Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Τέτοιο χάλι σε τόσο παλιά games? wtf?!

Από την άλλη οι πιθανότητες να παίξει κάποιος με RTX50 τόσο παλιά και με physx πρέπει να είναι χαμηλά μονοψήφιες...

Ναι χωρίς acceleration των συγκεκριμένων εφέ γονατιζουν τα πάντα. Και μια πιθανότητα να υπάρχει δεν μιλάμε για mame32 αλλά παιχνίδια 10ετιας που παίζονται άνετα σήμερα πρέπει να ενημερώσει. Δεν αφαιρούμε έτσι features. Εγώ θα παίξω φέτος όλα τα borderlands μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Φαντάσου ξενέρα όταν θα έβλεπα 20fps με physx on. Και το να τα κλείσεις δεν είναι επιλογή η διαφορά είναι τεράστια on με off. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Karanikolis είπε

νομίζω ότι τα 12gb είναι υπέρ αρκετά για 1440p. να είχα 4k να πω έχεις δίκιο αλλά εφόσον είμαι σε 2k..

Το wilds σε 1440p max settings χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο οπτικά και από RT μόνο  κάτι reflections που είναι ελάχιστα στο game, τρώει με το καλημέρα 14 Gb... Σε medium και FSR performance τεζάρει 10ρα κάρτα που έχω lol.

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

νομίζω ότι τα 12gb είναι υπέρ αρκετά για 1440p. να είχα 4k να πω έχεις δίκιο αλλά εφόσον είμαι σε 2k..

Έχω δει 14gb vram usage σε αρκετά παιχνίδια και 16gb στο indy ειδικά αν βάλεις texture mods ανεβαίνει κατακόρυφα. 3440x1440 δεν απέχει πολύ από το κλασικό 1440p. Για 1080p τα 12 είναι αρκετά για 1440 αν θέλουμε future proof πιστεύω καλό είναι να έχουμε 16 για μεγαλύτερη ελευθερια σε texture mods Reshades κτλ. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ναι χωρίς acceleration των συγκεκριμένων εφέ γονατιζουν τα πάντα. Και μια πιθανότητα να υπάρχει δεν μιλάμε για mame32 αλλά παιχνίδια 10ετιας που παίζονται άνετα σήμερα πρέπει να ενημερώσει. Δεν αφαιρούμε έτσι features. Εγώ θα παίξω φέτος όλα τα borderlands μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Φαντάσου ξενέρα όταν θα έβλεπα 20fps με physx on. Και το να τα κλείσεις δεν είναι επιλογή η διαφορά είναι τεράστια on με off. 

Να σου πω την αλήθεια εγώ το BL2 με off το έπαιξα, έκοβε γύρω στα 10-15 καρέ στην 1080 και προτιμούσα να τα έχω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Το wilds σε 1440p max settings χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο οπτικά και από RT μόνο  κάτι reflections που είναι ελάχιστα στο game, τρώει με το καλημέρα 14 Gb... Σε medium και FSR performance τεζάρει 10ρα κάρτα που έχω lol.

omg!!! 

Με το ζόρι να πάω στο Λιζάκι δηλαδή...  🤔

δεν ξέρω δύσκολα τα πράγματα πλέον.. υπερβολικά ποσά για mid-high gpu... αν όντως έχουν φτιάξει τα πράγματα με drivers στην amd πιθανώς να πάω κατά εκεί...7800/7900 θα περιμένω να δω και τι θα βγάλει τώρα

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Arkin said:

.Δεν αφαιρούμε έτσι features.

Πόσα fucks πιστεύεις ότι δίνει η Nvidia στη συγκεκριμένη περίπτωση? Θα έλεγα μείον άπειρο...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Πόσα fucks πιστεύεις ότι δίνει η Nvidia στη συγκεκριμένη περίπτωση? Θα έλεγα μείον άπειρο...

Πολλά fucks θα επρεπε να δινει, αλλά με τον πληρωμενο στρατο απο promoters και ελλέιψει ανταγωνισμού, κανει οτι θελει και αντι να προσθετει features  αφαιρεί. 

Ειδικά για τα physx, εκέι θα έπρεπε να (ξανα)στραφεί η βιομηχανία, έπειτα απο το RT
Αντ' αυτού, ας ταίσουμε σανό τα πρόβατα....

Δημοσ.

