Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Οι εταιριες θα κανουν τη δουλεια τους παιδια και εμεις τη δικη μας. Δεν σημαινει οτι επειδη θα βγει κατι καλυτερο θα τρεξουμε να δωσουμε 100% παραπανω χρηματα για 40-50% παραπανω επιδοσεις. Και για να δουμε αυτες τις επιδοσεις σε τι ακριβως? Στα 4 παιχνιδια path tracing? Στα οποια ηδη τα παιζουμε με 100fps αναλογα την καρτα και αναλυση με FG το να παμε στα 150 πχ δεν θα μας προσφερει κατι. Δηλαδη καπου πρεπει να σκεφτουμε χρειαζομαστε πραγματικα αυτο που αγοραζουμε? Εγω πηγα σε 4080super απο 4070ti γιατι πρωτον με βγηκε 150 ευρω η διαφορα και δευτερον για να παω απο τα 60fps στα παιχνιδια με path tracing στα 100 εκει ναι ειδα πολυ μεγαλη διαφορα αλλα πχ για μια 4090 θα ηθελα ενα 1000αρικο ακομα για να παρω απο τα 100 στα 130 σε αυτα τα 4 παιχνιδια? Μeh και ας τις εχουν να τις χαιρονται. Θα μου πειτε δεν ειναι 4Κ ναι οκ αλλα δεν παιζω με dlss performance αλλα dlss quality ενω σε 4Κ παιζεις με dlss performance οποτε πανω κατω μια η αλλη ερχεται στο performance. Κοιταξτε την τσεπουλα σας ριξτε μια ματια και στο backlog σας το οποιο οσοι αγοραζουμε ειμαι σιγουρος οτι ειναι εκατονταδες αν οχι χιλιαδες καλα παιχνιδια και αφηστε τις εταιριες να κανουν τη δουλεια τους. Gamers gamers αλλα ελπιζω τουλαχιστον με πρωτη σκεψη την τσεπη μας και μετα αν θα παρω 20fps παραπανω απο τα 100 που ηδη εχω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Εγώ πιστεύω ίδια θα είναι όπως έκανε και με τις 4060 8-16gb.. το πρόβλημα όμως της κάρτας δεν είναι τα gb που και 16 να έχει είναι υπέρ αρκετά για 1440p (4k-dlssq).. το θέμα είναι ότι αυτή η κάρτα θα έπρεπε να λέγεται 5070 και να έχει μικρότερο msrp Αυτό. Μόνο η 5090 θα είναι πραγματικά ΧΧ90 κτήνος και οι άλλες θα είναι ουσιαστικά ένα sku πιο κάτω με το όνομα όμως του από πάνω sku. Σου λέει όσοι έχουν 4090 και θέλουν αναβάθμιση, ειδικά αν είναι τρελαμένοι θα πάνε με τα όλα στην 5090 και οι υπόλοιποι είτε θα αγοράσουν υπερτιμημένες κάρτες είτε θα τους ωθήσει να ανέβουν χρηματικά. Εγώ ήδη σκέφτομαι 800-900 ευρώ για 5070Ti Super ή όπως θα τη λέει. Αλλιώς δεν θα έχει νόημα άλλη αναβάθμιση από 4070 αν οι πιο κάτω έχουν και αυτές 12GB. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Αυτό. Μόνο η 5090 θα είναι πραγματικά ΧΧ90 κτήνος και οι άλλες θα είναι ουσιαστικά ένα sku πιο κάτω με το όνομα όμως του από πάνω sku. Σου λέει όσοι έχουν 4090 και θέλουν αναβάθμιση, ειδικά αν είναι τρελαμένοι θα πάνε με τα όλα στην 5090 και οι υπόλοιποι είτε θα αγοράσουν υπερτιμημένες κάρτες είτε θα τους ωθήσει να ανέβουν χρηματικά. Εγώ ήδη σκέφτομαι 800-900 ευρώ για 5070Ti Super ή όπως θα τη λέει. Αλλιώς δεν θα έχει νόημα άλλη αναβάθμιση από 4070 αν οι πιο κάτω έχουν και αυτές 12GB. Γιάννη εσύ είσαι για καμια 4090 μεταχειρισμένη στο 1000ρίκο και είσαι υπερκομπλε στα 1440p μέχρι τις 6xxx!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Οι εταιριες θα κανουν τη δουλεια τους παιδια και εμεις τη δικη μας. Δεν σημαινει οτι επειδη θα βγει κατι καλυτερο θα τρεξουμε να δωσουμε 100% παραπανω χρηματα για 40-50% παραπανω επιδοσεις. Και για να δουμε αυτες τις επιδοσεις σε τι ακριβως? Στα 4 παιχνιδια path tracing? Στα οποια ηδη τα παιζουμε με 100fps αναλογα την καρτα και αναλυση με FG το να παμε στα 150 πχ δεν θα μας προσφερει κατι. Δηλαδη καπου πρεπει να σκεφτουμε χρειαζομαστε πραγματικα αυτο που αγοραζουμε? Εγω πηγα σε 4080super απο 4070ti γιατι πρωτον με βγηκε 150 ευρω η διαφορα και δευτερον για να παω απο τα 60fps στα παιχνιδια με path tracing στα 100 εκει ναι ειδα πολυ μεγαλη διαφορα αλλα πχ για μια 4090 θα ηθελα ενα 1000αρικο ακομα για να παρω απο τα 100 στα 130 σε αυτα τα 4 παιχνιδια? Μeh και ας τις εχουν να τις χαιρονται. Θα μου πειτε δεν ειναι 4Κ ναι οκ αλλα δεν παιζω με dlss performance αλλα dlss quality ενω σε 4Κ παιζεις με dlss performance οποτε πανω κατω μια η αλλη ερχεται στο performance. Κοιταξτε την τσεπουλα σας ριξτε μια ματια και στο backlog σας το οποιο οσοι αγοραζουμε ειμαι σιγουρος οτι ειναι εκατονταδες αν οχι χιλιαδες καλα παιχνιδια και αφηστε τις εταιριες να κανουν τη δουλεια τους. Gamers gamers αλλα ελπιζω τουλαχιστον με πρωτη σκεψη την τσεπη μας και μετα αν θα παρω 20fps παραπανω απο τα 100 που ηδη εχω. Αυτό λέγεται κόμπλεξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Αυτό λέγεται κόμπλεξ Πιο πιο πιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Γιάννη εσύ είσαι για καμια 4090 μεταχειρισμένη στο 1000ρίκο και είσαι υπερκομπλε στα 1440p μέχρι τις 6xxx!! θα βρίσκεις τόσο όμως; Αν η 5080 είναι με το ζόρι σαν την 4090 και έχει 1200-1300, σιγά μην έχει 1000 η 4090 ειδικά αν έχει εγγύηση ακόμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Πιο πιο πιο? Κόμπλεξ για αυτούς που τα σκάνε να πάρουν καλύτερη gpu από την δική σου. Σταμάτα επιτέλους να εκθειαζεις τις αγορές σου ως τις καλύτερες ενώ των άλλων όχι. Στην ζωή δεν παίρνουν όλοι μόνο ότι είναι το καλύτερο VRM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε θα βρίσκεις τόσο όμως; Αν η 5080 είναι με το ζόρι σαν την 4090 και έχει 1200-1300, σιγά μην έχει 1000 η 4090 ειδικά αν έχει εγγύηση ακόμη. Σε 2560x1440 είσαι άψογα με 4070ti super στα πάντα. Με 4070 στο path tracing θα ζορίζεται αρκετά όπως είναι λογικό με dlss quality συν fg. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε θα βρίσκεις τόσο όμως; Αν η 5080 είναι με το ζόρι σαν την 4090 και έχει 1200-1300, σιγά μην έχει 1000 η 4090 ειδικά αν έχει εγγύηση ακόμη. όταν βγει η 5080 άμα τη βρίσκεις καινούργια 1300-1400, τόσο θα πέσουν ποσο θα τις δίνουν? πιο ακριβά από καινούργια δυνατότερη κάρτα αποκλείεται δε θα φύγουν ποτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Κόμπλεξ για αυτούς που τα σκάνε να πάρουν καλύτερη gpu από την δική σου. Σταμάτα επιτέλους να εκθειαζεις τις αγορές σου ως τις καλύτερες ενώ των άλλων όχι. Στην ζωή δεν παίρνουν όλοι μόνο ότι είναι το καλύτερο VRM. Όχι vrm vfm. Δεν ανέφερα κάτι για όσους πήγαν στις μεγάλες ανέφερα ότι για μένα είτε 100 είτε 130 σε 4 παιχνίδια με path tracing δεν θα είχε νόημα να δώσω ακόμα 1000 ευρώ από την τσέπη μου. Δεν μίλησα κάπου για κατόχους εγώ τις κάρτες κρίνω και τι boost δίνουν και πια παιχνίδια τις χρειάζονται. 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε όταν βγει η 5080 άμα τη βρίσκεις καινούργια 1300-1400, τόσο θα πέσουν ποσο θα τις δίνουν? πιο ακριβά από καινούργια δυνατότερη κάρτα αποκλείεται δε θα φύγουν ποτε Όπως έπεσαν οι 3090 3080 θα πέσουν και οι 4000 σειρά αλλά το πόσο καιρό θα πάρει θα έχει άμεση σχέση με το σε τι τιμή θα βγουν οι 5000 ώστε να τις σπρώξουν την 4000 σειρά προς τα κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Arkin είπε Μeh και ας τις εχουν να τις χαιρονται. Θα μου πειτε δεν ειναι 4Κ ναι οκ αλλα δεν παιζω με dlss performance αλλα dlss quality ενω σε 4Κ παιζεις με dlss performance οποτε πανω κατω μια η αλλη ερχεται στο performance. σε 4k με quality-balanced παίζεις δε χρειάζεται να πας πιο κάτω γιατί φτάνουν τα fps, άμα είχα την πλέμπα τη 4080 θα έπρεπε να βάλω ultra performance και πάλι 4090 δε θα έφτανα ρε ξεκόλλα Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από Tambas91 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Σε 2560x1440 είσαι άψογα με 4070ti super στα πάντα. Με 4070 στο path tracing θα ζορίζεται αρκετά όπως είναι λογικό με dlss quality συν fg. Αψογα δεν ειναι ,wukong πχ με το ζορι παιζεις με full rt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Αψογα δεν ειναι ,wukong πχ με το ζορι παιζεις με full rt. 2560x1440 4070ti super με dlss quality fg πόσα σου βγάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Arkin είπε 2560x1440 4070ti super με dlss quality fg πόσα σου βγάζει? Στα 70-80 εισαι πανω κατω. Αλλα 75 πχ με fg ειναι meh. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Στα 70-80 εισαι πανω κατω. Αλλα 75 πχ με fg ειναι meh. Εκεί στα 80 με FG είναι εντάξει στα 70 αρχίζει να δημιουργητε θέμα στις πολύ γρήγορες σκηνές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα