Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, fremendog είπε

Για να μην το πάω πολλά χρόνια πίσω και θυμηθώ το πόσο πολύ οι fans της 3dfx υποτιμούσαν τα 32 bit χρώμα της TNT2 Ultra, μόνο και μόνο επειδή οι Voodoo ήταν κολλημένες στα 16.

On a side note

Είχα και τις δύο στο PC μου τότε και διάλεγα renderer. Best of both worlds

3 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Tην άποψη μου για τα PhysX την έχω εκφράσει στο παρών thread και πριν τα κακά μαντάτα του ξηλώματος τους στις 5xxx.

Ήταν ένα feature που εμένα προσωπικά μου άρεσε. Χρησιμοποιήθηκε σε όσα παιχνίδια ήθελα; Όχι, αναλογικά στο πόσα χρόνια υπάρχει αυτό το feature, τα παιχνίδια δεν ήταν πολλά και κάποια είχαν ελάχιστη οπτική διαφορά το on/off συγκριτικά με άλλα που πραγματικά ήταν όαση, όπως τα Αrkham games με τα χαρτονομίσματα, καπνούς κτλ, όπως και το Borderlands 2 με τα fluids, rock, cloth physics etc. (και ας ήταν λίγο υπερβολικά)

Εγώ θυμάμαι είχα απολαύσει τα δυο παραπάνω, το Alice Madness Returns, που τότε βέβαια έτρεχε λόγω PhysX και κάκιστου optimization τρισάθλια, και φυσικά το αγαπημένο μου εκείνη την εποχή Mirror's Edge.

Από εκεί και πέρα, και έχοντας πλέον πάρει απόφαση πως δεν γίνεται συνέχεια να γυρίζουμε το κεφάλι πίσω νοσταλγόντας τα παλιά, κεφάλαιο PhysX τέλος, ούτως ή άλλως και οι ίδιοι οι devs χεσμένα τα είχαν τα τελεταία 11 χρόνια, με τελευταίο τίτλο που τα ''φορούσε'' να είναι το Daylight του 2014...

Ιt's a shame, αλλά είχαμε.

Τώρα αν τόσο πολύ σας καίει, και είστε από τους ''τυχερούς'' που έχετε 5xxx στα χεράκια σας, και έχετε backlog κάποιο από τα παραπάνω games, εγώ θα προτείνω την παλιά καλή και ορθόδοξη λύση του παλαίουρα που θυμάται τι κάναμε πριν κάποια χρόνια σε ανάλογες περιπτώσεις. Τότε βέβαια ήμασταν για λίγο διάστημα στους κόκκινους μέχρι να ενταχθούμε και πάλι στην πράσινη στρατιά του πέτσα.

Εφόσον έχετε χώρο λοιπόν στο κουτί, σας περισσεύει Pci-e στην μητρική, αγοράζετε μια used 3050, την κουμπώνετε ως δεύτερη gpu, και κάνετε την δουλειά σας. Eδώ δώσατε από 1.3 εως 3Κ+ για 5070/5080/5090, δώστε άλλα 100 με 150 να πάρετε μια 3050 να παίξετε τα old PhysX games.  

ᦔꫀ ᠻꪖᥴꪻꪮ on X: "Οκ το δέχομαι, το περιπολικό δεν είναι ταξί, το μπουζούκι  όμως είναι σίγουρα όργανο και ο μπάτσος είναι γουρούνι - δολοφόνος.  https://t.co/ltWGSXMWLl" / X

Τα είπες όλα.. και για την ανάπτυξη παιχνιδιών που δεν υποστηρίχθηκε ποτέ σοβαρά και δεν θα συνέχιζε επομένως την υποστήριξη physx η Nvidia σπαταλώντας εργατοώρες και φυσικά την δεύτερη GPU. Θα ρίξει βεβαια την main σε x8 αλλά οκ μικρό το κακό

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, kostiger said:

Ναυαγιο...

Αυτή η ατάκα θύμισε ένα γνωστό κόκκινο φόρουμ:devil:🤣

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

On a side note

Είχα και τις δύο στο PC μου τότε και διάλεγα renderer. Best of both worlds

On a sider note: είχα τότε στο PC μου ως κάρτα γραφικών την (ενσωματωμένη στη μητρική) Intel i810, η οποία και μοιραζόταν τη μνήμη του συστήματος.

Κάνε λίγο εικόνα το μέγεθος της κατάθλιψης.🤣

• Haha 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αυτή η φράση θύμισε ένα γνωστό κόκκινο φόρουμ:devil:🤣

Φαντάσου τι θα γινόταν σε περίπτωση που οι κόκκινοι είχαν αυτές τις αστοχίες.. 

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ε ξερουμε ,ο bluray δεν θα ειχε αφησει νημα για νημα να μην κραζει, τωρα ουτε καν σχολιαζει :P

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, fremendog είπε

On a sider note: είχα τότε στο PC μου ως κάρτα γραφικών την (ενσωματωμένη στη μητρική) Intel i810, η οποία και μοιραζόταν τη μνήμη του συστήματος.

Κάνε λίγο εικόνα το μέγεθος της κατάθλιψης.🤣

Δεν εχει καρδουλα να βαλω σορρυ 😆 Loading Hug GIF by MOODMAN

• Haha 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ε ξερουμε ,ο bluray δεν θα ειχε αφησει νημα για νημα να μην κραζει, τωρα ουτε καν σχολιαζει :P

Στις 28/1/2025 στις 6:38 ΜΜ, BlurayMoviesGreece είπε

Mην περιμενετε να δειτε κατι ουαου απο τις 9000.
Αν ηταν τοσο καλες/τοσο φθηνες/τοσο ανταγωνιστικες θα ειχαν τρεξει να τις παρουσιασουν.
Εκτος αν αποφασισαν να κανουν ριζικες αλλαγες(clocks,τιμη,FSR4) τελευταια στιγμη γιατι καταλαβαν οτι δεν εχουν καμια ελπιδα για πωλησεις.
Mεχρι στιγμης μοιαζει το launch της ντροπης.

Ο μπλου ήταν πολύ μπροστά τα έλεγε εσείς δεν τον ακούγατε

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kostiger είπε

Η κοκκινη είναι αστοχία απ τον πυρήνα της… για να δούμε φέτος θα καταφέρει να περάσει τις τρισάθλιες κάρτες με τα κομμένα rops που έχει βγάλει ο ηγέτης…

Δημοσ.

Το ότι η σειρά 9χχχ της ΑΜΔ θα έχει κακή τιμολόγηση (σε σχέση με την απόδοσή της) είναι ένα στοίχημα που θα χαρούμε όλοι να χάσουμε.

Εγώ τελευταία μόνο "πάρε ένα ps5pro" έχω πει σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα και μ'εχει ρωτήσει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

Η κοκκινη είναι αστοχία απ τον πυρήνα της… για να δούμε φέτος θα καταφέρει να περάσει τις τρισάθλιες κάρτες με τα κομμένα rops που έχει βγάλει ο ηγέτης…

Tι πστς..😂

Αν δεν καταφερουν να αξιοποιησουν ΚΑΙ αυτη την ευκαιρια, που προσφερει απλοχερα ο ηγετης, οσο βαρυ και να ειναι το σχολιο μου,  καλυτερα θα ειναι να ασχοληθουν με τα υπολοιπα επικερδη τμηματα τους.

Θα ειμαστε ακομα πιο εκτεθειμενοι στις ορεξεις του ηγετη βεβαια τοτε, ειναι και πολυ χορνυ το αγορι ως γνωστον, με υπογραφες πανω σε ζαρες κλπ, αλλά ειλικρινα, εχουν 1ης ταξεως ευκαιρια για εκρηκτικη αυξηση του μεριδιου αγορας τους και παλι θα την καψουν πιστευω. Τελειωνουν τα κανονακια..

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Tι πστς..😂

Αν δεν καταφερουν να αξιοποιησουν ΚΑΙ αυτη την ευκαιρια, που προσφερει απλοχερα ο ηγετης, οσο βαρυ και να ειναι το σχολιο μου,  καλυτερα θα ειναι να ασχοληθουν με τα υπολοιπα επικερδη τμηματα τους.

Θα ειμαστε ακομα πιο εκτεθειμενοι στις ορεξεις του ηγετη βεβαια τοτε, ειναι και πολυ χορνυ το αγορι ως γνωστον, με υπογραφες πανω σε ζαρες κλπ, αλλά ειλικρινα, εχουν 1ης ταξεως ευκαιρια για εκρηκτικη αυξηση του μεριδιου αγορας τους και παλι θα την καψουν πιστευω. Τελειωνουν τα κανονακια..

Δε νομίζω να καίγονται και τόσο, τους είναι εύκολο να πουλήσουν σε τιμές που θα φύγουν σαν ψωμάκια. Δεν το κάνουν. 
Όπως έχει πει και ένα άλλο παιδί εδώ, κακό hardware δεν υπάρχει, μόνο κακές τιμές... (νταξ εκτός αν λείπουν rops και καίγονται καλώδια)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...