Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 minutes ago, Arkin said:

Δεν είχα θέματα με 571 572 με τους χθεσινούς πρώτο black screen για 5 δευτερόλεπτα μετά από stand by. Stutters δεν έχω forbidden west και hogwarts τουλάχιστον. 

Και black screen έχω συναντήσει πολλές φορές και stuttering.  Ο χειρότερος driver που έχω συναντήσει από τότε που αγόρασα την 4090....

Δημοσ.

Με καλεσαν απο "Π" γιατι ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον για την 5070ti, για την TRIO δεν εχουν καμια ενημέρωση που τους ρωτησα.

Οι μονες 2 που αν παραγγελνα θα την ειχα την Δευτερα ειναι οι Prime και TUF.

Ημουν οριακα αλλα δεν ψηθηκα σε αυτη την τιμη... Μοιαζει με κοροιδια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Με καλεσαν απο "Π" γιατι ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον για την 5070ti, για την TRIO δεν εχουν καμια ενημέρωση που τους ρωτησα.

Είναι αστεία η τιμή αν σκεφτείς πως έπαιρνες 4080 super (σε άλλες υλοποιήσεις) λίγους μήνες πριν με λιγότερα από 1000 ευρώ

Πέρα από αυτό, η 5070 ti υστερεί σημαντικά της 5080 (περίπου 15%), οπότε αν η τιμή δεν φτάσει στο msrp είναι κακή αγορά.

Επεξ/σία από hln3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

δε μοιάζει ,  είναι κοροϊδία .

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Παρομοίως με κάλεσαν από Π. Αντιθέτως με εσένα εγώ δεν ρώτησα καν διαθεσιμότητα, μοντέλα κτλ. Είπα ένα ξερό ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι και τους το έκλεισα. 1300€ για 5070ti, θέλει και ερώτημα?

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, korakios είπε

ναι η αντιπαράθεση είναι άκυρη

πρακτικά όχι όταν ξεμένει απο vram , δεν είναι υποκειμενικό . Το αν σαν χρήστης κάνεις workarounds (κατεβάζοντας την ποιότητα) είναι υποκειμενικό :)

Εννοείται καταλαβαίνω τι λες , απλά δε συμφωνώ ειδικά όταν οι μηχανές παιχνιδιών στοχεύουν στο γρήγορο αποτέλεσμα $$$ . Δλδ στο μέλλον θα χειροτερεύσει η φάση .

Το οτι θα έπρεπε να φτάνουν 8G σε ΑΑΑ τίτλους είναι άλλο θέμα δυστυχώς

Δεν μιλησα για 8gb αλλα για 12gb.

Δεν ξερω τι gpu εχεις, εγω με 4080 δοκιμασα σε ολα τα games που παιζω σε ultra settings 4k να παω και να ριξω μονο τα textures  απο ultra σε High και δεν ειδα καμια διαφορα.

Αν καποιος μου το αλλαζε δεν θα καταλαβαινα ποτε οτι εγινε, οποτε αν καποια στιγμη αναγκαστω να το κανω δεν προκεται να το μετανιωσω.

Θα προτιμουσα να εχω περισσοτερα cuda cores ωστε να μπορω να βγαλω τωρα 200fps που μελλοντικα θα γινουν 140 παρα 4gb παραπανω vram που θα συνεχισω να παιζω ultra textures στα 60fps.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Θα προτιμουσα να εχω περισσοτερα cuda cores ωστε να μπορω να βγαλω τωρα 200fps που μελλοντικα θα γινουν 140 παρα 4gb παραπανω vram που θα συνεχισω να παιζω ultra textures στα 60fps.

απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το πας vram vs cores . Για σκέτη vram λέω και δυστυχώς τα 12G δεν είναι future proof . Τα cores είναι κάτι ξεχωριστό .

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, hln3 είπε

Είναι αστεία η τιμή αν σκεφτείς πως έπαιρνες 4080 super (σε άλλες υλοποιήσεις) λίγους μήνες πριν με λιγότερα από 1000 ευρώ

Αυτο ακριβως. Απο 4070tiS και πανω εχουν ξεφυγει οι τιμες. Οσοι αγορασαν μεχρι πριν κανα μηνα καναν εξυπνη κινηση. θα κατσω με την 3060ti μεχρι το Πασχα και βλεπουμε πως θα παει διαθεσιμοτητα κτλπ. Ακομα και μεταχειρισμενες 4070S που βλεπω στα  600 δεν αξιζουν, καθως οι ιδιοκτητες τις πηραν καπου εκει πριν κανα χρονο και πουλανε χωρις χασουρα. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αυτο ακριβως. Απο 4070tiS και πανω εχουν ξεφυγει οι τιμες. Οσοι αγορασαν μεχρι πριν κανα μηνα καναν εξυπνη κινηση. θα κατσω με την 3060ti μεχρι το Πασχα και βλεπουμε πως θα παει διαθεσιμοτητα κτλπ. Ακομα και μεταχειρισμενες 4070S που βλεπω στα  600 δεν αξιζουν, καθως οι ιδιοκτητες τις πηραν καπου εκει πριν κανα χρονο και πουλανε χωρις χασουρα. 

Το ότι πουλάνε χωρίς χασούρα δεν έχει καμία σημασία

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nimik είπε

Το ότι πουλάνε χωρίς χασούρα δεν έχει καμία σημασία

Πως δεν εχει? Μεταχειρισμενη καρτα 1-1μιση χρονο μετα δεν μπορει να κοστιζει οσο day 1 καινουρια. Αυτο γινεται εξαιτιας της ανοδου των τιμων και καποιοι το εκμεταλευονται. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καλα και αυτο σχετικο ειναι, εγω ας πουμε την δικη μου την πηρα ακριβως πριν ενα χρονο 710€ αν πχ πες οτι θελω να την πουλησω εστω και 600€ οπως λες για να παρω κατι αντιστοιχο η εστω 4070ti super η 5070ti ποσα λεφτα πρεπει να βαλω απο την τσεπη μου που οι συγκεκριμενες ξεκινουν απο 1000-1400€..Αν πεις οτι θελω 5070ti η πιο φθηνη παιζει 1250€ για 24% παραπανω επιδοσεις σε 1440p απο μια 4070s.Να δωσω δηλαδη 50% απο την τσεπη μου για 26% παραπανω χωρις καν να υπολογιζω οτι εχασα και τα 110€ απο οσο την πηρα..

Μια χαρα χασουρα εχει και αυτος που πουλαει μεταχειρισμενο, εκτος αν εχει σκοπο να κρατησει τα λεφτα και να παρει καρτα οταν φτιαξουν οι τιμες.Τωρα το να μεινεις χωρις καρτα πχ 6 μηνες μεχρι να φτιαξουν οι τιμες δεν το θεωρω και καλο deal.

• Like 1
Δημοσ.

@icenex Δικιο εχεις σε αυτα που γραφεις. Ειναι μερος του προβληματος των τιμων. Η δικια σου ας πουμε αν την βρει καποιος σημερα καινουρια εχει πιο πολλα απο τι την πηρες ενα χρονο πριν. Απο εκει ξεκιναει το ολο θεμα. Θα επρεπε καινουρια σημερα να εχει 600 και κατω...Και η 5070ti μαξ 1000 ας πουμε και να επεφτε οσο παμε προς την ανοιξη. 

Ειπαμε, ζουμε σε  περιεργους καιρους. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πως δεν εχει? Μεταχειρισμενη καρτα 1-1μιση χρονο μετα δεν μπορει να κοστιζει οσο day 1 καινουρια. Αυτο γινεται εξαιτιας της ανοδου των τιμων και καποιοι το εκμεταλευονται. 

Ok αλλά αν σε ενδιαφέρει δεν έχει σημασία ότι πουλάνε σχεδόν όσο την πήραν ..έτσι είναι η αγορά τώρα δυστυχώς

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nimik είπε

Ok αλλά αν σε ενδιαφέρει δεν έχει σημασία ότι πουλάνε σχεδόν όσο την πήραν ..έτσι είναι η αγορά τώρα δυστυχώς

Δεν ξερω πως το σκεφτεσαι αλλα για μενα εχει σημασια. Οταν σε 3-4 μηνες θα χασουν 200+ ευρο γιατι (ελπιζουμε τουλαχιστον) θα φτιαξει η αγορα καπως ειναι κοροιδια να την πουλας παραπανω απο τι την αγορασες 1 χρονο πριν. Οκ υπαρχουν κοροιδα, οσα πιαστουν καλα να παθουν αλλα μην λεμε οτι ειναι οκ και δεν μας ενδιαφερει. 

Ισως καποιος που του χαλασε η καρτα και δεν εχει αυτη την στιγμη να αναγκαστει να πιαστει κοροιδο αλλα ειναι ελαχιστοι αυτοι.

Προσωπικα μπορων να "αντεξω" με την 3060ti μεχρι να φτιαξουν οι τιμες απο το να πληρωσω τωρα μια 5070ti 1300€ και σε 4 μηνες να παιρνω 5080 με αυτα τα λεφτα ή 1000€ για 4070ti που θα μπορω τοτε να παρω 5070ti με τα ιδια λεφτα. θα βγει και η 5070 μεχρι τοτε και η 4070S θα πεσει και αλλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...