Aten-Ra Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 7 minutes ago, Alex21121988 said: Όσοι λέτε (και λέμε) ότι τώρα είναι η ευκαιρία της ΑΜD να χωθεί με stock, άρα καλύτερες τιμές, να λέτε όλη την αλήθεια λεβέντες... Δεν είναι για να αγοράσουμε AMD αλλά για να μπει στο μάτι του πέτσα έστω και λίγο, μήπως πάρουμε καμιά καρτούλα σε καμιά νορμαλ τιμή anw. Δεν είναι ότι είχαμε σκοπό οι περισσότεροι αν όχι όλοι να μεταβούμε στους κόκκινους. Έχω να δω πραγματικό flagship gpu από τους κόκκινους από την 7970 era. Ξέρεις υπάρχουν πολλοί παραπάνω που αγοράζουν φτηνότερες κάρτες από τις Flagships.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 6 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Το Crysis 1 δεν έφτανε ούτε στο 10% σε Physics που τρέχουν παιχνίδια με PhysX. Μπορείς να μου δείξεις ένα παιχνίδι με physx που έχει καλύτερα physics από το crysis1 ? εγώ σοβαρά δε θυμάμαι κανένα 3 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Δεν εχει καταλαβει καν τι αφορουσε ή εν λόγω τεχνολογια, νομιζει οτι καλα γραφικα ισον καλα physics ο ανθρωπος. 🤪
MikeGR7 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Μπορείς να μου δείξεις ένα παιχνίδι με physx που έχει καλύτερα physics από το crysis1 ? εγώ σοβαρά δε θυμάμαι κανένα Βεβαιως: https://www.eteknix.com/nvidia-physx-adds-massive-visual-improvements-to-metro-redux/ https://youtu.be/VafzR7JqO2I Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από MikeGR7
firepc Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Ορίστε και ο Kai Cenat το ίδιο κάνει για να χαρεί τα physics
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 5 minutes ago, Aten-Ra said: Ξέρεις υπάρχουν πολλοί παραπάνω που αγοράζουν φτηνότερες κάρτες από τις Flagships. Μιλάμε τώρα για το παρών thread που είναι καταπράσινο. Οι περισσότεροι από εμάς, αν θέλετε κάνουμε και ένα μικρό poll, δεν θα πήγαιναμε στους κόκκινους ακόμα και καλύτερες τιμές να είχε. Μιλάμε επίσης για την τωρινή AMD που δεν χτυπάει ούτε σε midrange τον πέτσα, όχι πριν 10 χρόνια. Μπορεί να το βλέπω εγώ πράσινα, αλλά δεν μου δίνει κάτι ελκυστικο το Λιζάκι για να φύγω από τον πέτσινο, ακόμα και την δεδομένη στιγμή που έχω κάτσει στo χειρόφρενο με την επιστροφή στο 2020 που έχει γίνει... 1
nikos5800 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Αν γινόταν αυτό θα υπήρχε έστω ένα παιχνίδι να το κάνει, απ ότι φαίνεται η μηχανή αυτή έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες... δες πχ πως έχει σπρώξει με sponsored παιχνίδια το πραγματικό rt-pt και όχι το μουσαντένιο με μια σκιά... απ την άλλη υπάρχουν παιχνίδια με τόσο ωραία physics που δε χρειάζονται αυτή τη βλακεία και κάνουν παπάδες από την engine του παιχνιδιού Απλά το να βάλεις rt,pt είναι ένα κλικ στην μηχανή γραφικών ενώ τα physics πρέπει να τα κάνεις όλα με "χέρι" από την αρχή Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από nikos5800
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 minute ago, Alex21121988 said: Μιλάμε τώρα για το παρών thread που είναι καταπράσινο. Γιατί αυτοί που αγοράζουν NVIDIA παίρνουν μόνο RTX5090 ?? 2 minutes ago, Alex21121988 said: Οι περισσότεροι από εμάς, αν θέλετε κάνουμε και ένα μικρό poll, δεν θα πήγαιναμε στους κόκκινους ακόμα και καλύτερες τιμές να είχε. Κάτι τέτοια διαβάζαμε και πριν τους Ryzen. 7
Tambas91 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 5 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Βεβαιως: https://www.eteknix.com/nvidia-physx-adds-massive-visual-improvements-to-metro-redux/ https://youtu.be/VafzR7JqO2I Μιλάμε για game changer όχι αστεία γέμισε πετραδάκια το πάτωμα Spoiler πως συγκρίνετε το ένα με το άλλο ρε παίδες...? τελοσπάντων τρομερή τεχνολογία το physx πολύ στεναχωρέθηκα θα μας λείψει 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Απλά το να βάλεις rt,pt είναι ένα κλικ στην μηχανή γραφικών ενώ τα physics πρέπει να τα κάνεις όλα με "χέρι" από την αρχή Δε το ξέρω αλλα δε νομίζω να είναι τόσο απλό ρε συ ,δεν έχουν όλα τα παιχνίδια το ίδιο RT ακόμα και του πέτσινου θέλει δουλειά και εκεί
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 17 minutes ago, Tambas91 said: Μπορείς να μου δείξεις ένα παιχνίδι με physx που έχει καλύτερα physics από το crysis1 ? εγώ σοβαρά δε θυμάμαι κανένα 🤪 Προσωπικά αυτό που είχε τα περισσότερα Physics Simulations που πρόσφεραν κάτι στο παιχνίδι ήταν τα Batman Arkham. 2
