Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν μας έφταναν οι προβληματικές 5090, τώρα θα έχουμε και προβληματικές 5070ti? Και υπάρχει κανείς που να πιστεύει τις παπάτζες της πράσινης ότι δεν το πήραν έγκαιρα χαμπάρι ή ότι τάχα το ποσοστό τους είναι μόλις 1%? Πόσο πιο κάτω πάει το βαρέλι? Παίρνεις κάρτα 1200€ και 3000€ και βάζεις GPU-Z να δεις τι αγόρασες. Λοταρία το κατάντησες Πέτσινε.

Πες τα σ αυτούς που τους θίξαμε την πετσ-nvidia..🤣

Amd ρε για πάντα!😍😁

• Haha 1
  • Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Fake frames, fake prices, fake stock, fake safe power connector and now fake hardware and fake ROPs 

Well done Nvidia! 👏 

Ξέρεις μόνο τι είναι real στην nvidia?

Spoiler

Jensen Huang NVIDIA CEO Black Leather Jacket

• Haha 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Περιμένετε έχουμε και τις μαύρες οθόνες. Χθες πέρασα τον τελευταίο driver που βγήκε με 5070ti και μετά από stand by οθόνης άνοιξε με μαύρη οθόνη και με alt ctrl delete έστρωσε αλλα πρέπει να έκανε reset ο driver οπως κατάλαβα. Πολλά λάθη και να δούμε που θα βγάλει όλο αυτό. 

γιατί πιστεύεις είμαι ακόμα με τους 566.36? διαβάζω και πολλά για θέματα stutters με τους τελευταίους 🫡

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Εγω θα ριξω σε λιγο μια ματια. 

Προς το παρων... Δεν ξερω αν το ειδατε ηδη.... περασανε σε αλλο λεβελ.

FB_IMG_1740218408759.jpg

Αυτό που έχει αρχίσει να με θορυβεί δεν είναι οι αστοχίες υλικού.

Είτε 100€ κάνει κάτι είτε 3.000€, πάντα έχει πιθανότητητα να είναι ελαττωματικό.

Αυτό που με θορυβεί είναι πως κατ ουσίαν έχουν πωληθεί ελάχιστες χιλιάδες 5090 πχ (και πολλές λέω) και ήδη βλέπουμε 10άδες με προβλήματα. Δεν είναι 0,5% με τπτ πιστεύω

Επεξ/σία από Braveheart1980
  • Like 5
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα παντως απο λιγο χαζι που ριχνω στο σκρουτζ βλεπω οτι επικρατει μια αναρχια.

Εβαλα απο το πιο ακριβο--> σε φθηνο και βλεπεις κατι πραγματα που σου φευγουν οι τριχες

image.png.082c667ece2a7c5be664ec4c81958d5a.png

image.png.48167732e9f172f2f2122ada850035d0.png

image.png.b206088463276743d55b8bcae7c24eab.png

Και πολλες αλλες ομορφιες.

Οποτε χαλαρωνουμε και περιμενουμε καλα να μαστε να περασει ο καιρος.

Επεξ/σία από ASFE
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Oτι σε site με gpu όπου μας ενδιαφέρουν μόνο unboxing, arch, επιδόσεις, hardware, software issues, θα διάβαζα μπροσούρες περι καταναλωτικής συνείδησης με χαρακτηρισμούς, άντε comrads να ξεκινήσετε την επανάσταση (για τις κάρτες γραφικών) να μαζευτείτε στον Περισσό....

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε περι αγαθων κ οτι οι καρτες ειναι πολυτελεια, αλλα εμενα με εχει πονεσει πολυ που αγοραζω πιτογυρο με 3.8€ ευτυχως εχω βρει ενα σουβλατζιδικο στην γειτονια μου με 2.8€ αλλα με χαλαει το τυποποιημενο τζατζικι που βαζει μαλλον θα αγορασω υλικα να φτιαχνω δικο μου τζατζικι.  :P 

Κλεινω το off topic.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Αυτό που έχει αρχίσει να με θορυβεί δεν είναι οι αστοχίες υλικού.

Είτε 100€ κάνει κάτι είτε 3.000€, πάντα έχει πιθανότητητα να είναι ελαττωματικό.

Αυτό που με θορυβεί είναι πως κατ ουσίαν έχουν πωληθεί ελάχιστες χιλιάδες 5090 πχ (και πολλές λέω) και ήδη βλέπουμε 10άδες με προβλήματα. Δεν είναι 0,5% με τπτ πιστεύω

Ποσοστιαια εννοεις. Ναι εχεις δικιο. Ειναι αρκετο το ποσοστο οντως. 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ASFE είπε

Γενικα παντως απο λιγο χαζι που ριχνω στο σκρουτζ βλεπω οτι επικρατει μια αναρχια.

Εβαλα απο το πιο ακριβο--> σε φθηνο και βλεπεις κατι πραγματα που σου φευγουν οι τριχες

image.png.082c667ece2a7c5be664ec4c81958d5a.png

image.png.48167732e9f172f2f2122ada850035d0.png

image.png.b206088463276743d55b8bcae7c24eab.png

Και πολλες αλλες ομορφιες.

Οποτε χαλαρωνουμε και περιμενουμε καλα να μαστε να περασει ο καιρος.

Το skroutz δεν έχει πολλά σοβαρά καταστήματα πλέον..πολλά δεν κάνουν ανανέωση τιμών κ αλλά κλεινουν

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Saloufas είπε

γιατί πιστεύεις είμαι ακόμα με τους 566.36? διαβάζω και πολλά για θέματα stutters με τους τελευταίους 🫡

Δεν είχα θέματα με 571 572 με τους χθεσινούς πρώτο black screen για 5 δευτερόλεπτα μετά από stand by. Stutters δεν έχω forbidden west και hogwarts τουλάχιστον. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν είχα θέματα με 571 572 με τους χθεσινούς πρώτο black screen για 5 δευτερόλεπτα μετά από stand by. Stutters δεν έχω forbidden west και hogwarts τουλάχιστον. 

Έκανα update windows install τη περασμένη βδομαδα και έίχα flashing black screens. 24H2. Έβαλα πάλι 23H2 και έχω 0 issues.

• Like 1
Δημοσ.
54 minutes ago, icenex said:

Δεν ξερω τι λετε περι αγαθων κ οτι οι καρτες ειναι πολυτελεια, αλλα εμενα με εχει πονεσει πολυ που αγοραζω πιτογυρο με 3.8€ ευτυχως εχω βρει ενα σουβλατζιδικο στην γειτονια μου με 2.8€ αλλα με χαλαει το τυποποιημενο τζατζικι που βαζει μαλλον θα αγορασω υλικα να φτιαχνω δικο μου τζατζικι.  :P 

Κλεινω το off topic.

Μπορείς να βάλεις DLSS πάνω στο κέρμα των 2€ και να πεις στον σουβλατζή ότι είναι με το transformer μοντέλο και έγινε πλέον 5€.

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...