Inler Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αν η διαφορά είναι μικρή θα πήγαινα σε Trio από τα review που είδα. 1
DIM1000 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Φιλε για να μην παραδεχτουν οτι εχουν σαπια PC και οι αλλοι καλύτερα, θα φανταστουν οτι ορολογία (και δικαιολογία) μπορει να βγαλει ο ανθρώπινος νους...και εγω πρωτη φορα το ακουσα... Ε θα εισαι καινουργιος στο χωρο κι εσυ... Και προφανως μπηκες γιατι θελεις να κανεις επιδειξη πλουτου. Εμενα με κανανε τσακωτο και θα ξαναβγαλω στη φορα τον 8088 με την περτικαλι cga και θα λιωσω με dangerous dave, outrun, test drive 1 κλπ. Θα ξεκιναγα απο το μηδεν με το atari και τον spectrum zx με το εξωτερικο κασετοφωνο αλλα δεν θυμαμαι καν που βρισκονται (Διαολε... θελω πολλες δοσεις εμβολιου ακομα τελικα). Περα απο την πλακα, εμενα αυτο που με ενοχλει τρομερα ειναι οι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι. Ο καθενας εχει οτι μπορει και δεν ειναι μεσο επιδειξης. Προσωπικα στις εποχες που διανυουμε, ντρρπομαι να πω ποσο κοστιζει πχ το τελευταιο build σε καποιον εκτος χωρου. Εδω ομως μοιραζομαστε την ιδια πετρια. Δεν μπορει να προσβαλλουμε ο ενας τον αλλο για τις οικονονικες δυνατοτητες, τον τροπο σκεψης και τις απαιτησεις του που διαμορφωνουν τις τελικες επιλογες του. Ελεος. 2/2 μεγαλε. Διατυπωσε την αποψη σου χωρις χαρακτηρισμους. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από DIM1000 7
dsi44 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 16 minutes ago, manos28684 said: παιδιά γνωμούλα για Asus VGA GeForce RTX 5070 Ti PRIME ? για 1440p 165hrz οθόνη και 5800x στα ποσα λεφτα φιλε μου τη βρισκεις? γιατι για καρτα ΧΧ70 πανω απο 999 ειναι λιγακι και test iq. 2 3
DIM1000 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 λεπτά πριν, dsi44 είπε στα ποσα λεφτα φιλε μου τη βρισκεις? γιατι για καρτα ΧΧ70 πανω απο 999 ειναι λιγακι και test iq. Πως ειναι βρε φιλε μου τεστ iq? Δηλαδη αν θελεις να παρεις τωρα μια καινουργια καρτα να χαρεις και να ξεσκας οποτε μπορεις με την αγορα οπως ειναι, τι αλλο μπορεις να κανεις δηλαδη? Τι επιλογες εχεις? Εδω λεμε αν καταφερεις να βρεις. Να περιμενεις ποτε και αν θα φτιαξει η διαθεσιμοτητα και θα πεσουν οι τιμες? Τι απαντηση ειναι αυτη τωρα. 2 2
dsi44 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 1 minute ago, DIM1000 said: Πως ειναι βρε φιλε μου τεστ iq? Δηλαδη αν θελεις να παρεις τωρα μια καινουργια καρτα να χαρεις και να ξεσκας οποτε μπορεις με την αγορα οπως ειναι, τι αλλο μπορεις να κανεις δηλαδη? Τι επιλογες εχεις? Εδω λεμε αν καταφερεις να βρεις. Να περιμενεις ποτε και αν θα φτιαξει η διαθεσιμοτητα και θα πεσουν οι τιμες? Τι απαντηση ειναι αυτη τωρα. πρεπει να περιμενεις. εκει βασιζονται για να αρπαξουν. επειδη σε παιζουν με "διαθεσιμοτητα" γιαυτο πρεπει να κανεις hold Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από dsi44
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 λεπτό πριν, dsi44 είπε επειδη σε παιζουν με "διαθεσιμοτητα" γιαυτο πρεπει να κανεις hold 11
manos28684 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες δίκιο έχετε αλλά πόσο ακόμα ;; με μια καημένη 3060τι είμαι ο μαύρος τόσο καιρό....