nikos5800 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Μιλάμε για game changer όχι αστεία γέμισε πετραδάκια το πάτωμα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου πως συγκρίνετε το ένα με το άλλο ρε παίδες...? τελοσπάντων τρομερή τεχνολογία το physx πολύ στεναχωρέθηκα θα μας λείψει Δε το ξέρω αλλα δε νομίζω να είναι τόσο απλό ρε συ ,δεν έχουν όλα τα παιχνίδια το ίδιο RT ακόμα και του πέτσινου θέλει δουλειά και εκεί Σε ότι αφορά τον φωτισμό το χρονοβόρο είναι η αρχική ενσωμάτωση της μηχανής φωτισμού στην game engine,μετά από αυτό είναι ένα κλικ και τέλος, στην κυριολεξία ο αρτιστας δεν χρειάζεται να κάνει πολλά από την εποχή που μεταβήκαμε σε physically based rendering 👍βέβαια επειδή οι κονσόλες δεν έχουν το απαιτούμενο hardware για path tracing οι εταιρίες δεν βιάζονται να προσθέσουν path tracing δυνατότητες στις μηχανές γραφικών Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από nikos5800 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Προσωπικά αυτό που είχε τα περισσότερα Physics Simulations που πρόσφεραν κάτι στο παιχνίδι ήταν τα Batman Arkham. Το θέμα είναι ότι φαίνεται ωραίο και εφετζίδικο αλλα μέχρι εκεί δεν αλλάζει τίποτα στο gameplay... εγώ μιλάω για physics που πχ έχουν βάρος, πέφτουν οι τοίχοι, τα υλικά έχουν τη δίκια τους αντοχή κτλπ όπως έχει το botw και αυτά : Spoiler Τώρα αν θα έχει πετραδάκια το πάτωμα που πυροβόλησες τον τοίχο, σπάσει το τζαμι και πέσουν κάτω 2 γυαλιά και πετούν 2 χαρτιά στον αέρα δε μου λέει κάτι
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, Aten-Ra said: Γιατί αυτοί που αγοράζουν NVIDIA παίρνουν μόνο RTX5090 ?? Κάτι τέτοια διαβάζαμε και πριν τους Ryzen. Οι 5090 όπως και οι 4090 είναι halo products. Άλλη κατηγορία εντελώς, αν θέλεις να μπούμε στην διαδικασία ποιος αγοράζει από τις xx70 και κάτω, τότε βάζουμε στην συζήτηση το Λιζακι μας. Όσο αφορά τα cpu, εγώ ξεκάθαρα ζορίζομαι ακόμα και τώρα να μπω στην ιδέα ότι θα πρέπει να μεταβώ σε AMD cpu του χρόνου για παράδειγμα. Μου κακοπέφτει όσο δεν πάει που είναι η Intel σε αυτη την κατάσταση και πρέπει να μπω στην διαδικασία να μπλεχτώ με τους Ryzen. Εννοείται πως είμαι Intelικός διαχρονικά. Είναι αυτό που λέμε άλλο λέει το μυαλό και άλλο λέει η καρδιά. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Alex21121988 1
icenex Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Προσωπικά αν κ η τελευταία amd κάρτα που πήρα ήταν μια 7970 άνετα θα πήγαινα πάλι στην κόκκινη μεριά.Το μόνο που χρειάζεται είναι μια δυνατή κάρτα σε τιμή χώμα με τα σημερινά δεδομενα. Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν βγάζει ένα τέτοιο προϊόν κ ας μην βγάλει λεφτά μια γενιά αλλά να χτίσει πελατεία. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από icenex
Fulgore Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Οι 5090 όπως και οι 4090 είναι halo products. Άλλη κατηγορία εντελώς, αν θέλεις να μπούμε στην διαδικασία ποιος αγοράζει από τις xx70 και κάτω, τότε βάζουμε στην συζήτηση το Λιζακι μας. Ογσοι αναφέρουν με την κυριολεκτική έννοια για Amd, προφανώς δεν κοιτάζουν κάρτες κατηγορίας x080/x090, αλλά φθηνότερες τύπου x070 και κάτω, που εκεί η Nvidia δεν είναι τόσο μονόδρομος, όπως σε high end. Βεβαια σε αυτή την γενιά η nvidia μόνο στην 5090 είναι μονόδρομος. Οι 5080/5070ti βγήκαν πολύ κατώτερες των περιστάσεων. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Fulgore 1
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 30 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Οι 5090 όπως και οι 4090 είναι halo products. Άλλη κατηγορία εντελώς, αν θέλεις να μπούμε στην διαδικασία ποιος αγοράζει από τις xx70 και κάτω, τότε βάζουμε στην συζήτηση το Λιζακι μας. Όσο αφορά τα cpu, εγώ ξεκάθαρα ζορίζομαι ακόμα και τώρα να μπω στην ιδέα ότι θα πρέπει να μεταβώ σε AMD cpu του χρόνου για παράδειγμα. Μου κακοπέφτει όσο δεν πάει που είναι η Intel σε αυτη την κατάσταση και πρέπει να μπω στην διαδικασία να μπλεχτώ με τους Ryzen. Εννοείται πως είμαι Intelικός διαχρονικά. Είναι αυτό που λέμε άλλο λέει το μυαλό και άλλο λέει η καρδιά. Ολο αυτό που περιγράφεις φίλε μου, συγνώμη αλλά λέγεται "κόλλημα".. Και φυσικά σε αυτό υπολογίζουν οι διάφορες εταιρίες ώστε να σου δίνουν προιόντα με 1000 προβλήματα και διπλάσια τιμή απο την πραγματική τους αξία μα " εσυ" εκει πιστός προβατοσκυλάκος... Η Nvidia εχει ξεφτιλήσει το άθλημα με τις πολιτικές τις απ ολες τις απόψεις, η Intel βγάζει ελλατωματικά προιόντα ο,τι να ναι κι όμως οι σημαίες μπλε-πρασινων ακόμα κουνιούνται αβέρτα! Sad but true.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα