korakios Δημοσ. χθες στις 01:00 μμ Δημοσ. χθες στις 01:00 μμ 5 ώρες πριν, Westbaum είπε +1 , και το βίντεο 1 ώρα πριν, sattack είπε Και τι να πάρει κάποιος σήμερα που μπορεί να δώσει ας πούμε 400Ε και λέει άντε μέχρι 500Ε να το ξεχειλωσω το budget με πολύ ζόρι? 7800 xt 1
malakudi Δημοσ. χθες στις 01:20 μμ Δημοσ. χθες στις 01:20 μμ 2 ώρες πριν, sattack είπε Και τι να πάρει κάποιος σήμερα που μπορεί να δώσει ας πούμε 400Ε και λέει άντε μέχρι 500Ε να το ξεχειλωσω το budget με πολύ ζόρι? Δε μπορώ να προτείνω στους άλλους τι θα κάνουν, προσωπικά θα προτιμούσα να ρισκάρω 400 ευρώ σε μία used 3080 (ρισκάρω γιατί είναι πιθανό να έχει κάνει mine για μήνες) ή 480 σε 3080ti (που έχει και 12gb vram), παρά 500 για την 7800XT. 4
MikeGR7 Δημοσ. χθες στις 01:22 μμ Δημοσ. χθες στις 01:22 μμ Τωρα νιώθω τύψεις και θελω να επανορθώσω: Θεωρω το TPU οτι κανει φιλοτιμη προσπαθεια στο συνολικο τροπο που κανει τα review αλλα επειδη ειδα καποια παιδια που τονισαν λαθη θελω να το πω και εγω ξανα οτι ισχυει οντως αυτο. Για μενα το Retest δεν ειναι απαραίτητο αν δεν εχουν αλλαξει drivers - hardware (οκ αν ειναι μονο ενας driver διαφορά δε πιστευω οτι αλλαζει κατι) Το χειρότερο για μενα ηταν οτι έκανε test μεχρι πριν λιγο καιρο με 5800X cpu lol το οποιο ολοι ξερουμε οτι ακομα και σε 16Κ θα εκανε bottleneck 😂 Γενικα δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στο τομεα των αξιοπιστων reviews...
Karanikolis Δημοσ. χθες στις 01:26 μμ Δημοσ. χθες στις 01:26 μμ 2 ώρες πριν, sattack είπε Και τι να πάρει κάποιος σήμερα που μπορεί να δώσει ας πούμε 400Ε και λέει άντε μέχρι 500Ε να το ξεχειλωσω το budget με πολύ ζόρι? Μας βλέπω για 4060ti και πολύ μας είναι...και καλύτερα να μην έχουμε το άγχος αν θα ψηθεί κάποια στιγμή το βύσμα.... έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα....
firepc Δημοσ. χθες στις 01:28 μμ Δημοσ. χθες στις 01:28 μμ Εμένα άλλο με απασχολεί Που είναι ο psycho δύο μέρες τώρα 10
xartemporas Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ 4 minutes ago, firepc said: Εμένα άλλο με απασχολεί Που είναι ο psycho δύο μέρες τώρα Μαλλον ηρθε η καρτα του.. 😁 7
chrisde Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, firepc είπε Εμένα άλλο με απασχολεί Που είναι ο psycho δύο μέρες τώρα Ξαναλλάζει φύλο Επεξ/σία χθες στις 01:58 μμ από chrisde 1 10
Fulgore Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ 42 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Εντάξει αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άτομα που απλά μόνο διαβάζουν το forum και τους ενδιαφέρουν κάρτες στα 400-500 ευρώ Απλά αυτός ο κόσμος που αναφέρεις, θα μπει να διαβάσει μόνο όταν κυκλοφορήσουν αυτές οι κάρτες. Και σε αυτά τα χρήματα μιλάμε για κάρτες τύπου 5060ti, ούτε καν 5070. Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει τι γίνεται σε 5080/5090 μεριά. 32 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Μας βλέπω για 4060ti και πολύ μας είναι...και καλύτερα να μην έχουμε το άγχος αν θα ψηθεί κάποια στιγμή το βύσμα.... έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα.... Αν κοιτάς μόνο σε nvidia μεριά, ούτε καν 4070 δεν αγοράζεις σε αυτά τα χρήματα, άρα μονόδρομος η 4060ti 16gb.
