτε αν οι gpu που αγορασατε στο παρελθον ή ακομα και αυτη που εχετε τωρα, το κατα ποσο ειναι ολα 10/10 και δεν λειπει τιποτα;
Aποκλειται να εχουν πωληθει πχ 3000 4000 6000 7000 και 0.5%  να ελειπε κατι που ποτε δεν το καταλαβαν και δεν εγινε θεμα;

5 ώρες πριν, Aris-leme είπε

Ο μπλου ήταν πολύ μπροστά τα έλεγε εσείς δεν τον ακούγατε

Δεν αναφερομουν στο quality of control του hardware αλλα καθαρα στις επιδοσεις.
Η κοκκινη λοιπον ειναι ξεκαθαρα φολα εφοσον με νεα γενια και νεα αρχιτεκτονικη δεν καταφερε να ξεπερασει τη προηγουμενη (9070xt vs 7900xt 7900xtx).
Bεβαια αν η Nvidia στα ιδια nm βγαζει 10-15% καλυτερη ειναι για πεταμα, αν η AMD σε καλυτερα nm βγαζει τα ιδια(6800xt vs 7800xt) και χειροτερα (9070xt vs 7900xtx) ειναι καρταρες γιατι τις πουλανε κοψοχρονια.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Haha 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Τι γίνεται ρε παιδιά με τους drivers, για λίγο νόμιζα ότι μπήκα στο κόκκινο νήμα 😝

Η astral δεν μου έκανε ποτέ κιχ.με τους οδηγούς. Η 4090 έχει ξεκινήσει μόνο τα κόλπα με τους νέους οδηγούς σε δύο συγκεκριμένα παιχνίδια που προανέφερα στο διπλανο νήμα. Με την 5090 μια χαρά το έπαιξα (όσο πρόλαβα) το spiderman2

• Thanks 1
Δημοσ.
24 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Η κοκκινη λοιπον ειναι ξεκαθαρα φολα εφοσον με νεα γενια και νεα αρχιτεκτονικη δεν καταφερε να ξεπερασει τη προηγουμενη (9070xt vs 7900xt 7900xtx).
Bεβαια αν η Nvidia στα ιδια nm βγαζει 10-15% καλυτερη ειναι για πεταμα, αν η AMD σε καλυτερα nm βγαζει τα ιδια(6800xt vs 7800xt) και χειροτερα (9070xt vs 7900xtx) ειναι καρταρες γιατι τις πουλανε κοψοχρονια.

Βγήκαν τα review και δεν το κατάλαβα ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Βγήκαν τα review και δεν το κατάλαβα ??

Ρε συ τι review να δω, εδω ντραπηκαν να τις δειξουν...
Ειναι ηδη στα μαγαζια και τους κυνηγανε να μη πουν τιποτα.
Αν ηταν καμια σοβαρη καρτα θα βαζανε αφισες ακομα και στους δρομους για το ποσο καλυτερη ειναι απο τις προηγουμενες.
Θα εβλεπες παρουσιασεις με φαρφαρες "8Κ gaming is possible" οπως με τις 7000 ή  παρουσιασαρες σαν τους 3D.
Δεν γινεται να εχεις ενα δυνατο προιον και να το φιμωνεις.
Θα βγουν και θα λετε ε ενταξει για τα λεφτα τους καλες ειναι.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...