Έκανα απόπειρα να ρωτήσω Πλαίσιο και πήρα επίτηδες σε 2 διαφορετικά καταστήματα.1 Αθήνα και 1 Θεσσαλονίκη. Ο ένας είπε ότι υπάρχει αναμονή τουλάχιστον 2-3 μήνες για οποιαδήποτε 5090 και ότι δουλεύουν προς το παρών μόνο με προπαραγγελίες και ο άλλος είπε μετά το καλοκαίρι.Οπότε Ελλάδα μάλλον την χαιρετάμε

Αλλά από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη απόθεμα. Ούτε Amazon ούτε mindfactory κτλ.

Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως κάνουν γ@μημένο λανσάρισμα σε τόσο ακριβό προϊόν και να μην έχουν απόθεμα.

Παλιά υπήρχε η δικαιολογία των crypto,farming και scalpers.

Τώρα γιατί ? Πιστεύω ότι απλά δημιουργούν τεχνητό έλλειμμα όπως κάνει η Apple

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Cacciatore said:

Πολλά fucks θα επρεπε να δινει, αλλά με τον πληρωμενο στρατο απο promoters και ελλέιψει ανταγωνισμού, κανει οτι θελει και αντι να προσθετει features  αφαιρεί. 

Ειδικά για τα physx, εκέι θα έπρεπε να (ξανα)στραφεί η βιομηχανία, έπειτα απο το RT
Αντ' αυτού, ας ταίσουμε σανό τα πρόβατα....

Το Physx acceleration στα 64bit games υπάρχει ακόμα βέβαια, δεν το παράτησε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kyr123 είπε

Έκανα απόπειρα να ρωτήσω Πλαίσιο και πήρα επίτηδες σε 2 διαφορετικά καταστήματα.1 Αθήνα και 1 Θεσσαλονίκη. Ο ένας είπε ότι υπάρχει αναμονή τουλάχιστον 2-3 μήνες για οποιαδήποτε 5090 και ότι δουλεύουν προς το παρών μόνο με προπαραγγελίες και ο άλλος είπε μετά το καλοκαίρι.Οπότε Ελλάδα μάλλον την χαιρετάμε

Αλλά από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη απόθεμα. Ούτε Amazon ούτε mindfactory κτλ.

Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως κάνουν γ@μημένο λανσάρισμα σε τόσο ακριβό προϊόν και να μην έχουν απόθεμα.

Παλιά υπήρχε η δικαιολογία των crypto,farming και scalpers.

Τώρα γιατί ? Πιστεύω ότι απλά δημιουργούν τεχνητό έλλειμμα όπως κάνει η Apple

Αφού έφεραν ήδη μερικές ρε συ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, harderos είπε

Αφού έφεραν ήδη μερικές ρε συ.

Στο καλάθι τώρα που έβαλα μία MSI και παρόλο που λέει κατόπιν παραγγελίας στο καλάθι λέει άμεση παράδοση. Στο τηλ. μου είπαν δεν υπάρχει τίποτα.

f.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Thresh είπε

Το Physx acceleration στα 64bit games υπάρχει ακόμα βέβαια, δεν το παράτησε...

Με μια αποφαση απαξίωσε το σύνολο των games >5ετίας που υποστήριζαν physx, αλλά απαξίωσε και τους καταναλωτές που έχουν αποκτήσει αυτά τα games , όπως επίσης και όσους έχουν προτιμήσει κάρτες της τα προηγούμενα έτη που υποστήριζαν το πρωτόκολλο

Μην κοροϊδευόμαστε, η nvidia την κατέστρεψε την ageia

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αυτή δεν δίνει προφανώς εδώ δεν δίνει για πολύ χειρότερα. 

35 λεπτά πριν, ilos είπε

Να σου πω την αλήθεια εγώ το BL2 με off το έπαιξα, έκοβε γύρω στα 10-15 καρέ στην 1080 και προτιμούσα να τα έχω.

Το 2016 όμως. 2025 θα το είχες κλειστό? 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

Νομίζω υπερτιμάς κατα πολύ το πόση μνήμη εξτρα γίνεται χρήση απο τη διαφορά ανάλυσης @2160p.

Δημοσ.
44 minutes ago, Thresh said:

Τέτοιο χάλι σε τόσο παλιά games? wtf?!

Δεν ξέρω για BL2 αλλά το mirror's edge είχε πρόβλημα με το physx του το είχα δει απο τότε που είχα την 2060:

https://steamcommunity.com/app/17410/discussions/0/490123727976080324/

άραγε το έκανε το fix o tester?  φαντάζομαι και για το BL2 θα υπάρχει κάποιο αντίστοιχο φιξ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...