MikeGR7 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Μια χαρα ειμαι 😅 Βεβαια εχω Tuf "OC"... να δουμε αν θα παιζει και τιποτα τέτοιο τελικα... Edit: Πονηρή λεπτομερεια... το PhysX δεν ειναι τικαρισμενο πια... Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από MikeGR7 1 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αν κάποιος θέλει απλά NVIDIA δε ρωτάει πληρώνει και τέλος. Οι τιμές δεν αξίζουν καθόλου. Αν θέλει να τα δώσει κάποιος γούστο του, απλά μην το χρυσώνουμε το χάπι "να αυτές είναι οι τιμές τι να κάνω". 8
DIM1000 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dsi44 είπε πρεπει να περιμενεις. εκει βασιζονται για να αρπαξουν. επειδη σε παιζουν με "διαθεσιμοτητα" γιαυτο πρεπει να κανεις hold Μα σε παιζουν ναι, αλλα αν δεν αγορασεις, ειμαστε καποια πολλα εκατομμυρια στον πλανητη. Αρα hold μεχρι την επομενη γενια, για να ξανακανεις hold κοκ. Οσο παιζει μονος του ο πετσενκωφ θα βαραει το ντεφι. Δεν ειναι δυνατο να νομιζει καποιος οτι σε τετοια μεγαθηρια πολλων δις μπορουν μερικοι τρελαμενοι σαν εμας να κανουν κατι αν δεν αγορασουν. Θα γλιτωσεις τελικα 200 ευρω σου λεω εγω αν περιμενρις ενα χρονο, θα την παρεις και μετα θα εχεις συντομα νεο launch με την 6070. Για εμενα δεν εχει νοημα. Τουλαχιστον οχι στις μικρες. Στις 80 και πολυ περισσοτερο στις 90 να πω αντε ναι. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από DIM1000
akoinonitos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, manos28684 είπε δίκιο έχετε αλλά πόσο ακόμα ;; με μια καημένη 3060τι είμαι ο μαύρος τόσο καιρό.... Αν δεν σε νοιαζουν τα 500 ευρω που θα πληρωσεις καπελο δλδ πανω απο το μισο πραγματικο κοστος της καρτας την παιρνεις και τελειωνει το ζητημα. Η αγορα 70αρας καρτας σε τιμες 1250ευρω + που ξεκινανε εδω δεν εχει καμια λογικη. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από akoinonitos 8
DIM1000 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Αν κάποιος θέλει απλά NVIDIA δε ρωτάει πληρώνει και τέλος. Οι τιμές δεν αξίζουν καθόλου. Αν θέλει να τα δώσει κάποιος γούστο του, απλά μην το χρυσώνουμε το χάπι "να αυτές είναι οι τιμές τι να κάνω". Συμφωνω απολυτα στο πρωτο σκελος. Στο δευτερο? Σαφως δεν ειναι φυσιολογικες τιμες, αλλα αυτες δεν ειναι οι τιμες? Ποια εναλλακτικη εχεις αν εισαι στην 30 γενια? Απο 50 γενια ουτε εγω θα κουναγα εκτος αν πηγαινα απο 70 σε 80 πχ. Που και παλι δεν αλλα λεμε...
dsi44 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) μα δε δινει κατι καινουργιο σε επιδοσεις η 5070ti ωστε να χρειαστει να ανοιξεις ποδια,οι επιδοσεις της κυκλοφορουν τουλαχιστον δυο χρονια στην αγορα απο πολλες καρτες και των δυο εταιρειων. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από dsi44 2
DIM1000 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dsi44 είπε μα δε δινει κατι καινουργιο σε επιδοσεις η 5070ti ωστε να χρειαστει να ανοιξεις ποδια,οι επιδοσεις της κυκλοφορρουν τουλαχιστον δυο χρονια στην αγορα απο πολλες καρτες και των δυο εταιρειων. Ναι αλλα ο φιλος εχει 3060ti. Οχι 40χχ. Σιγουρα θα πληρωσει καπελο που προσωπικα πιστευω οτι δεν θα φυγει ποτε ισως μικρυνει λιγο, αλλα θα εχει και διαφορα σε επιδοσεις και νεα features. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από DIM1000
akoinonitos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε Ναι αλλα ο φιλος εχει 3060ti. Οχι 40χχ. Σιγουρα θα πληρωσει καπελο που προσωπικα πιστευω οτι δεν θα φυφρι ποτε ισως μικρυνει λιγο, αλλα θα εχει και διαφορα σε επιδοσεις και νεα features. σκεψου οτι με τα ιδια λεφτα σε 2 μηνες θα παιρνει 5080 και τοτε θα λεει "τι μλκια εκανα και βιαστηκα" Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από akoinonitos 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα