Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, nazarene είπε

Eξαρτάται την χρήση, παίζει και η 5090 να είναι αργή 

https://pimax.com/pages/crystal?srsltid=AfmBOoo2RHqC5oE7-zj9aKHvvzXiwz-M3Ds-RKzbTq1Mc_4kJCZzWCBe

H 4090 πάντως δεν τραβάει

Για αυτον τον ρωτησα εφοσον ειχε 4090 ποιο παιχνιδι ητανε αυτο που δεν τον καλυπτε σε επιδοσεις γιατι δεν ειδα ποτε σε ποστ του να αναφερεται σε vr ή οτι την θελει την καρτα για δουλεια.

3 λεπτά πριν, firepc είπε

είναι απ' το γνωστό μιμ με τον προπονητή

Ε μισες δουλειες κανεις βαλε κ το βιντεακι παρεα να το πιασουμε :P 

• Like 1
Δημοσ.

Στο Public έχει την 5090 Ventus στην ανταγωνιστική τιμή των 3.900 ευρώ με παράδοση 4/4 - 22/4.

Στον Κωτσόβολο με 3.700 γράφει "εξαντλήθηκε" λες και την παρήγγειλε κανείς σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.
1 minute ago, harderos said:

Στο Public έχει την 5090 Ventus στην ανταγωνιστική τιμή των 3.900 ευρώ με παράδοση 4/4 - 22/4.

Στον Κωτσόβολο με 3.700 γράφει "εξαντλήθηκε" λες και την παρήγγειλε κανείς σε αυτά τα λεφτά.

Δε νομίζω να την είχε φέρει καν αλλά κι άν είχε, γιατί να μην εξαντλήθηκε? Αν έφερε 1-2 κομμάτια δεν είναι παράξενο κάποιος να την πήρε. Εδώ φεύγουν στο ebay με 5χίλιαρα.

Όταν είναι τόσο λίγα τα κομμάτια δεν έχει νόημα να συζητάμε ότι δίνει ο κόσμος εξωφρενικές τιμές κρίνοντας εξ ιδίων 😀

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, harderos είπε

Placeholders είναι ή λάθος στο site, έχει την gaming trio 5090. 300€ φθηνότερη της ventus κοινώς ότι να ναι

• Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Με δυσκόλεψε η καταραμενη αυτη τη φορα 😅

IMG_20250219_132423-min.jpg

2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Μαζικες παραλαβές

Καλως την και ας άργησε 

IMG_20250219_133754.jpg

Κουφάλες και οι δύο σας να σας ζήσουν τα δίδυμα! 

Έπρεπε να δώσω εγώ την δική μου να σπάσει η κατάρα και να σας έρθουν οι κάρτες 😆 Άντε τώρα βάλτε καμία φωτό να δούμε και την tuf πως ειναι

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Μαζικες παραλαβές

2 άτομα σε όλη την χώρα, άλλα 10 στην Ευρώπη ξέρω γω, ναι μαζικές παραλαβές είναι αν σκεφτείς το stock χαχαχαχα

j/k φυσικά, να ευθυμήσουν όσοι ακόμα περιμένουν ή ξερογλείφονται, καλά benchmarks!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά reviews θέλουμε γιατί η TUF είναι η πιο εξαφανισμένη κάρτα της γενιάς 😂

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.

Μεγειά σε ολους σας παίδες! Επιτέλους και ευτυχως πηγαν ολα καλα. Εννοω που λεγαμε για ακυρωσεις παραγγελιων κλπ. Να τις χαρείτε!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, cybernouris είπε

2 άτομα σε όλη την χώρα, άλλα 10 στην Ευρώπη ξέρω γω,

Aυτο αρκει να καταλαβουμε την παπατζα που παιζει η Nvidia οσον αφορα το στοκ. 

Δεν ειναι δυσκολο να εξαφανιστουν 100 η 1000 κομματια , το θεμα θα ηταν αν φευγανε 50.000 κομματα σε μια μερα .

Προφανως μιλαμε για φιασκο μεχρι τωρα και δεν εχουμε δει ακομα τις νεες καρτες ΑΤΙ ,

Kατα την γνωμη μου Η AMD  με τα νεα μοντελα εχει την χρυση ευκαιρια να  παραγκωνισει την nvidia αν μπορεσει να επιβαλλει ελεγχο στις τιμες και εχει αρκετο στοκ στην αγορα , ειδαλλως θα χτυπαει το κεφαλι της στο τοιχο.

Οι Gamers θελουν καλη τιμη με επιδοσεις τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο  , ηδη τωρα που μιλαμε  η 7800xt ειναι VFM .

Επεξ/σία από Sensible
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sensible είπε

Aυτο αρκει να καταλαβουμε την παπατζα που παιζει η Nvidia οσον αφορα το στοκ. 

Δεν ειναι δυσκολο να εξαφανιστουν 100 η 1000 κομματια , το θεμα θα ηταν αν φευγανε 50.000 κομματα σε μια μερα .

Προφανως μιλαμε για φιασκο μεχρι τωρα και δεν εχουμε δει ακομα τις νεες καρτες ΑΤΙ ,

Kατα την γνωμη μου Η AMD  εχει την χρυση ευκαιρια να  παραγκωνισει την nvidia αν μπορεσει να επιβαλλει ελεγχο στις τιμες και εχει αρκετο στοκ στην αγορα , ειδαλλως θα χτυπαει το κεφαλι της στο τοιχο.

Οι Gamers θελουν καλη τιμη με επιδοσεις τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο  , ηδη τωρα που μιλαμε  η 7800xt ειναι VFM .

Ισως να μην ισχυει απολυτα αυτο που λες. Γιατί και τωρα οι AMD εχουν καλο VFM αλλά... Δεν... Αρα εγω νομιζω οτι οι Gamers θέλουν το απόλυτο στην καθε κατηγορία και ας το πληρωσουν. Δεν νομιζω οτι η AMD είναι σε θέση να πλησιασει καν την Nvidia που μας τον φοραει και λεμε και ευχαριστώ. Τιμή μας που μας επιτρέψατε να σας πληρώσουμε διπλό MSRP σαν χανοι για να παρουμε καρτα. Και οι Enthusiasts μετα που θελουν το τοπ και οσο κανει πληρωνουν. Υπάρχει και η κατηγορία που λες και ειναι μεγαλη μερίδα, αλλά και αυτή που σου περιγράφω ειναι επίσης μεγαλη μεριδα και δεν εχει προιον γι αυτους η AMD. Μακαρι να βγαλει και να μην συμβει όπως με τους επεξεργαστες της στη συνεχεια που εγινε ιντελ και χειροτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...