Aris-leme Δημοσ. χθες στις 02:18 μμ Δημοσ. χθες στις 02:18 μμ 57 λεπτά πριν, malakudi είπε Δε μπορώ να προτείνω στους άλλους τι θα κάνουν, προσωπικά θα προτιμούσα να ρισκάρω 400 ευρώ σε μία used 3080 (ρισκάρω γιατί είναι πιθανό να έχει κάνει mine για μήνες) ή 480 σε 3080ti (που έχει και 12gb vram), παρά 500 για την 7800XT. Συγγνώμη κιόλας αλλά με ποια λογική? 4
Alex21121988 Δημοσ. χθες στις 02:48 μμ Δημοσ. χθες στις 02:48 μμ (επεξεργασμένο) In other Πλαίσιο news, έχω μιλήσει με 2-3 υπαλλήλους, είμαστε στο άγνωστο. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση ή ίδια γραμμή που να έχει περάσει η εταιρεία στους υπαλλήλους της, ώστε να μην λέει ο καθένας τα δικά του. Δηλαδή ο ένας σου λέει δεν γνωρίζουμε πότε θα παραλάβουμε, ο τελευταίος μου έκανε εικασία περί 2 μηνών και αν γίνει παραλαβή νωρίτερα θα ενημερώσουμε, (wtf) υπάρχουν και οι αισιόδοξοι που φλεξαρουν ότι το Πλαίσιο θα βρει την άκρη να σας βρει μια κάρτα εφόσον έχετε κάνει την προπαραγγελία σας. Όταν ρώτησα επίσης, αν αυτό ισχύει για την Astral ή γενικώς για τις 5090, (μήπως έκανα την αλλαγή) η απάντηση ήταν πως ισχύει για όλες τις υλοποιήσεις. Όλα αυτά ενώ έφεραν κάποιες TUF και Trio, και παίζει από ότι μας είπε εδώ συμφορουμίτης με inside info, να φέρουν πιο σύντομα από τους 2 μήνες που μου είπε ο τελευταίος υπάλληλος. Σε 2 μήνες μπορεί να έχει στοκαρει η αγορα ενδεχομένως, οπότε εκεί θα έχει instant άκυρο μήπως την βρούμε φτηνότερα. Υποτίθεται ότι πληρώνεις κάτι παραπάνω για να σου βρει ο κάθε Scalper εκεί έξω την λύση. Στην προκειμένη δεν φαίνεται να μπορεί να με εξυπηρετήσει το Πλαίσιο. Επεξ/σία χθες στις 03:30 μμ από Alex21121988 1 1
harderos Δημοσ. χθες στις 02:51 μμ Δημοσ. χθες στις 02:51 μμ Εδωπέρα πάντως λένε ότι έχουν δύο τεμάχια για άμεση παράδοση στην X-Files κάρτα (δεν την έχει δει κανείς) 5090 Ventus, οπότε είμαι αισιόδοξος πως σύντομα θα λάβουμε. https://www.kaufland.de/product/523982149/?utm_source=idealo&utm_medium=cpc&utm_content=de_01&utm_campaign=pricecomparison&utm_term=pad-new 1
Grisos Δημοσ. χθες στις 03:06 μμ Δημοσ. χθες στις 03:06 μμ 16 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε In other Πλαίσιο news, έχω μιλήσει με 2-3 υπαλλήλους, είμαστε στο άγνωστο. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση ή ίδια γραμμή που να έχει περάσει η εταιρεία στους υπαλλήλους της, ώστε να μην λέει ο καθένας τα δικά του. Δηλαδή ο ένας σου λέει δεν γνωρίζουμε πότε θα παραλάβουμε, ο τελευταίος μου έκανε εικασία περί 2 μηνών και αν γίνει παραλαβή νωρίτερα θα ενημερώσουμε, (wtf) υπάρχουν και οι αισιόδοξοι που φλεξαρουν ότι το Πλαίσιο θα βρει την άκρη να σας βρει μια κάρτα εφόσον έχετε κάνει την προπαραγγελία σας. Όταν ρώτησα επίσης, αν αυτό ισχύει για την Astral ή γενικώς για τις 5090, (μήπως έκανα την αλλαγή) η απάντηση ήταν πως ισχύει για όλες τις υλοποιήσεις. Όλα αυτά ενώ έφεραν κάποιες TUF και Trio και παίζει από ότι μας είπε εδώ συμφορουμίτης με inside info θα φέρουν πιο σύντομα από τους 2 μήνες που είπε ο τελευταίος... Σε 2 μήνες μπορεί να έχει στοκαρει η αγορα ενδεχομένως, οπότε εκεί θα έχει instant άκυρο μήπως την βρούμε φτηνότερα. Υποτίθεται ότι πληρώνεις κάτι παραπάνω για να σου βρει ο κάθε Scalper εκεί έξω την λύση. Στην προκειμένη δεν φαίνεται να μπορεί να με εξυπηρετήσει το Πλαίσιο. Καλά αυτό γινόταν πάντα ειδικά στα iPhone release. Ο καθένας και την δική του άποψη.
malakudi Δημοσ. χθες στις 03:07 μμ Δημοσ. χθες στις 03:07 μμ 38 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Συγγνώμη κιόλας αλλά με ποια λογική? Με τη λογική ότι θα πληρώσεις 100-150 ευρώ λιγότερα και θα έχεις έστω και λίγο καλύτερες επιδόσεις + τα έξτρα της nvidia (DLSS για games, nvenc, cuda για άλλες χρήσεις κτλ). Αν εξαιρέσεις μία στο skroutz που είναι στα 510, οι άλλες είναι στα 550 (διαθέσιμες). Στις αγγελίες έχει 3080 από 350 ευρώ. Αλλά και πάλι όπως είπα δεν είναι κάτι που το προτείνω σε κανένα, είναι κάτι που θα έκανα εγώ. 1
Alex21121988 Δημοσ. χθες στις 03:18 μμ Δημοσ. χθες στις 03:18 μμ https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/geforce-graphics-cards/5/557712/verified-priority-access-geforce-rtx-5090-and-rtx-/ Το δούλεμα και η αδιαφάνεια συνεχίζεται από τον πέτσα. 1
grevoil Δημοσ. χθες στις 03:23 μμ Δημοσ. χθες στις 03:23 μμ (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, malakudi said: Με τη λογική ότι θα πληρώσεις 100-150 ευρώ λιγότερα και θα έχεις έστω και λίγο καλύτερες επιδόσεις + τα έξτρα της nvidia (DLSS για games, nvenc, cuda για άλλες χρήσεις κτλ). Αν εξαιρέσεις μία στο skroutz που είναι στα 510, οι άλλες είναι στα 550 (διαθέσιμες). Στις αγγελίες έχει 3080 από 350 ευρώ. Αλλά και πάλι όπως είπα δεν είναι κάτι που το προτείνω σε κανένα, είναι κάτι που θα έκανα εγώ. 350€ για κάτι που δεν έχει εγγύηση, δεν ξέρεις πόσο mining έχει φάει, δεν έχει αρκετή Vram για παιχνίδια του σήμερα, σε 2-3-4 χρόνια απο τώρα που θα έχει βγει κανένα ps6 και θα ανέβουν οι απαιτήσεις τι θα παίζεις ακριβώς; Πεταμένα λεφτά για μένα. Αυτό για την ιστορία, ο καθένας κάνει αυτό που θέλει δικά τους είναι τα χρήματα. Επεξ/σία χθες στις 03:24 μμ από grevoil 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα